Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

QUOTE(ne mama @ 2009 02 23, 12:43)
savaitgali ir as bandziau sugrizt prie skystu, bet visiskai nusivyliau doh.gif  o siandien pasidaziau su EM ir vel taip gera paliko blush2.gif  taip grazu, ir spalva tinkama ax.gif
tik vat as irgi jau galvodama apie pavasari vasara galvoju kad reiktu kazka patvaresnio isigyt, labai noriu kokia vandeniui atsparia krempudre, kad susilus ir nusivalius veida viskas neliktu ant serveteles unsure.gif  vistik EM jei ne ekstremaliose situacijose laikosi gerai, bet paprakaitavus tai tikrai nusivalo, gal ne visa bet ir nebeatrodo kaip katik uztepta ax.gif

Na bent jau aš pastebėjau, kad su mineralke oda gražesnė ir mažiau maskuoti reikia...

QUOTE(Akwilė @ 2009 02 23, 13:02)
nu va ir as jau uzsisakiau savo pirma rinkinuka nemokama ir dar paemiau rinkinuku uz 10$ skaistalu + mazas sepetelis. Labai lauksiu kas kaip ten kas bus  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif sveikinu.
Atsakyti
as dar laukiu testinio rinkinuko, bet jau galvoju apie seselius, koks sepetukas butu pats butiniausias? o gal jus visus susipirke? velgi man idomu bus matines juoda, pilka , balta spalvos smile.gif
Atsakyti
o kaip jums tas naujas : Skunkless Foptic Brush? gal turit kuri?
Atsakyti
Gavau savo trial kit thumbup.gif su spalvom kažkiek pataikiau, kažkiek ne, bet pirmas įspūdis neblogas. Tik man tos dėžutės nepatogios, per tas skylutes pudra vos vos byra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*MŽ @ 2009 02 24, 20:00)
o kaip jums tas naujas : Skunkless Foptic Brush? gal turit kuri?

Tai, kad šiandien pirmą kartą tik pamačiau aš jį ax.gif Bet gal reiks užsisakyti kada g.gif:
Galėtų greičiau presuotas tamsesnes pudras pardavinėt pradėt....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jadzka: 25 vasario 2009 - 09:52
QUOTE(kniaumiau @ 2009 02 25, 09:47)
Gavau savo trial kit  thumbup.gif  su spalvom kažkiek pataikiau, kažkiek ne, bet pirmas įspūdis neblogas. Tik man tos dėžutės nepatogios, per tas skylutes pudra vos vos byra  doh.gif

per kiek laiko atejo? as jau akis baigiu praziuret nors dar nelaikas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 02 25, 11:03)
per kiek laiko atejo? as jau akis baigiu praziuret nors dar nelaikas biggrin.gif

Per 3 savaites kazkur ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 02 25, 08:47)
Gavau savo trial kit  thumbup.gif  su spalvom kažkiek pataikiau, kažkiek ne, bet pirmas įspūdis neblogas. Tik man tos dėžutės nepatogios, per tas skylutes pudra vos vos byra  doh.gif

kuria diena siuntei uzsakyma? nes ir as labai jo laukiu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Odora @ 2009 02 25, 10:03)

vat ir man 5dieni sueis 2 savaits, o laukiu kasdien biggrin.gif
Atsakyti
Man atejo lygiai po dvieju savaiciu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Florena @ 2009 02 25, 19:17)
Man atejo lygiai po dvieju savaiciu thumbup.gif

kaip butu faina, kad ir as gauciau po 2 savaiciu, tai jau savaitgali isbandyciau flirt.gif
Atsakyti
as irgi nenustygstu vietoj, taip laukiu, norisi isbandyt greiciau biggrin.gif uzsisakiau alieju veidui, paakiu krema, dar mineralines pudras gausiu, busiu visa naturali, tik idomu kiek man tiks tas naturalumas, nes siaip veido kremo sunkiai atsirenku tinkamo
Atsakyti
dar nesulaukiau savo EM verysad.gif 5dieni jau 2 savaites suejo g.gif matyt, per sia savaite gausiu dirol.gif
Atsakyti