Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

QUOTE(Honey @ 2009 02 20, 15:55)
jadzka, o kurį labiau rekomenduotum: Baby kabuki ar tą Long?

Be dvejonių LH arba Flat top. Babis labai jau mielkas...
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 02 20, 16:28)
Be dvejonių LH arba Flat top. Babis labai jau mielkas...

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 02 19, 18:18)
uzsisakiau sample kit plius sepetuka, siuntima man rase 5.4$ o cia maciau pamineta kaina 7.8$ ar as ka primaklinau? emiau pati pigiausia siuntimo varianta

as matai buvau isidejus du rinkinukus, viena free, kita su raudoniu, gal del to man maziausia kaina siuntimo buvo 7.8$
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akwilė: 20 vasario 2009 - 16:52
QUOTE(*MŽ @ 2009 02 20, 11:18)
Neturiu sepetelio su kuriuo tepti pabandymui EM, ka rekomenduotumet? Jeigu tikrai patiks tai mano teks taip visu isgirtus sepetelius imti smile.gif

Jei visai jokio šepetėlio neturi, gali su akvarelės šepetėliu pabandyti pasiteplioti mirksiukas.gif Bet čia greičiausiai tik spalvom pasibandyti (nors ir jų visokių dydžių būna) biggrin.gif O šiaip tai gal kioske ar kokiam droge būna papigiai šepetukų po porą litų, žinoma efektas ir malonumas skirsis, bet pasibandyt pudrą manau turėtų užtekti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2009 02 20, 20:33)
Jei visai jokio šepetėlio neturi, gali su akvarelės šepetėliu pabandyti pasiteplioti mirksiukas.gif Bet čia greičiausiai tik spalvom pasibandyti (nors ir jų visokių dydžių būna) biggrin.gif O šiaip tai gal kioske ar kokiam droge būna papigiai šepetukų po porą litų, žinoma efektas ir malonumas skirsis, bet pasibandyt pudrą manau turėtų užtekti g.gif

Tik tiek, kad pudros padengimo kokybė tiesiogiai priklauso nuo šepetėlio. Geras šepetėlis lygiau padengia ax.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif nors blogos pudros ir geri šepetėliai gerai nepadengs... Aš kažkokią š... mineralkę bandžiau su savo geraisiais šepetėliais tepti tai vistiek veidas kaip miltais pabarstytas atrodė biggrin.gif

Bet jei su prastais šepetėliais pudra pasirodys nieko, tai su gerais - bus pasaka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2009 02 20, 21:51)
drinks_cheers.gif nors blogos pudros ir geri šepetėliai gerai nepadengs... Aš kažkokią š... mineralkę bandžiau su savo geraisiais šepetėliais tepti tai vistiek veidas kaip miltais pabarstytas atrodė biggrin.gif

Bet jei su prastais šepetėliais pudra pasirodys nieko, tai su gerais - bus pasaka biggrin.gif

Jei EM imi patinę formulę - tai veidas pirmas 10 minučių atrodo kaip miltais pabarstytas šiekt iek. Tam reikalui aš terminį purškiamą vandenį naudoju: gražiai sulygina atgavina odą.
Atsakyti
kai ziurejau filmukus su EM, viena pana is pradziu tapsnojo sepeteli i kazkoki skysti - vandenuka, po to jau i pudra, kas ten galetu buti paprastas terminis vanduo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 02 21, 09:54)
kai ziurejau filmukus su EM, viena pana is pradziu tapsnojo sepeteli i kazkoki skysti - vandenuka, po to jau i pudra, kas ten galetu buti paprastas terminis vanduo? g.gif

Tikriausiaterminis, o gal tiesiog koks tonikas g.gif: Nors labiau tikėčiau,kad terminis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jadzka: 21 vasario 2009 - 09:04
QUOTE(jadzka @ 2009 02 21, 09:02)
Tikriausiaterminis, o gal tiesiog koks tonikas g.gif: Nors labiau tikėčiau,kad terminis...

kai tavaziuos mano kitas - reikes pabandyti su tuo vandenuku ax.gif
Atsakyti
Mergaites, o kuri bandziusi EM brow colors? Kaip su spalvomis? Skaiciau, kad labai jau tamsios g.gif koki sepeteli naudojat?
Atsakyti
QUOTE(Vavs @ 2009 02 21, 12:09)
Mergaites, o kuri bandziusi EM brow colors? Kaip su spalvomis? Skaiciau, kad labai jau tamsios  g.gif koki sepeteli naudojat?

Turiu dark Brown. Bet naudoju daugiau kaip eye linerį. Spalva tikrai tamsi, bet dengiasi gražiai, kartais ir antakius pasipaišau...
Atsakyti