Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

gavau ir antra lapuka- ryt varau i pasta savo siuntinuku thumbup.gif

jadzka, o tu irgi uz didziojo siuntinio siuntima mokejai 19 doleriu unsure.gif ? siandien pabandziau susikomplektuot ko noreciau ir paziuret kiek kainuotu- tai shippinga ismete 19 dolcu verysad.gif
Atsakyti
Bandžiau ir aš nemokamą rinkinuką užsisakyt, bet kortelės kažkodėl nepriėmė verysad.gif O dar beveik pusę dienos spalvas rinkausi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 06, 22:30)

jadzka, o tu irgi uz didziojo siuntinio siuntima mokejai 19 doleriu unsure.gif  ? siandien pabandziau susikomplektuot ko noreciau ir paziuret kiek kainuotu- tai shippinga ismete 19 dolcu verysad.gif

siuntimo tokia kaina - ir as tiek mokejau siusdamasi rinkinu uz 50 $
Papildyta:
QUOTE(Finna @ 2008 10 06, 23:43)
Bandžiau ir aš nemokamą rinkinuką užsisakyt, bet kortelės kažkodėl nepriėmė verysad.gif  O dar beveik pusę dienos spalvas rinkausi doh.gif

tikriausiai korteles duomenis vedei? g.gif ten reikia pazymeti langelyje prie uzraso paypal ir nereikia suvesti korteles duomenu, nebent moki ne virtuon, o kreditine (tikriausiai taip ji vadinasi)
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 06, 22:30)

jadzka, o tu irgi uz didziojo siuntinio siuntima mokejai 19 doleriu unsure.gif  ? siandien pabandziau susikomplektuot ko noreciau ir paziuret kiek kainuotu- tai shippinga ismete 19 dolcu verysad.gif

aga, kažkas... gal 17 dolcų ? Bet aš ėmiau ir dar nemokamą rinkinuką ir
Large mixing jar.
Atsakyti
tai nepigiai g.gif vos ne puse uzsakymo kainos unsure.gif siandien jau pasiemiau savo siuntinukus, tik dar gerai neapziurejau- masinoj tik praplesiau paziuret ka uzsisakius buvau lotuliukas.gif vakare parasysiu kas gero kas nelabai- isbandziau tik ta lupu balzamuka- man tai jis geras- bet ant tamsesniu lupu isvis nieko nesimatytu turbut- maniskes kai visai be pigmento melsvos , tai lengva rusva atspalviuka suteikia- ir neblizga kaip blizgis tai tikrai- bet man tai butent toks efektas labai patinka.
o idomu kaip su siuntimo kaina butu, siunciant 2 rinkinius po 50doleriu rolleyes.gif ? negi dvigubai 40doleriu?
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 07, 10:18)
tai nepigiai g.gif  vos ne puse uzsakymo kainos unsure.gif  siandien jau pasiemiau savo siuntinukus, tik dar gerai neapziurejau- masinoj tik praplesiau paziuret ka uzsisakius buvau lotuliukas.gif  vakare parasysiu kas gero kas nelabai- isbandziau tik ta lupu balzamuka- man tai jis geras- bet ant tamsesniu lupu isvis nieko nesimatytu turbut- maniskes kai visai be pigmento melsvos , tai lengva rusva atspalviuka suteikia- ir neblizga kaip blizgis tai tikrai- bet man tai butent toks efektas labai patinka.
o idomu kaip su siuntimo kaina butu, siunciant 2 rinkinius po 50doleriu rolleyes.gif  ? negi dvigubai 40doleriu?

gal siuntimo kaina liktu 19 $ g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 10 07, 06:48)
tikriausiai korteles duomenis vedei?  g.gif ten reikia pazymeti langelyje prie uzraso paypal ir nereikia suvesti korteles duomenu, nebent moki ne virtuon, o kreditine (tikriausiai taip ji vadinasi)

Mokėti bandžiau Virtuon kortele, vedžiau kortelės duomenis, turbūt dėl to ir nepriėmė. Reikės tada pabandyti dar kartą. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
O kuris kabuki geresnis:
Long handed ar flat top? g.gif
Turiu baby, kuri kartu su maziuku indeliuko pudros nesiojuosi rankinuke, o namie tepliojuosi si TBS sepeteliu, bet jis kaip tais neitrina man jos i oda.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2008 10 07, 18:36)
Mokėti bandžiau Virtuon kortele, vedžiau kortelės duomenis, turbūt dėl to ir nepriėmė. Reikės tada pabandyti dar kartą. Ačiū 4u.gif

jei esi prisiregistravus paypal.com, nereikia vesti jokiu korteles duomenu, tik pazymeti, kad mokesi per paypal mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mexica @ 2008 10 07, 19:13)
O kuris kabuki geresnis:
Long handed ar flat top? g.gif
Turiu baby, kuri kartu su maziuku indeliuko pudros nesiojuosi rankinuke, o namie tepliojuosi si TBS sepeteliu, bet jis kaip tais neitrina man jos i oda.. g.gif

su flat topu reikia itrinti pudra, o su kabuki - uzbaigimui, galima skaistalams
Atsakyti
Sulaukiau savo meginuku - visgi prasoviau su spalvom. BE naudoju 'fairly light' spalva, tai galvojau situ irgi imt sviesiausias, bet deja deja...

