Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

QUOTE(jadzka @ 2008 09 20, 23:53)
O jei ir uždės muitus, tai vis tiek kaina juokinga... susimokėsiu tą 18 proc  biggrin.gif  Tik va laiko bus gaila atsiiminėjant iš kito miesto galo tą siuntinį doh.gif: Bet iš kitos pusės... po parduotuves lakstant ir ieškant pudros sugaišktu dagiau tikriausia  lotuliukas.gif ....

ot velnias doh.gif tai ka jei uzdeda muita reik i muitine siuntinio vaziuot unsure.gif ? kazkaip maniau kad vistiek i pasta atsiuncia, tik susimoket belieka. o kur vilniuj muitine blush2.gif ? dar ne karto neteko vaziuot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 09 20, 22:54)
ot velnias doh.gif  tai ka jei uzdeda muita reik i muitine siuntinio vaziuot unsure.gif  ? kazkaip maniau kad vistiek i pasta atsiuncia, tik susimoket belieka. o kur vilniuj muitine blush2.gif  ? dar ne karto neteko vaziuot ax.gif

Muitinė tai prie Geležinkelio stoties. Rodos g.gif:
Nors jei ant dėžės EM rašokainas, tai gal ir į paštą tiesiog kvitukas atkeliaus... Žodžiu bijau prisimeluot, kai gausiu - tai žinosiu ax.gif

Beje, mačiau atsirado ir natural balms kažkokie dalykėliai g.gif: va irgi įdomu pasidarė man....
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 09 20, 23:58)
Muitinė tai prie Geležinkelio stoties. Rodos g.gif:
Nors jei ant dėžės EM rašokainas, tai gal ir į paštą tiesiog kvitukas atkeliaus... Žodžiu bijau prisimeluot, kai gausiu - tai žinosiu ax.gif

Beje, mačiau atsirado ir natural balms kažkokie dalykėliai g.gif: va irgi įdomu pasidarė man....

geriau butum nepasakius, tai gal ir pastebejus nebuciau doh.gif o dabar jau irgi uzsimaniau lotuliukas.gif ypac tu kur lupoms- raso : Free of petroleum, parabens, and lanolin.
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 09 20, 23:01)
geriau butum nepasakius, tai gal ir pastebejus nebuciau doh.gif  o dabar jau irgi uzsimaniau lotuliukas.gif  ypac tu kur lupoms- raso : Free of petroleum, parabens, and lanolin.

Per anksti dar džiaugtis.... bet jei tiks ir patiks tos pudros, tai džiaugiuos aradus gerą daiktą ir nuo to tik kišenei geriau bus smile.gif Nes ką lt nusiperki vieną padoresnę pudrą, tai ten 6 kaip minimum smile.gif

Galvoju gal dar man reiktų tų mixing jars g.gif: patogu turėtų būt... arba tiesiog kokį porcelianinį bliūduką paskirt tam reikalui g.gif:

Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 09 21, 00:07)
Per anksti dar džiaugtis.... bet jei tiks ir patiks tos pudros, tai džiaugiuos aradus gerą daiktą ir nuo to tik kišenei geriau bus smile.gif Nes ką lt nusiperki vieną padoresnę pudrą, tai ten 6 kaip minimum smile.gif

Galvoju gal dar man reiktų tų mixing jars g.gif: patogu turėtų būt... arba tiesiog kokį porcelianinį bliūduką paskirt tam reikalui g.gif:

as siandien zinok gavau ta mixing jar- bet labai jau jis nemazas toks, tai kol neturiu pudros(tik sampliukus) tai neturiu ka i ji berti ax.gif maniau kad reiks atspalvius maisyt tai prigriebiau, bet nezinau ar naudosiu- nes kolkas man labai patinka ir grynos spalvos ax.gif o dabar tai isiberiu pudros i toki sena plokscia kremo dangteli-kuris man savo dydziu labai priimtinas pasirode ax.gif
bet tai pagalvok kiek laiko tu tas 6 pudras naudosi lotuliukas.gif doh.gif man to vieno gramo sampliuko per dvi savaites koks trecdalis susinaudojo- nu gal daugiau siek tiek blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 09 20, 23:16)
as siandien zinok gavau ta mixing jar- bet labai jau jis nemazas toks, tai kol neturiu pudros(tik sampliukus) tai neturiu ka i ji berti ax.gif  maniau kad reiks atspalvius maisyt tai prigriebiau, bet nezinau ar naudosiu- nes kolkas man labai patinka ir grynos spalvos ax.gif o dabar tai isiberiu pudros i toki sena plokscia kremo dangteli-kuris man savo dydziu labai priimtinas pasirode ax.gif
bet tai pagalvok kiek laiko tu tas 6 pudras naudosi lotuliukas.gif  doh.gif  man to vieno gramo sampliuko per dvi savaites koks trecdalis susinaudojo- nu gal daugiau siek tiek blush2.gif

