Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

QUOTE(Pause @ 2009 03 06, 17:16)
O kokią blush'o spalvą išsirinkai? smile.gif

natural ax.gif
Atsakyti
jau gavau ir as siuntinuka ryt meginsiu dienos sviesoj, emiau buff serijos meginukus, tai is akies atrodo kad man vistik reikes cool meginti.
Atsakyti
o kuo skiriasi sheen shimmer ir lucent skaistalai? ir seseliai pearl ir shimmer?
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 03 08, 22:42)
o kuo skiriasi sheen shimmer ir lucent skaistalai? ir seseliai pearl ir shimmer?

shimmer turi stambesniu blizguciu ax.gif o bent jau seseliai pearl tai taip vientisu siek tiek perlamutru pasidengia, be atskiru blizgiu. nors turiu kazkoki skaistala is lucent ir is sheen kategorijos, tai irgi su blizguciais g.gif tai gal shimmer dar daugiau tu blizguciu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ne mama: 08 kovo 2009 - 22:06
panos, reikia em septelio, kas turite laisva, rasykite az ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 03 08, 22:42)

Lucent skaistalai turi mažiau spalvos nei Shimer. Tokie daugiau permatomi, perliniai smile.gif
Šėšėliai tai Sheen tikrai tokie aksominiai, o shimmer tai su stambesniais blizgiukais.

QUOTE(charisma @ 2009 03 08, 23:26)
panos, reikia em septelio, kas turite laisva, rasykite az ploja.gif

Mda... Manau visoms patinka šepetukai ir į nieką nekeis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 03 09, 07:47)
Mda... Manau visoms patinka šepetukai ir į nieką nekeis ax.gif

ka gali zinot nono.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 03 08, 23:05)
shimmer turi stambesniu blizguciu ax.gif  o bent jau seseliai pearl tai taip vientisu siek tiek perlamutru pasidengia, be atskiru blizgiu. nors turiu kazkoki skaistala is lucent ir is sheen kategorijos, tai irgi su blizguciais g.gif  tai gal shimmer dar daugiau tu blizguciu unsure.gif

QUOTE(jadzka @ 2009 03 09, 08:47)
Lucent skaistalai turi mažiau spalvos nei Shimer. Tokie daugiau permatomi, perliniai smile.gif
Šėšėliai tai Sheen tikrai tokie aksominiai, o shimmer tai su stambesniais blizgiukais.

4u.gif aiskiau pasidare, as emiau matinius skaistalus "plum dust" tai uztepus intensyvoki atrodo lengva padauginti, noriu tokiu lengvesniu
issidaziau siandien su "linen" meginuku tai galiu pasakyti mano veido spalva tokia buna vasara kai jau skaitausi gerai idegus biggrin.gif dabar skiriasi nuo kaklo spalvos truputi per tamsi ir vistik per rusva/gelsva, na bet sitas tamsiausias is mano imtu
isvados jau siandien einu uzsakineti dar vieno free rinkinuko su cool serijos spalvytemis plius normalaus dydzio sepetuko ir jau noriu kitu sepetuku ir seseliu ir visko bigsmile.gif
o beje tie kur perkami sample yra tai indelis tokio dydzio kaip i ta free kit ieina?
Atsakyti
mano linen kaip tik pati sviesiausia is visu triju ax.gif
Atsakyti
vakar ejau skaityti paciam edm puslapyje forumo apie tas spalvas, tai visuotinai pripazinta, kad pati sviesiausia is visu yra buff fair neutral pati pirma spalva, o tos kuriom ir sita per tamsi dar maisosi pudras su baltais akiu seseliais. Dar radau kad pasitaiko jog sample spalva skiriasi nuo full size kartais blink.gif
man linen ir fairly light neutral is buff abi per tamsios per gelsvos, o va ivory jau kazkas panasaus i teisybe lyg ir nuo kaklo nelabai skiriasi ir ne per geltona.
labai patiko zalias maskuoklis liuks visus raudonumus nuima, niekad tokio dalyko neturejau sitas ispudi paliko smile.gif
skaistalas mano plum dust siek tiek per intensyvokas, tai tam paciam forume radau kad panos is skaistalu ir lupu balzamo darosi lip gloss na turbut blizgesius, tik deja sita spalva tam netinka nes joje yra ultramarinu kurie negerai ant lupu, matomai nevalgomi g.gif reikes galvoti kita panaudojima

zodziu igavau ir as liga uzsisakiau sviesiausia is buff ir dvi sviesiausias is cool, seseliuka, flat top or eye kabuki sepetukus ir dar maskuokli kazkoki, vel turiu ko laukti smile.gif
Atsakyti
oho, Odora, idomu butu tave pamatyt biggrin.gif
as save prie baltu laikau- bet linen man ziemai kaip tik thumbup.gif
o tai kokia pudra tu iki siol naudojai? nes man skystu pudru atspalviu pasirinkimas labai skurdus, o jei dar baltesne, tai visai beveik misija neimanoma g.gif
sviesiausios kiek suprantu yra beige- "sandy fair" ir buff "fair neutral"- kazkuria is situ turiu meginuka, tai tikrai praktiskai balta rolleyes.gif
Atsakyti
dabar mane pamatyt ne taip idomu kaip pries kokius 5metelius kaip su beveik juodais plaukais buvau biggrin.gif va cia tai kontrastas! Dabar jau nebesistebiu kad mane gote vadindavo nors su jais nieko bendro neturiu smile.gif nu bet ka darysi tada grazu atrode, siaip sviesaus gymio as akys melsvos blakstienos sviesios antakiai irgi tik plaukai lininiai tokie tamsesni, ir nesideginu nes raudonai degu ir lupuosi tai ir vaikstau balta smile.gif

o su pudrom visa laika vargo turejau, visos sarmines ir drogines oranzines, naudojau exuviance firmos krempudra sviesiausia su rausvu ( sita kosmetika sugiharos g prekiauja) paskutine buvo logona firmos (ekologiskos kosmetikos gamintojas) pati sviesiausia, bet si jau net man per balta, su biria pudra ant virsaus teko tamsinti
na zodziu daug vargo visada o rezultatas siaip sau tai dabar laimes pilnos kelnes kai svieciasi kazka sviesaus ir sau tinkamo pagaliau atsirinkti
Atsakyti