QUOTE(jadzka @ 2008 10 01, 23:28)
Skaistalus turiu kol kas dvejus ir abu mėginukinius. Nemanau, kad didelius pasiryžčiau imti neįsivaizduoju kada reiktų sunaudot...All Smiles spalva superinė :
Man Semi mat visai patiko dengimas Intensive irgi neblogai, bet man gal kiek per daug suvienodina veidą, man norisi natūralumo gal labiau. Bet, gal turėsiu visokių bent po vieną, kad kada noriu tokį efektą ir išgaunu
O berti kol kas neberia. Odai mano rodos irgi patinka ta EM pudra
Man Semi mat visai patiko dengimas Intensive irgi neblogai, bet man gal kiek per daug suvienodina veidą, man norisi natūralumo gal labiau. Bet, gal turėsiu visokių bent po vieną, kad kada noriu tokį efektą ir išgaunu
O berti kol kas neberia. Odai mano rodos irgi patinka ta EM pudra
manes nuo semi mat ir mat irgi neberia o su intensive dar reiks paeksperimmentuot, kai sugrisiu i savo normalia spalva all smiles nera labai ryskus? dabar turiu snooze bar- spalva butu super, tik nepatinka kad biski blizgiuku turi o "natural" tai jau toks naturalus, kad nieko visiskai ant manes nesimato dabar uzsisakiau bouqet- sitas matinis ir biski i alyvini atspalvi ir jump rope ir coffee break- su isskaiciavimu kad galesiu naudot ir kaip seselius- ai bus matyt- jauciu ateity reik uzsakinet tik matinius skaistalus