Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

QUOTE(Tiffany @ 2008 09 24, 23:09)
Niu, Jadzka, tu saunuole! Toki darba padarei  thumbup.gif

mhm..Jadzka, saunuole, tiesiog EM- svieteja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 09 24, 23:09)
Niu, Jadzka, tu saunuole! Toki darba padarei  thumbup.gif

QUOTE(dilgelyt @ 2008 09 24, 23:19)
mhm..Jadzka, saunuole, tiesiog EM- svieteja thumbup.gif

blush2.gif Prašom negėdyt manęs blush2.gif blush2.gif
Dar pastebėjimas: mineralkės negalima padauginti. Iškart atrodo, kad kai tepi nieko jos ten nėra. Bet po kelių minučių veidas atrodo visai kitaip. taigi reikia geriau ją tepti per kelis kartus labai plonais sluoksniais, tada lygiau pasidengia.
Atsakyti
niu dabar ir as laukiu kruvos EM wub.gif
Atsakyti
Aš tai pasimaišiau į tą didijį indelį kelias pudras ir start to finish pudros. Atspalvis gavosi laabai geras, o tos start to finish įmaišymas kažkaip ilgiau išlaiko pudrą ant veido ir rodos lengviau man dengiasi g.gif: Kol kas negaliu atsidžiaugti. Dar niekad taip lengvai nepasidažydavau: Su eye kabuki brush ir Perk me up maskuokliu prasieinu per paakius ir vokus, keik daugiau užtepu ant vidinių akių kampų. paskui Su flat top Kabuki tą sumaišytą pudrą pateplioju per kelis sluoksnius. Dar šiek tiek blakstienų tušo ir keliauju į darbelį. Beje, violetiniais šėšėliais dar paryškinu savo žalias akis. Iškart žvilgsnis atsigauna ir nesimato, kad šėšėliuota. Kol kas 9 balai tai tikrai. Būtų 10 jei būtų stiliovesnės pakuotės (nors... puikiai ir taip smile.gif

Šepetėliai tai tikrai 10 balų.
Atsakyti
na ir operatyviai atsiunte- per 9 dienas nuo uzsakymo pateikimo, ir dar pastininkas i namus atnese, kad nereiketu i pasta vaziuot drinks_cheers.gif . O meginukus galima kas karta uzsisakinet, bet reikia dar nors viena prekyte imt, kad ir sampl'a- pvz as viena karta imu seseliu meginuka ir nemokamu meginuku komplektuka, kita karta- kitos spalvos seselius ar kokia smulkmenele smile.gif tai tik siuntimas apie usd gaunasi ir dar keli usd uz ta smulkmenele smile.gif
Atsakyti
Dilgelyt,
kiek is nuotraukos matau tai manau tau turetu tikti buff serijos spalvytes 4u.gif pabandyk fairly light neutral, gal ziemai net ir fair neutral nebutu per sviesi- bet si jau tikrai baltoka. pati isbandzius buff fairly light neutral ir buff light neutral- abi patiko ir tiko- net nepasakyciau kad labai jau ta light tamsesne- man atrodo mano spalva panasi i taviske- tik as gal siek tiek siltesnio tipo, bet kiek suprantu naudoji lumene tuos pacius atspalvius kaip ir as, tai ir EM turetu atitikt spalvytes ax.gif siaip man dar visai patiko golden serijos golden fair- tokia i gelsvuma siek tiek pudryte, dabar dar laukiu buff linen, ir golden light- labai jau noriu isbandyt rolleyes.gif visai netiko warm soft butter peach- oranzinis atspalvis kazkoks, cool multi tasking- per daug saltas atspalvis- i ruzavuma toks, irgi netiko. dabar tai po savaites atostogu siltuose krastuose naudoju olive light- pries savaite man ji atrode nenormaliai geltona ir tamsi, bet dabar tai pats tas thumbup.gif bet tokia as bunu per metus gal kokias dvi savaites, tai dideles pakuotes tikrai neuzsakinesiu rolleyes.gif dar labai super mint concealer'is- kai buvau apsvilus veideli tai jis man vakare paraudo- tai prasiejau lengvai su tuo zaliu per visa veida su dideliu sepeciu, tai tikrai nugesino neblogai raudoni- nezinau kaip veiktu ant mazu ploteliu, tokiu kaip spuogai rolleyes.gif

