Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

QUOTE(jadzka @ 2008 10 05, 20:04)
Jadzka kalta  blush2.gif  Bet man irgi kablys belekoks. Nu vien šepetukai ko verti  wub.gif  wub.gif  wub.gif

uzsisakiau vakar sepeteli (dideli kabuki) ir as.. ir nemokama rinkinuka taip pat smile.gif dar pora seseliuku.. tai jau laukiu.. kazkada buvau uzsisakius nemokama rinkinuka Matt, bet si kart emiau Intensive, nes prisiskaiciau Jadzkos atsiliepimu, kad sita geriausiai ant veido atrodo biggrin.gif dar butinai pasinaudosiu Jadzkos patarimu uzsitepus pudra papurksti ja vandenuku (purksiu as hidrolatu) smile.gif
Jadzka 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 10 05, 20:04)
Jadzka kalta  blush2.gif  Bet man irgi kablys belekoks. Nu vien šepetukai ko verti  wub.gif  wub.gif  wub.gif

group.gif group.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 10 05, 20:20)
uzsisakiau vakar sepeteli (dideli kabuki) ir as.. ir nemokama rinkinuka taip pat  smile.gif dar pora seseliuku.. tai jau laukiu.. kazkada buvau uzsisakius nemokama rinkinuka Matt, bet si kart emiau Intensive, nes prisiskaiciau Jadzkos atsiliepimu, kad sita geriausiai ant veido atrodo  biggrin.gif  dar butinai pasinaudosiu Jadzkos patarimu uzsitepus pudra papurksti ja vandenuku (purksiu as hidrolatu)  smile.gif
Jadzka  4u.gif  4u.gif

QUOTE(Tiffany @ 2008 10 05, 22:20)

O po poros savaičių Jadzka žagsės vaikščiovama, nes visos keiksnos smile.gif lotuliukas.gif

Aš va sekančiame rinkinyje, kurį siųsiuos, imsiu dar kelis šepečius ir iš Olive srijos kelias pudras. Dėl viso pikto pasiimsiu ir Matt ir Semi matt. KAžkas sakė, kad nuo Intensive rodos spuogeliai atsiranda g.gif: va reiks pastebėti savo odą kaip ji atrodo ir jaučiasi smile.gif

Beje, turėjau kelis mėginukus ne į temą spalvų (buvau pasiėmus tamsiai rudą, tikriausia juodaodėms jau skirtą original glo), tai thumbup.gif: šėšėlis man. natūraliai paryškina akis wub.gif Kaip beje ir šviesi mineralkė irgi puikiai ant akių atrodo vietoje šėšėlio.

Jei jau kalbam apie šepetėlius, tai pudrai tepti man daug labiau patiko Flat top Kabukis. O finishing pudroms - paprastas kabukis.

Gal kas jau išbandė tuos kremus, balzamus ir lūpų blizgius? Nes man labai jau rūpi g.gif:
Papildyta:
Nugi kaip gražu:
user posted image user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jadzka: 05 spalio 2008 - 21:41
as uzsisakiau "natural" spalvos lupu balzamuka-blizgesiuka- irgi nekantrauju isbandyt, ar tu cia klausi apie tuos kur apvaliose dezutese kazkokie lyg kremukai? dabar galvoju ar jau vaziuot ryt siuntinuko, ar dar kelias dieneles palaukt- nes uzsakinejau gal su valandos skirtumu du siuntinukus, bet lapelis tai tik vienas atejo g.gif
p.s. o spuogeliai tai cia man nuo intensive lyg ir atsiranda unsure.gif bet dar negaliu 100proc tvirtint kad tikrai nuo jos ax.gif bet vistiek man atrodo kad mat lengviau kazkaip odai kvepuot leidzia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo illiusion81: 05 spalio 2008 - 22:03
na, matysim kaip su ta intensive bus biggrin.gif
mane irgi blizgesiukai vilioja... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 05, 23:02)
as uzsisakiau "natural" spalvos lupu balzamuka-blizgesiuka- irgi nekantrauju isbandyt, ar tu cia klausi apie tuos kur apvaliose dezutese kazkokie lyg kremukai? dabar galvoju ar jau vaziuot ryt siuntinuko, ar dar kelias dieneles palaukt- nes uzsakinejau gal su valandos skirtumu du siuntinukus, bet lapelis tai tik vienas atejo g.gif
p.s. o spuogeliai tai cia man nuo intensive lyg ir atsiranda unsure.gif  bet dar negaliu 100proc tvirtint kad tikrai nuo jos ax.gif  bet vistiek man atrodo kad mat lengviau kazkaip odai kvepuot leidzia ax.gif

Aš tai užsisakinėjau irgi gal valandos skirtumu mėginukus ir tą 50 dolcų rinkinį. Tai mėginukai lygiai po 2 savaičių atkeliavo (penktadienį) , o tas rinkinys rodos antradienį. Tikriausia dėl to, kad į muitinę nukeliavęs buvo...
Atsakyti
teks ko gero pakentet ir palaukt ax.gif labai jau nepatogu man pries darba dar i ta pasta 7km lanka daryt doh.gif
Atsakyti
oi laukiu laukiu, rinkinuko laukiu bigsmile.gif
Atsakyti
Man tai įdomu kokia akciaj bus už poros dienų g.gif: Sprendžiu ar dabar užsisakinėt man ar palaukti šiek tiek.... Nereikia man tu mėlynų šėšėlių.....
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 10 06, 10:27)
Man tai įdomu kokia akciaj bus už poros dienų g.gif: Sprendžiu ar dabar užsisakinėt man ar palaukti šiek tiek.... Nereikia man tu mėlynų šėšėlių.....

tai palauk ax.gif as irgi vis ziuriu, ka gero pasiulys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 10 06, 09:27)

tada laukiam kartu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 06, 09:34)
tai palauk ax.gif  as irgi vis ziuriu, ka gero pasiulys mirksiukas.gif

QUOTE(Tiffany @ 2008 10 06, 09:40)
tada laukiam kartu  bigsmile.gif

Laukiančiųjų gretos didėja thumbup.gif:

EM fanklubas group.gif gossip.gif pioneers.gif
Atsakyti