Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

QUOTE(Florena @ 2009 02 15, 21:41)
Sveikos,o kam sakykit jus naudojat EM Foundation Brush?Man viena SM mamyte pardave kaip sepeteli krempudrai bet jis krempudrai man nelabai tinka schmoll.gif tai dabar galvoju kam ji galeciau panaudoti mastau.gif

Man tas sepetukas labai patinka, na nezinua kuo, bet jis labai patogus ax.gif ir man bent jau geriau padengia veida pudra (mineraline) negu kad ir koks flat top arba kabuki... Taciau beda tame kad su juo ilgiau zaisti reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 02 17, 22:24)
Man tas sepetukas labai patinka, na nezinua kuo, bet jis labai patogus ax.gif ir man bent jau geriau padengia veida pudra (mineraline) negu kad ir koks flat top arba kabuki... Taciau beda tame kad su juo ilgiau zaisti reikia doh.gif

Na reiks pabandyti,bet kaip jus su juo itrinat pudra i oda nes jis gi plokscias mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Florena @ 2009 02 17, 22:30)
Na reiks pabandyti,bet kaip jus su juo itrinat pudra i oda nes jis gi plokscias mastau.gif

Jis labai gerai issisleidzia ir nebuna plokscias smile.gif Man tai jis labai patinka, geriau nei tik dideli, nes ir maziau pudros naudoja ir galima su juo daugiau "pazaisti"... Man asmeniskai jis daug kokybiskiau pudra padengia smile.gif
Atsakyti
Per kiek laiko jum parkeliavo samplas?
Atsakyti
man irgi idomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*MŽ @ 2009 02 18, 12:16)
Per kiek laiko jum parkeliavo samplas?

QUOTE(Odora @ 2009 02 18, 13:23)
man irgi idomu smile.gif

apytikriai per 2 sav. +/- kelios dienos. Ilgiau užtrunka jei paštas užgrybauja... nes jie tai sugeba uždėti štampuką kad gautas siuntinysm o pranešimą gaunu už daugiau nei savaitės į pašto dėžę...
Atsakyti
susigundziua ir as uzsisakyt sios kosmetikos ir pabandyt nemokama rinkinuka, tik spalvose pasimeciau blush2.gif man reiktu vidutinio ar kiek sviesesnio atspalvio ir koki sepetele pradziai uzsisakyt mineralinei dudrai skaistalams ir seseliams 4u.gif
ir dar norejau paklaust, as niekad nieko nesu siuntusi pati ir nelabai isivaizduoju kaip cia ka daryt, bet zadu pasiskolinti is mamos tongue.gif virtuon kortele, bet pas ja ziuriu galiojimas tik iki vasario 28 doh.gif bet turbut uzsakant jie iskart nuskaiciuoja pinigelius ir speciau dar uzsisakyt blush2.gif arba gal yra kokia geranoriska mergina kuri man neismaneliai padetu ir uzsakytu man prekytes, atsiskaityciau iki paskutinio centuko ir dar su arbatpinigiais 4u.gif
Atsakyti
iš virtuon'o iškart nuskaito pinigėlius, tai spėtum tikrai smile.gif
Atsakyti
o kartu su tuo nemokamu rinkinuku as galiu uzsisakyt ir mokamos kosmetikos, t,y, sepeteliu gal seseliu kokiu ?
Atsakyti
Laisvai smile.gif Tik man atrodo, kad kuo daugiau užsisakai tuo brangesnis siuntimas, o jei viršiji 75lt tai ir muito pakviesti susimokėti turėtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(suny @ 2009 02 18, 16:40)
o kartu su tuo nemokamu rinkinuku as galiu uzsisakyt ir mokamos kosmetikos, t,y, sepeteliu gal seseliu kokiu ?

Taip. Aš kartais tai imu ką nors mokamo ir nemokamą rinkinuką. MAn patinka bandyti skirtingas spalvas ir pan. Dabar išvis mačiau EM puslapis atsinaujino, galima ir jau sukomplektuotus kai kuriuos rinkinukus imti.
Atsakyti
QUOTE(devolesa @ 2009 02 17, 17:28)
sveikos mergaites,
as jau siandien atsiemiau savo nemokama siuntinuka...jau patenkinta...  blush2.gif

kaip faina thumbup.gif as savo dar laukiu wub.gif
Atsakyti