Man aplamai evrydayminerals kazkas tokio... Siuntinukai atkeliauja lygiai per 2 sav. ne karto nevelavo, jeigu uzsikai pvz. penktadieni, tai lygiai po 2 sav. penktadieni ir gauni Patinka tai, jog visad galima imti nemokama rinkinuka, tai susitaupo nemazai pinigu, nes pvz blush ir cancealer niekad nepirkau atskirai, su kaupu meginuku uztenka, ir taip vos speju sunaudoti
nu as jau dabar tikrai pasijutau visiska neismanele bandau uzsisakyt nemokama ta rinkinuka ir dar noriu setepetio mineraliniai, bet mna niekaip neiseina uzsakyt to free rinkinio, kaip ji ten reikia isikelt jau Shopping Cart 'a kad butu tas rinkinukas HELPPPPPP is manes angliste nekokia
QUOTE(suny @ 2009 02 19, 15:09)
nu as jau dabar tikrai pasijutau visiska neismanele bandau uzsisakyt nemokama ta rinkinuka ir dar noriu setepetio mineraliniai, bet mna niekaip neiseina uzsakyt to free rinkinio, kaip ji ten reikia isikelt jau Shopping Cart 'a kad butu tas rinkinukas HELPPPPPP is manes angliste nekokia
Įsikeli rinkinuką į Shoping cart, o paskui sutampai link jo 3 pudras (arba galima spausti add to kit) ir pažymint kokią formulę pudros imi. O taip pat daryti su s1 skaistalais ir 1 consealeriu.
QUOTE(Odora @ 2009 02 19, 18:18)
uzsisakiau sample kit plius sepetuka, siuntima man rase 5.4$ o cia maciau pamineta kaina 7.8$ ar as ka primaklinau? emiau pati pigiausia siuntimo varianta
neprimaklinai tiek ir kainuoja.
QUOTE(Odora @ 2009 02 19, 17:18)
uzsisakiau sample kit plius sepetuka, siuntima man rase 5.4$ o cia maciau pamineta kaina 7.8$ ar as ka primaklinau? emiau pati pigiausia siuntimo varianta
man atrodo uz siuntimas paskaiciavo 4.60$, tik be sepetelio
QUOTE(Honey @ 2009 02 20, 00:37)
Kažin, EM kabukiai tinka meteoritams? Gal kuri bandėte? Skaičiau, kad labai švelnus, tai mano odai būtų pats tas, nes Guerlaino meteoritų šepetėlis ažkoks per grubus.
Gal ir tiktų : Tie šepetukai tankūs ir labai minkštučiai
QUOTE(Povila$ @ 2009 02 18, 21:21)
Man aplamai evrydayminerals kazkas tokio... Siuntinukai atkeliauja lygiai per 2 sav. ne karto nevelavo, jeigu uzsikai pvz. penktadieni, tai lygiai po 2 sav. penktadieni ir gauni Patinka tai, jog visad galima imti nemokama rinkinuka, tai susitaupo nemazai pinigu, nes pvz blush ir cancealer niekad nepirkau atskirai, su kaupu meginuku uztenka, ir taip vos speju sunaudoti
Siandien jau dvi savaites kaip uzsisakius ta rinkinuka bet dar neatejo lapelis
Neturiu sepetelio su kuriuo tepti pabandymui EM, ka rekomenduotumet? Jeigu tikrai patiks tai mano teks taip visu isgirtus sepetelius imti