Jadzka,
o kodel tu iskart start to finish imaisai i pudra? geresnis efektas nei ant virsaus dedant? ir kuria butent start to finish naudoji? su ryziais ar su moliu ar dar kokia? ar su atspalviu jinai, ar permatoma? su samplu rinkinuku uzsisakiau ir start to finish sampliuka su moliu, man kazkaip tie ryziai pasitikejimo nekelia lotuliukas.gif
labai dziugu girdet kad taip patiko visos priemones, reiks ir man tada uzsisakyt ir kitus EM sepetelius, nes FLAT TOP'as tai tikrai topinis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo illiusion81: 01 spalio 2008 - 20:41
QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 01, 21:34)
Jadzka,
o kodel tu iskart start to finish imaisai i pudra? geresnis efektas nei ant virsaus dedant? ir kuria butent start to finish naudoji? su ryziais ar su moliu ar dar kokia? ar su atspalviu jinai, ar permatoma? su samplu rinkinuku uzsisakiau ir start to finish sampliuka su moliu, man kazkaip tie ryziai pasitikejimo nekelia lotuliukas.gif
labai dziugu girdet kad taip patiko visos priemones, reiks ir man tada uzsisakyt ir kitus EM sepetelius, nes FLAT TOP'as tai tikrai topinis thumbup.gif

Illusion81, dėl efekto tai nežinau, panašus kaip ir atskirai, tik va kai mano oda linkusi riebaluotis tai vis tiek reikia jo, kad nors kiek sulaikytų riebalą... O be to skaičiau, kad merginos taip daro, tai pabandžiau nedidelį kieki smile.gif
Ėmiau Start to finish soft bronze. Su spalva tokia lengva. Na įdomūs tie ryžiai g.gif: Gal kada ir pabandysiu.
Flat top šepetėlis išvis be konkurencijos... wub.gif wub.gif wub.gif nu nerealiai pagengia pudrą ir taip grreit smile.gif O švelnumas pasakiškas.... Sakiau iškart imsiu dar kelis. Sau dar vieną ir mamai.
Aij, dar puikus dalykas yra terminis vanduo. Užpurškiu ant mineraline pudra padengto veido ir tada ta pudra todos man geriau laikosi ir sulygina tuos miltukus.
Atsakyti
g.gif sudominai su tuo terminiu vandeniu- o nenuplauna jis makijazo- kazkaip niekad tokio daikto nenaudojau- idomu ne stipria srove jis purskia?
o kam tuos flat topus taip sandeliuot ruosies lotuliukas.gif ? kazkaip man atrodo kad jis visai kokybiskas, neturetu labai greit susidevet ax.gif bet gal rimtai reiks dar viena prigriebt, kad isplovus tureciau kuo pakeist rolleyes.gif beje, kaip mamai spalvytes tiko 4u.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo illiusion81: 01 spalio 2008 - 21:06
oi, mergaites, nekantriai laukiu savo siuntimuko is EM wub.gif wub.gif
labai tikiuosi, kad sios savaites pabaigoj jau turesiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 01, 22:06)
g.gif  sudominai su tuo terminiu vandeniu- o nenuplauna jis makijazo- kazkaip niekad tokio daikto nenaudojau- idomu ne stipria srove jis purskia?
o kam tuos flat topus taip sandeliuot ruosies lotuliukas.gif  ? kazkaip man atrodo kad jis visai kokybiskas, neturetu labai greit susidevet ax.gif  bet gal rimtai reiks dar viena prigriebt, kad isplovus tureciau kuo pakeist rolleyes.gif beje, kaip mamai spalvytes tiko 4u.gif  ?

Oij, tas terminis vanduo išvis dulksna tokia purškia. tai šiek tiek užpurškus vos sudrėksta veidas ir per minutę viskas susigeria ir oda sausa būna vėl.