A, mixing Jarą ir aš rodos užsiskiau smile.gif tik nežinau ar reikėjo, bet tiek to smile.gif
O 6 pudras.... ilgai naudosiu spėju.... bet iš kitos pusės ramu - bent jau nereiks dažnai pirkti wink.gif Bet kaip jau to rinkinio savo laukiu... nu nerealiai smile.gif Gerai, kad ėmiau Winged butter intensive didelį - nes Semi matt biški per šviesus, o kažkur skaičiau, kad intensivai nutamsėja kiek.... O kitas iš olive serijos - tai jei pasirodys per daug oranžinis - nugesinsiu. Tikiuosi tiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 09 20, 22:54)
ot velnias doh.gif  tai ka jei uzdeda muita reik i muitine siuntinio vaziuot unsure.gif  ? kazkaip maniau kad vistiek i pasta atsiuncia, tik susimoket belieka. o kur vilniuj muitine blush2.gif  ? dar ne karto neteko vaziuot ax.gif

Na ką, atsiėmiau savo didįjį siuntinį ax.gif Važiuoti į muitinę nereikėjo, bet buvo aspkaičiuotas muitas 28 lt. Tai iškart su kvituku gavau tą paskaičiuotą sumą ir viską susimokėjau pašte ir atsiėmiau.
Šepetėliai tai nerealiai švenlučiai wub.gif O visa kita dar reikia išbandyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 09 23, 09:51)
Na ką, atsiėmiau savo didįjį siuntinį ax.gif Važiuoti į muitinę nereikėjo, bet buvo aspkaičiuotas muitas 28 lt. Tai iškart su kvituku gavau tą paskaičiuotą sumą ir viską susimokėjau pašte ir atsiėmiau.
Šepetėliai tai nerealiai švenlučiai  wub.gif O visa kita dar reikia išbandyt ax.gif

ar tiko spalvos? bigsmile.gif
o as uzsiisakiau ta nemokama rimnkinuka blush2.gif suzavejai mane su tais EM wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 09 23, 12:11)
ar tiko spalvos?  bigsmile.gif
o as uzsiisakiau ta nemokama rimnkinuka  blush2.gif suzavejai mane su tais EM  wub.gif

Gal ir tiks g.gif: reiks pabandyt ant letenos dar :ax:dabar jau dar užsisakinėsiu, o tai patiko smile.gif Tik dabar maskuoklius jamsiu, dar kelis šepečius, ir dar pudrą kokią ir skaistalus. Mama dar nori.. žodžiu visko reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dai'na @ 2008 09 24, 09:06)
http://www.everydayminerals.com
Isbandziau ir as ta nemokama rinkinuka smile.gif ,su spalvytem pataikiau.Galiu sulyginti su Isadoros-tai sitas man labiau patinka thumbup.gif

QUOTE(Eveliina @ 2008 09 24, 12:48)
Gal kas esate uzsisakineje is EM seseliu meginelius? (sample0 ar ilgam ju kazin uztenka ?blush2.gif  4u.gif

QUOTE(jadzka @ 2008 09 24, 12:55)
Spėju turėtų ilgam užtekti... nes jų dydis toks pat kaip ir pudrų samplai. Jei pudros visam veidui užtenka kokiai 10-iai kartų, tai šėšėlių manau ilgiau....

