Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

Man aplamai evrydayminerals kazkas tokio... wub.gif Siuntinukai atkeliauja lygiai per 2 sav. ne karto nevelavo, jeigu uzsikai pvz. penktadieni, tai lygiai po 2 sav. penktadieni ir gauni lotuliukas.gif Patinka tai, jog visad galima imti nemokama rinkinuka, tai susitaupo nemazai pinigu, nes pvz blush ir cancealer niekad nepirkau atskirai, su kaupu meginuku uztenka, ir taip vos speju sunaudoti doh.gif
Atsakyti
nu as jau dabar tikrai pasijutau visiska neismanele blush2.gif bandau uzsisakyt nemokama ta rinkinuka ir dar noriu setepetio mineraliniai, bet mna niekaip neiseina uzsakyt to free rinkinio, kaip ji ten reikia isikelt jau Shopping Cart 'a kad butu tas rinkinukas 4u.gif HELPPPPPP ax.gif is manes angliste nekokia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(suny @ 2009 02 19, 15:09)
nu as jau dabar tikrai pasijutau visiska neismanele  blush2.gif  bandau uzsisakyt nemokama ta rinkinuka ir dar noriu setepetio mineraliniai, bet mna niekaip neiseina uzsakyt to free rinkinio, kaip ji ten reikia isikelt jau Shopping Cart 'a kad butu tas rinkinukas  4u.gif HELPPPPPP  ax.gif  is manes angliste nekokia  blush2.gif

Įsikeli rinkinuką į Shoping cart, o paskui sutampai link jo 3 pudras (arba galima spausti add to kit) ir pažymint kokią formulę pudros imi. O taip pat daryti su s1 skaistalais ir 1 consealeriu.
Atsakyti
uzsisakiau sample kit plius sepetuka, siuntima man rase 5.4$ o cia maciau pamineta kaina 7.8$ ar as ka primaklinau? emiau pati pigiausia siuntimo varianta
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 02 19, 18:18)
uzsisakiau sample kit plius sepetuka, siuntima man rase 5.4$ o cia maciau pamineta kaina 7.8$ ar as ka primaklinau? emiau pati pigiausia siuntimo varianta

neprimaklinai smile.gif tiek ir kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 02 19, 17:18)

man atrodo uz siuntimas paskaiciavo 4.60$, tik be sepetelio ax.gif
Atsakyti
tai reiskias viskas ok, nuraminot smile.gif
tik va rase kad nuo 18d bus flattopu o nebuvo tai pasiemiau baby kabuki bus pabandymui o jei ka veliau gal kokiem skaistalam iseis panaudot smile.gif
Atsakyti
Kažin, EM kabukiai tinka meteoritams? Gal kuri bandėte? Skaičiau, kad labai švelnus, tai mano odai būtų pats tas, nes Guerlaino meteoritų šepetėlis ažkoks per grubus.
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2009 02 20, 00:37)
Kažin, EM kabukiai tinka meteoritams? Gal kuri bandėte? Skaičiau, kad labai švelnus, tai mano odai būtų pats tas, nes Guerlaino meteoritų šepetėlis ažkoks per grubus.

Gal ir tiktų g.gif: Tie šepetukai tankūs ir labai minkštučiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 02 18, 21:21)
Man aplamai evrydayminerals kazkas tokio... wub.gif  Siuntinukai atkeliauja lygiai per 2 sav. ne karto nevelavo, jeigu uzsikai pvz. penktadieni, tai lygiai po 2 sav. penktadieni ir gauni lotuliukas.gif Patinka tai, jog visad galima imti nemokama rinkinuka, tai susitaupo nemazai pinigu, nes pvz blush ir cancealer niekad nepirkau atskirai, su kaupu meginuku uztenka, ir taip vos speju sunaudoti doh.gif

Siandien jau dvi savaites kaip uzsisakius ta rinkinuka bet dar neatejo lapelis schmoll.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florena: 20 vasario 2009 - 11:09
Neturiu sepetelio su kuriuo tepti pabandymui EM, ka rekomenduotumet? Jeigu tikrai patiks tai mano teks taip visu isgirtus sepetelius imti smile.gif
Atsakyti
jadzka, o kurį labiau rekomenduotum: Baby kabuki ar tą Long?
Atsakyti