pudrytes emiau:
-'fairly light' original glow - sita labiausiai atitiko (kai odyte nesusijautrinus ir lygi, tai tiko puikiai), gal kiek per sviesi (bet atspalvis link rudumo), bet link ziemos manau tiks gerai atspalvis,
-'fawn' semi-matte - man per geltona, ji irgi sviesi, bet i geltonuma,
-'multi-task' intensive - panasus atspalvis i 'fairly light', gal toks svelnus ruzavumas joje (ziemai sumaisius su BE tikrai sueis),

concealer'is: 'aussie perk me up' - maskavau tamsius paakius siandien ir visai neblogai, tik truputi per daug blizgesio,

ruzas (su situo labiausiai nepasiseke): 'dvr saturday' atspalvis, raso, kad tinkamas ir lupoms. Beje ant lupu isbandziau, tai patiko, o skruostams per daug man ruzavanors spalvyte grazi, avietine tokia.
Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2008 10 07, 23:29)
Sulaukiau savo meginuku - visgi prasoviau su spalvom. BE naudoju 'fairly light' spalva, tai galvojau situ irgi imt sviesiausias, bet deja deja...

pudrytes emiau:
-'fairly light' original glow - sita labiausiai atitiko (kai odyte nesusijautrinus ir lygi, tai tiko puikiai), gal kiek per sviesi (bet atspalvis link rudumo), bet link ziemos manau tiks gerai atspalvis,
-'fawn' semi-matte - man per geltona, ji irgi sviesi, bet i geltonuma,
-'multi-task' intensive - panasus atspalvis i 'fairly light', gal toks svelnus ruzavumas joje (ziemai sumaisius su BE tikrai sueis),

concealer'is: 'aussie perk me up' - maskavau tamsius paakius siandien ir visai neblogai, tik truputi per daug blizgesio,

ruzas (su situo labiausiai nepasiseke): 'dvr saturday' atspalvis, raso, kad tinkamas ir lupoms. Beje ant lupu isbandziau, tai patiko, o skruostams per daug man ruzavanors spalvyte grazi, avietine tokia.

Įdomiai g.gif: tame Perk me up aš blizgesio nematau išvis.... Man jsi daugiau matinis atrodo g.gif:

O kokio atspalvio tavo oda labiau? Gelsva, rausva, neutrali, ar dar kokia?
Mano tai atrodo daugiau geltona, bet kur kas geriau tinka iš Olive serijos pudros, jos ne taip skaisčiai geltonos, tokia geltona neutralesnė.
mamos neutrali spalva, pakankamai šviesi, tai jai buff fairy light neutral labai tiko ir patiko.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 10 08, 09:17)
Įdomiai g.gif: tame Perk me up aš blizgesio nematau išvis.... Man jsi daugiau matinis atrodo g.gif:

O kokio atspalvio tavo oda labiau? Gelsva, rausva, neutrali, ar dar kokia?
Mano tai atrodo daugiau geltona, bet kur kas geriau tinka iš Olive serijos pudros, jos ne taip skaisčiai geltonos, tokia geltona neutralesnė.
mamos neutrali spalva, pakankamai šviesi, tai jai buff fairy light neutral labai tiko ir patiko.

"perk me up" concealer'is man tai tikrai blizgus, gal tiksliau sakant perlamutrinis blizgesys tas. Bet pamaskuot pries pudra neblogai.

Mano oda neutrali. Dabar normaliai patepiau pora dienu tas pudrytes, tai visai nieko is tikruju (nors ziurint i indelius, tai BE zyymiai rudesne nei EM g.gif ) - pirmiausiai tepu concealer'i, tada 'fawn' (bet atrodo gal ir tik jos uztektu), o galiausiai 'fairly light'. Efektas mane tenkina visgi. thumbup.gif Gal ir per greitai vertinau jas neigiamai - manau turbut atitiko todel, kad labai sviesios spalvytes, tai tie atspalviai i geltona ir rusvai ruzava ne taip pastebimi. ax.gif

Dar tebelaukiu tu Raw minerals pudryciu - idomu labai isbandyt (gaila tik, kad reikia jiems grazint bent tuscius indelius, kad daugiau nebesiustu).
Atsakyti