QUOTE(Orchideja85 @ 2008 09 24, 13:09)
O kad uzsisakytum ta nemokama rinkinuka reikia kazka pirkti? g.gif

QUOTE(Tiffany @ 2008 09 24, 16:23)
reikia tik sumoketi uz siuntima - 4,6 dol

QUOTE(dilgelyt @ 2008 09 24, 16:56)
Jeigu buvau uzsisakius nemokama rinkinuka is em brolio kortele gal galiu dar zusisakyti savo kortele tecio,mamos? ar i tapati adresa nesius? biggrin.gif
o gal dar kokiam panasian puslai tokiu nemokamus rinkinukus siuncia? smile.gif

Gal kuri pastebesne ir man paiaskins kuo skiriasi mat nuo intensive? mat -matine, o intensive berods ilgai isliekanti,bet as kaip galvojau ilgai isliekanti pudra ir yra kai oda neblizga (visai kaip ir mat)..arba kuo jums realiai matine skiriasi nuo pusiau matines? man taspats...
as tokia nepastabi,puse veido viena pudra (mat)ismaliavojau,o kita intensive ir neatskiriu nei blizgejimu nei atspalviu skirtumo nei laikymosi kokybes doh.gif  doh.gif  doh.gif

Papildyta:

QUOTE(jadzka @ 2008 09 24, 17:03)
Na esmė tame, kad Original Glo tai tik spindi ir netinak visiškai linkusiai riebaluotis odai. Nes riebalas išlenda greit (Po valandos kokios).
Semi Matt - Tinkama sausai - normaliai odai, išlaiko ją matine, nesausina ir natūraliai atrodo.
Matt - labiausiai tinka riebiai odai - sugeria riebalo perteklių, ilgiau išsilaiko neblizganti.
Intensive - natūraliai atrodo, bet turi daugiau pigmento dėl to geriau maskuoja, bet neugeria riebalo.

Mano oda linkusi riebaluotis (neplaukia baisiai, bet tokia iiš riebesnių....) tai man patiko maišyti kelias pudras. Tarkim matinę, intensyvią ir truputuką Original glo. Tada labai natūraliai atrodo. Va šiandien taip dariau tai super smile.gif Taip pat galima naudoti ir tas Start to finish pudras, kurios taip pat ilgiau matiškumą išlaiko.

Beje, Lapeliai sugerentys riebalų perteklių manęs nesužavėjo. Geriau Clean and Clear mėlyni tokie. Vakare gal daugiau pakomentuosiu produktus kuriuos turiu dar...

QUOTE(dilgelyt @ 2008 09 24, 17:10)
aciu lb uz tikslesnius paaskinimus! smile.gif
o tai jeigu skruostai sausi visai o kakta tokia linkusi pablizgeti ir labai daug kur reikia maskuoti? matyt geriausia pusiau matine imt?  tai dabar su tais meginukais galima zaisti, bet triju skirtingu pudru pirktis nesinores ;/

beje kas tas start to finish?  g.gif

QUOTE(jadzka @ 2008 09 24, 18:19)
Sakyčiau geriau intensive imti. Mažiau sausins nei matinė (nes sakei, akd skruostai sausėja...)
O dėl skirtingų pudrų... tai jos kainuoja juokingai, ypač kai imi didelį rinkinį, kurį tikrai sunaudosi. Bent jau aš žadu antrą didijį užsisakinėt ax.gif
Skaistalai tikrai labai faini ir šepetėliai mane maloniai nustebino  wub.gif
Stasrt to finish - pasižiūrėk Finishing powders aprašymuose. Man rodos užtvirtina geriau makiažą.... O korektoriai irgi superiniai  wub.gif

QUOTE(dilgelyt @ 2008 09 24, 18:33)
jokiu didziuju rinkiniu nepastebejau, na pudros tikrai nebrangios bet vistiek pirkti tris vienu metu  ir su trimis maliavotis.. man kazkaip neiprasta. smile.gif
Sepeteli is em turiu ir neturiu kur de,t nesmaone kakzokia,jis grynai kaip krempudros sepetelis o raso kad neva ir mineralinei kaip kabuki ir kaip maskuoklis tinka, o istikruju netinka niekam..

Papildyta:

QUOTE(jadzka @ 2008 09 24, 18:41)
Yra gi ten pat kur ir nemokamą rinkinį radai: kainuoja 50 dolcų ir gali susirinkti 12 daiktų kurie tik patinka iš bent kurios kategorijos.