Flat topą dar vieną imsiu nes reiks kažką nešiotis rankinėje norint atnaujint makiažą, o ir išplovus, kad turėčiau kuo peliotis ax.gif Nors net ir juodai dienai jų užsipirkt yra noras, nes labai jau faini smile.gif

Iki mamos dar nenukeliavo pudros. Ryt smile.gif Ji kitam mieste ax.gif

O skaistalai išvis nerealūs. Imsiu dar tikrai smile.gif Šėšėliai irgi labai gražiai dengiasi ir visą dieną išsilaiko thumbup.gif: Na tikriasuia atradau dabar ligą... Visko man iš EM reikia. Gerai, kad bent nebrangu...
Papildyta:
QUOTE(Tiffany @ 2008 10 01, 22:09)
oi, mergaites, nekantriai laukiu savo siuntimuko is EM  wub.gif  wub.gif
labai tikiuosi, kad sios savaites pabaigoj jau turesiu  bigsmile.gif

Tiff, O kaip tau išsilaikė visą dieną pudra? Man išvis oda pasausėjus atrodo nuo to Start to Finish gal g.gif: tai blizgesys nebeišlenda taip kaip seniau... KAd odą pasausino tai faktas. Man dėl to tik labai gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 10 01, 23:14)

O skaistalai išvis nerealūs. Imsiu dar tikrai smile.gif Šėšėliai irgi labai gražiai dengiasi ir visą dieną išsilaiko thumbup.gif: Na tikriasuia atradau dabar ligą... Visko man iš EM reikia. Gerai, kad bent nebrangu...
Papildyta:
Tiff, O kaip tau išsilaikė visą dieną pudra? Man išvis oda pasausėjus atrodo nuo to Start to Finish gal g.gif: tai blizgesys nebeišlenda taip kaip seniau... KAd odą pasausino tai faktas. Man dėl to tik labai gerai smile.gif

man tai labiausiai is visu patiko intensive formules dengimas ir vaizdas, bet butent po jos naudojimo pas mane atsirado keli spuogai vakare doh.gif tai dabar nebezinau ar cia sutapimas, ar nuo jos- nes uzsienio forumuose skaiciau kad butent nuo intensive kartais taip nutinka g.gif zodziu- kolkas bandineju- o mat ir semi mat tai tikrai man sausina oda- kol ji tokia i riebuma- tai labai gerai, bet vat ziema nezinau ka reiks daryt- gal Original glow reiks naudot rolleyes.gif bet siaip man irgi visos priemones kolkas thumbup.gif beje, gal skaistalus kazkuriuos paemei kompaktinej formoj? man kazkaip atrodo patogiau butu- nes skaistalu tai as laaabai minimaliai naudoju, o isibert mazai kartais nepavyksta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 01, 22:19)
man tai labiausiai is visu patiko intensive formules dengimas ir vaizdas, bet butent po jos naudojimo pas mane atsirado keli spuogai vakare doh.gif  tai dabar nebezinau ar cia sutapimas, ar nuo jos- nes uzsienio forumuose  skaiciau kad butent nuo intensive kartais taip nutinka g.gif  zodziu- kolkas bandineju- o mat ir semi mat tai tikrai man sausina oda- kol ji tokia i riebuma- tai labai gerai, bet vat ziema nezinau ka reiks daryt- gal Original glow reiks naudot rolleyes.gif  bet siaip man irgi visos priemones kolkas  thumbup.gif  beje, gal skaistalus kazkuriuos paemei kompaktinej formoj? man kazkaip atrodo patogiau butu- nes skaistalu tai as laaabai minimaliai naudoju, o isibert mazai kartais nepavyksta blush2.gif

Skaistalus turiu kol kas dvejus ir abu mėginukinius. Nemanau, kad didelius pasiryžčiau imti ax.gif neįsivaizduoju kada reiktų sunaudot...All Smiles spalva superinė thumbup.gif:
Man Semi mat visai patiko dengimas smile.gif Intensive irgi neblogai, bet man gal kiek per daug suvienodina veidą, man norisi natūralumo gal labiau. Bet, gal turėsiu visokių bent po vieną, kad kada noriu tokį efektą ir išgaunu smile.gif
O berti kol kas neberia. Odai mano rodos irgi patinka ta EM pudra smile.gif
Atsakyti