Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

as paemiau kaip skaistalus lucent natural, pagal aprasyma turi buti thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
merginos, koks sepetelis jums labiausia patinka pudrai? g.gif idomu, mac tinka ir kaip dengtusi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2009 02 15, 14:36)
As turiu skaistalus New Car Smell, man patinka, naudoju kasdienai, kadangi as nemegstu visai matinio veido, tai pats tas, nera tikrai to blizgesio, kuris butu tinkamas tik vakarui. smile.gif

Tai tada bus ir man idealu, nes NICK NACK vos vos matosi. O kokius sepetelius naudojat skaistalams? Mane domina EM Angled Blush Brush, nes visi turimi BE "bruzina" veida baisiai blink.gif

Kuriuos sepetelius is EM reiketu tureti savo rinkinelyje? Mastau apie Eyeshadow, Angled Blush ir New Flat Top brushes. Tarkim, ar pudrytei uztektu Flat Top? (turiu ka maskuoti, todel gal Kabuki netiktu?) blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,o kam sakykit jus naudojat EM Foundation Brush?Man viena SM mamyte pardave kaip sepeteli krempudrai bet jis krempudrai man nelabai tinka schmoll.gif tai dabar galvoju kam ji galeciau panaudoti mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Vavs @ 2009 02 15, 17:49)
Tai tada bus ir man idealu, nes NICK NACK vos vos matosi. O kokius sepetelius naudojat skaistalams? Mane domina EM Angled Blush Brush, nes visi turimi BE "bruzina" veida baisiai  blink.gif

Kuriuos sepetelius is EM reiketu tureti savo rinkinelyje? Mastau apie Eyeshadow, Angled Blush ir New Flat Top brushes. Tarkim, ar pudrytei uztektu Flat Top? (turiu ka maskuoti, todel gal Kabuki netiktu?)  blush2.gif

flat top tikrai labai gerai maskuoja ax.gif o kabukis tai lengvam sluoksniukui kad ir tos pacios baigiamosios pudros tinka smile.gif Angled blush man gal kiek mazokas skruostams- ir biski per tankus- kazkaip nesigauna man su juo mazai skaistalu uztept- su kabukiu graziau gaunas unsure.gif dar del maskavimo pavieniu spuogeliu gerai butu turet koki nedideli sepeteli- tas pats eyeshadow manau tiktu, nors as ji seseliams naudoju, o maskavimui naudoju artdeco ta maza sepeteli, maciau ir EM turi concealer brush, bet jo nebandzius, tai nieko negaliu apie ji pasakyt.

o tas kur foundation brush, tai kiek suprantu yra skirtas tept skystai pudrai g.gif nors gal ir mineralinei tinka, jei kazkoki nedideli ploteli reik storiau padengt- nesu rankose jo laikius, tai nelabai isivaizduoju jo paskirties
Atsakyti
tai paciai mineralinei kaip supratau geriausiai tinka flat top ? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 02 16, 19:10)
tai paciai mineralinei kaip supratau geriausiai tinka flat top ? g.gif  bigsmile.gif

bent jau man tai taip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 02 16, 18:13)
bent jau man tai taip ax.gif

o kaip jo sereliu svelnumas, palyginus su mac, erdesa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 02 16, 23:15)
o kaip jo sereliu svelnumas, palyginus su mac, erdesa? g.gif

Su sitais negaliu palygint, bet jis tiesiog neitiketinai svelnus- nezinau ar dar svelniau buna tongue.gif pries tai turetas kabukis is eurokos dabar atrodo kaip svitrinis popierius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 02 16, 16:48)
flat top tikrai labai gerai maskuoja ax.gif  o kabukis tai lengvam sluoksniukui kad ir tos pacios baigiamosios pudros tinka smile.gif  Angled blush man gal kiek mazokas skruostams- ir biski per tankus- kazkaip nesigauna man su juo mazai skaistalu uztept- su kabukiu graziau gaunas unsure.gif  dar del maskavimo pavieniu spuogeliu gerai butu turet koki nedideli sepeteli- tas pats eyeshadow manau tiktu, nors as ji seseliams naudoju, o maskavimui naudoju artdeco ta maza sepeteli, maciau ir EM turi concealer brush, bet jo nebandzius, tai nieko negaliu apie ji pasakyt.

o tas kur foundation brush, tai kiek suprantu yra skirtas tept skystai pudrai g.gif  nors gal ir mineralinei tinka, jei kazkoki nedideli ploteli reik storiau padengt- nesu rankose jo laikius, tai nelabai isivaizduoju jo paskirties

Labai aciu uz paaiskinimus 4u.gif biggrin.gif na ka, reikes kauptis didziajam siuntiniui... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 02 16, 22:40)
Su sitais negaliu palygint, bet jis tiesiog neitiketinai svelnus- nezinau ar dar svelniau buna tongue.gif  pries tai turetas kabukis is eurokos dabar atrodo kaip svitrinis popierius doh.gif

nu man erdesos irgi kaip svitrinis popierius bash.gif bruzino visa veida doh.gif sulauksiu savo siuntinio, paziuresiu kaip tas kitas, ar is pincipo man tinka ir tada jau galvosiu, ar reikia sepetelio, nes pradziai galvoju su savo mac kolekcija issiversiu rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos mergaites,
as jau siandien atsiemiau savo nemokama siuntinuka...jau patenkinta... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(devolesa @ 2009 02 17, 18:28)
sveikos mergaites,
as jau siandien atsiemiau savo nemokama siuntinuka...jau patenkinta...  blush2.gif

ar tiko kokia spalva? ir kaip siaip patiko ax.gif ?
Atsakyti