Dėl šepetėlio.... nu tai nesamonę ir nusipirkai, ir gali keikti ką tik nori, bet tas šepetukas ir netinka mineralkei (kaip consealerio šepetukas gal ir tiktų g.gif: )

Aš turiu Flat top Kabuti (idealiai tinka mineralkei ir gerai maskuojasi su juo)
Long handeled kabuki (gal kiek mažiau intensyvumo duoda tepant mineralkę, taigi naudoju jį starteriams ir finishing powderiui).
Skaistalų šepetukas - tai bent jau man gėris smile.gif Gražiai skaistalai dengiasi.
Eye Kabuki - puikiai tinka consealeriui aplink akis tepti. spėju ir dengti vokui šėšėliais būtų gerai, bet man jis gal didokas tam....

O su trim maliavotis niekas nesako: susimaišai jas ir viskas wink.gif bent jau aš taip padariau. nusipirkau tą large Mixing Jar, susimaišiau ir wuolia smile.gif

QUOTE(dilgelyt @ 2008 09 24, 18:55)
Na bet mano sepetys buvo aprasytas kaip tinkantys viskam, o netinka niekam!!! doh.gif
Sudominai su Flat top Kabuti buvo rinkinyje ar pirkai atskirai? gal su be sepeteliu maskavimui palyginti galetum?
Seip normaliai merginai tie rinkinukai tikrai super,bet as tokia lb su kaprizais biggrin.gif  man slykstu neskoninga ir bjauru akiu seseliai, skaistalai ir lupu dazai kasdienybe prie paprastu rubu, o i balius nevaikstau, taigi naudoju tik pudras ir tusus. Is pudros noriu  kad gerai uzmaskuotu spuogus, islaikytu matine kakta ir nesausintu panosio bei zandu biggrin.gif  tai gal man turbur reiktu tik kokios matines pudros ir consealerio..

QUOTE(jadzka @ 2008 09 24, 19:06)
Jau seniai turėjai suprasti,kad kas tinka viskam - netinka niekam wink.gif

Aš kaip ir sakiau - ėmiau tą rinkinį 12 daiktų už 50 dolcų (o ten susidėti gali ką nori: pradedant pudrom, šepetėliais, consealeriais ir baigiant lūpų blizgiais ar priežiūros priemonėmis, kremais arba balzamais).  Dar yra rodos rinkinys ir už 36 dolcus, bet ten gali pasiimti 6 daiktus.

Flat top Kabukis man tai 10 balų. Puikiai jis sugeria pudrą ir lygiai paskirsto gerai maskuodamas. Jau mąstau apie dar vieno įsigyjimą...

O ką reikia pirkt... Kokia tavo oda? sakei biški spuoguojasi, o paakiai pajuodę nors kiek? Žandai raudonuoja?

Aš tikriausia tavo vietoje imčiau rinkinį ir susidėčiau: Flat top Kabuki, Long handeled kabuki, Consealer brush, kokius 2 consealerius (pvz paakiams ir žalią, kad spuogų raudonumą užmuštų), kokias 3 pudras ir finishing powderį kokį. DAr galima pasiimti lūpoms balzamą, odelėms aplink nagus balzamą ar pan. Nes tikrai pigiau išeina nei atskirai pirkti ir dar duoda dovaną ir nuolaidą nuo viso šito malonumo. Arba su kokia drauge susikooperuot gali perkant.

O aš va terliojuosi dabar skirtingas pudras ant skirtingų žandų, tai Intensive daug gražiau dengiasi už matinę, net matiškiau atrodo. Taigi matinė iš mano repertuaro išmetama. Semi matt neblogai, bet man geriasuiai atrodo veidas su Intensive. Ir Original Glo labai gražiai, bet gal kiek per daug spindesio, taigi norėtųsi gal į Intensive vos vos to spindesio įdėti, tai maišyt gal 4:1 jas....

O dėl spalvos tai pataikei ar ne?

Papildyta:

QUOTE(dilgelyt @ 2008 09 24, 20:00)
Bet kad i kiekviena rinkini ieina seseliai skaistalai, o galima ju isviso neimti ir imti vietoj to pudra dar viena ar maskuokli?
Ir taip ir neatsakei ar sepetuka ta geraji gavai rinkinyje ar pirkai atskirai?
Ir situ didziuju rinkiniu atsiuntimas 5dol?
o bare esentuals sepetuku neturejus?

As labai nepastabi man visos spalvos kazkaip tinka smile.gif ,visada pirkdavau balciausias, bet dabar paziurejau kad ir su rusva visai gerai atrodau  g.gif ir rusvesnes gal ir maskuoja labiau
su intense pamirsau pasakyti siandiena grizau net taukuotais skruostais,nors seip oda nlb riebi.  Gal siandiena seip diena riebi biggrin.gif O maskuoja tikrai neblogai.
Nesuprantu jei tavo oda rieboka kaip tu gali isvis atsisakyti matt.
Kokia oda atsakyti sunku ;/ Na negrazi labai..demeta,serpetota vis keli spuogai...sviesi.Gal riebi bet dehitratuota,o gal misri-problemiska.
Ispradziu mineralines ant amnes atrode kaip miltais ir lb nusausejo bjauriai,bet ismokau su siursciu sepeteliu itrinti giliai ir visai faina  thumbup.gif
Aciu uz kosultacijas tokias isamias mirksiukas.gif

QUOTE(jadzka @ 2008 09 24, 20:15)
Taip, šepetį ėmiau rinkinyje. O imant tą rinkinį dedi ką nori: gali ir visus 12 daiktų imti vienodus. Čia jau kaip tau patinka.
Atsiuntimas nebeatsimenu kiek.... Ėmiau aš dar ir nemokamą rinkinuką, tai gal 8 kainavo... Bet bijau pameluot...

Spalvą tai reikia atsirinkti atsargiai, kad nesiskirtų nuo kaklo, rankų spalvos irgi kiek įmanoma. BEnt jau man klaiku kai rankos akivaizdžiai kitokios spalvos...
O aš naudju start to vinish pudrą, tai ji kažkaip užtvirtina,kad riebalas nelenda ir dar naudoju tas servetėles riebalui sugerti, tai oda ir atrodo gerai. Matt man negražiai dengėsi ir tiek...

Dėl odos... tai pasirink švelnias priemones kokias ir gydyt bandyk, nes jei šerpetoja tai gal pažeidi ją?  Su per daug šiurkščiu šepečiu irgi netrink per daug, gali dar labiau odą suerzinti...

Mano tai pagal MAC spalva NC40, jei kam bus įdomu galėsiu surašyt ką išbandžiau ir kokias spalvas pasirinkau ax.gif

QUOTE(dilgelyt @ 2008 09 24, 20:23)
Oj sunku ten isirinkti  doh.gif per didele pasirinikimo laisve biggrin.gif  Matai pudra derinam prie odos spalvos... taigi gaunasi kad perku sviesiausias, bet likes kunas-ideges,o  veidas saugotas nuo saules-baltas, tad esu gyvas tavo pasibaisejimo pavyzdys biggrin.gif

QUOTE(jadzka @ 2008 09 24, 20:46)
Tai imk pudrą tokia kokios psalvos rankos ar pan.
Beje, beveik iš visų kategorijų turėjau mėginukus arba pudras. Tai man geltonodei labiasuiai tinka iš Golden arba Olive serijos. Olive kiek neutralesnė, šaltesnė, o golden labai jau auksinė smile.gif man geriausia jas maišyti smile.gif
Papildyta:
Gal cituoju ir nešu šitą susirašinėjimą į EM temą...

QUOTE(dilgelyt @ 2008 09 24, 20:53)
sita marmuze,kaip is sono atrodo,kokios kategorijos g.gif
http://public.fotki.com/dilgele/dilgeles_foto/p1000524copy.html
kuri is tu seriju i pilkuma?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jadzka: 24 rugsėjo 2008 - 20:15
QUOTE(dilgelyt @ 2008 09 24, 20:53)
sita marmuze,kaip is sono atrodo,kokios kategorijos g.gif
http://public.fotki.com/dilgele/dilgeles_foto/p1000524copy.html
kuri is tu seriju i pilkuma?

Oi sunku pasakyt kokią spalvą rinktis....
O kokias dabar turi?

Ir ar tavo oda į gelsvumą, rausvumą`, pilšvumą ar pan?
Kiek tamsi? Gal pagal MAC gali pasakyt kokia spalva dažaisi ? Arba bent jau kaip vadinas spalva kurią perki?

Šiaip tai sakyčiau pasižiūrėt kokį Fairly light neutral, gal kokį Light olive. Gal iš gelsvų dar ką?
Atsakyti
Niu, Jadzka, tu saunuole! Toki darba padarei thumbup.gif
Atsakyti