Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

QUOTE(jadzka @ 2008 10 01, 23:28)
Skaistalus turiu kol kas dvejus ir abu mėginukinius. Nemanau, kad didelius pasiryžčiau imti ax.gif neįsivaizduoju kada reiktų sunaudot...All Smiles spalva superinė thumbup.gif:
Man Semi mat visai patiko dengimas smile.gif Intensive irgi neblogai, bet man gal kiek per daug suvienodina veidą, man norisi natūralumo gal labiau. Bet, gal turėsiu visokių bent po vieną, kad kada noriu tokį efektą ir išgaunu smile.gif
O berti kol kas neberia. Odai mano rodos irgi patinka ta EM pudra smile.gif

manes nuo semi mat ir mat irgi neberia thumbup.gif o su intensive dar reiks paeksperimmentuot, kai sugrisiu i savo normalia spalva ax.gif all smiles nera labai ryskus? dabar turiu snooze bar- spalva butu super, tik nepatinka kad biski blizgiuku turi doh.gif o "natural" tai jau toks naturalus, kad nieko visiskai ant manes nesimato lotuliukas.gif dabar uzsisakiau bouqet- sitas matinis ir biski i alyvini atspalvi ir jump rope ir coffee break- su isskaiciavimu kad galesiu naudot ir kaip seselius- ai bus matyt- jauciu ateity reik uzsakinet tik matinius skaistalus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 10 01, 22:09)
oi, mergaites, nekantriai laukiu savo siuntimuko is EM  wub.gif  wub.gif
labai tikiuosi, kad sios savaites pabaigoj jau turesiu  bigsmile.gif

O kur uzsisakei? bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2008 10 01, 23:48)
O kur uzsisakei?  bigsmile.gif  blush2.gif

manau kad www.everydayminerals.com ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2008 10 01, 22:48)
O kur uzsisakei?  bigsmile.gif  blush2.gif

QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 01, 22:52)
manau kad www.everydayminerals.com  ax.gif

aha, is everydayminerals.com
Atsakyti
Nu ir as susigundziau sitais geriais - iskart ir maisymui indeliu prisipirkau biggrin.gif O dar viena puslapi atradau su dovanomis (tik tiek, kad po menesio, jei negrazini bent tusciu indeliu, jie nuskaiciuoja pinigeliu ir atsiuncia tau papildyma): raw_beauty_minerals
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 01, 22:39)
manes nuo semi mat ir mat irgi neberia thumbup.gif  o su intensive dar reiks paeksperimmentuot, kai sugrisiu i savo normalia spalva ax.gif  all smiles nera labai ryskus? dabar turiu snooze bar- spalva butu super, tik nepatinka kad biski blizgiuku turi doh.gif  o "natural" tai jau toks naturalus, kad nieko visiskai ant manes nesimato lotuliukas.gif  dabar uzsisakiau bouqet- sitas matinis ir biski i alyvini atspalvi ir jump rope ir coffee break- su isskaiciavimu kad galesiu naudot ir kaip seselius- ai bus matyt- jauciu ateity reik uzsakinet tik matinius skaistalus g.gif

All smiles tai tokio pailsėjusio veiduko įspūdį padaro. Matiniai jie (na bet sveiko spindesio turi. Man tai ji labai fainuoliška. Nors niekad nesidažydavau skaistalais, bet šita patiko. Dar turiu everyday bronzer. Na neblogas jis, bet spindi. Man labiau matiniai patinka. Jei nenori, kad skaistalai per ryžkūs būtų - galima juos maišyti su foundation. Tai pagalvojusi ir ėmiau dėl to ryškesnę spalvą.

Jau dabar vėl dėliojuosi ką parsisiųsti ax.gif daug ko noriu...
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 10 02, 10:03)
All smiles tai tokio pailsėjusio veiduko įspūdį padaro. Matiniai jie (na bet sveiko spindesio turi. Man tai ji labai fainuoliška. Nors niekad nesidažydavau skaistalais, bet šita patiko. Dar turiu everyday bronzer. Na neblogas jis, bet spindi. Man labiau matiniai patinka. Jei nenori, kad skaistalai per ryžkūs būtų - galima juos maišyti su foundation. Tai pagalvojusi ir ėmiau dėl to ryškesnę spalvą.

Jau dabar vėl dėliojuosi ką parsisiųsti ax.gif daug ko noriu...

gera ideja bigsmile.gif kaip as anksciau nesugalvojau doh.gif reiks man sumaisyt savo snooze bar su natural- bus laabai sviesus bet matomas skaistaliukas ax.gif va cia ir biriu produktu privalumas ax.gif dar kart aciu uz ideja 4u.gif
Atsakyti
jau gavau savo pirmaja siunta is EM - nemokamus meginukus bigsmile.gif
su spalvytem pataikiau - maisiau visas 3 ir gavau sau tinkama spalva 4u.gif
foundation pas mane matines - Beige-Light medium, Olive-Golden medium ir Golden-Light,
skaistalai - Sheen-New car smell - blizgus,
maskuoklis - Multitasking, gal kiek per sviesus, bet su dideliu sepeciu perejus per paakiu zona - puse velnio - atrodau pailsejusi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 10 05, 19:41)
jau gavau savo pirmaja siunta is EM - nemokamus meginukus  bigsmile.gif
su spalvytem pataikiau - maisiau visas 3 ir gavau sau tinkama spalva  4u.gif
foundation pas mane matines - Beige-Light medium, Olive-Golden medium ir Golden-Light,
skaistalai - Sheen-New car smell - blizgus,
maskuoklis - Multitasking, gal kiek per sviesus, bet su dideliu sepeciu perejus per paakiu zona - puse velnio - atrodau pailsejusi  tongue.gif

kaip pats rezultatas pasidazius, ar patinka ax.gif ? beje kokias formules foundation emei? vakar gavau jau lapeli kad atkeliavo ir mano siuntinukas, tik dar nepasiemiau...
Atsakyti
Mano mama irgi jau išbandė EM. Jos oda sausoka, tai sakė Original Glo labiasuiai patiko. Išvis aišaiškino,kad vyresniai moteriai nereikia, kad pudra matytūs, o maskuot yra ką, o va mineralkė labai jau patiko smile.gif Dar pareiškė, kad jei jos kaimynka motera irgi pasakė, kad gerai atrodo, tai jau tikrai tiko smile.gif

O aš jau rodos visiškai susidraugavau su ta mineralke. Va MAC'o ir YSL pudrės stovi nebejudinamos....
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 05, 19:27)
kaip pats rezultatas pasidazius, ar patinka ax.gif  ? beje kokias formules foundation emei? vakar gavau jau lapeli kad atkeliavo ir mano siuntinukas, tik dar nepasiemiau...

maniskes Matt wub.gif
pries tai bandziau pas Jadzka - tai ir uzsikabliavau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 10 05, 20:03)
maniskes Matt  wub.gif
pries tai bandziau pas Jadzka - tai ir uzsikabliavau  wub.gif

Jadzka kalta blush2.gif Bet man irgi kablys belekoks. Nu vien šepetukai ko verti wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti