as paemiau kaip skaistalus lucent natural, pagal aprasyma turi buti
Papildyta:
merginos, koks sepetelis jums labiausia patinka pudrai? idomu, mac tinka ir kaip dengtusi?
QUOTE(pepkė @ 2009 02 15, 14:36)
As turiu skaistalus New Car Smell, man patinka, naudoju kasdienai, kadangi as nemegstu visai matinio veido, tai pats tas, nera tikrai to blizgesio, kuris butu tinkamas tik vakarui.
Tai tada bus ir man idealu, nes NICK NACK vos vos matosi. O kokius sepetelius naudojat skaistalams? Mane domina EM Angled Blush Brush, nes visi turimi BE "bruzina" veida baisiai
Kuriuos sepetelius is EM reiketu tureti savo rinkinelyje? Mastau apie Eyeshadow, Angled Blush ir New Flat Top brushes. Tarkim, ar pudrytei uztektu Flat Top? (turiu ka maskuoti, todel gal Kabuki netiktu?)
Sveikos,o kam sakykit jus naudojat EM Foundation Brush?Man viena SM mamyte pardave kaip sepeteli krempudrai bet jis krempudrai man nelabai tinka tai dabar galvoju kam ji galeciau panaudoti
QUOTE(Vavs @ 2009 02 15, 17:49)
Tai tada bus ir man idealu, nes NICK NACK vos vos matosi. O kokius sepetelius naudojat skaistalams? Mane domina EM Angled Blush Brush, nes visi turimi BE "bruzina" veida baisiai
Kuriuos sepetelius is EM reiketu tureti savo rinkinelyje? Mastau apie Eyeshadow, Angled Blush ir New Flat Top brushes. Tarkim, ar pudrytei uztektu Flat Top? (turiu ka maskuoti, todel gal Kabuki netiktu?)
flat top tikrai labai gerai maskuoja o kabukis tai lengvam sluoksniukui kad ir tos pacios baigiamosios pudros tinka Angled blush man gal kiek mazokas skruostams- ir biski per tankus- kazkaip nesigauna man su juo mazai skaistalu uztept- su kabukiu graziau gaunas dar del maskavimo pavieniu spuogeliu gerai butu turet koki nedideli sepeteli- tas pats eyeshadow manau tiktu, nors as ji seseliams naudoju, o maskavimui naudoju artdeco ta maza sepeteli, maciau ir EM turi concealer brush, bet jo nebandzius, tai nieko negaliu apie ji pasakyt.
o tas kur foundation brush, tai kiek suprantu yra skirtas tept skystai pudrai nors gal ir mineralinei tinka, jei kazkoki nedideli ploteli reik storiau padengt- nesu rankose jo laikius, tai nelabai isivaizduoju jo paskirties
tai paciai mineralinei kaip supratau geriausiai tinka flat top ?
QUOTE(charisma @ 2009 02 16, 19:10)
tai paciai mineralinei kaip supratau geriausiai tinka flat top ?
bent jau man tai taip
QUOTE(ne mama @ 2009 02 16, 18:13)
bent jau man tai taip
o kaip jo sereliu svelnumas, palyginus su mac, erdesa?
QUOTE(charisma @ 2009 02 16, 23:15)
o kaip jo sereliu svelnumas, palyginus su mac, erdesa?
Su sitais negaliu palygint, bet jis tiesiog neitiketinai svelnus- nezinau ar dar svelniau buna pries tai turetas kabukis is eurokos dabar atrodo kaip svitrinis popierius
QUOTE(ne mama @ 2009 02 16, 16:48)
flat top tikrai labai gerai maskuoja o kabukis tai lengvam sluoksniukui kad ir tos pacios baigiamosios pudros tinka Angled blush man gal kiek mazokas skruostams- ir biski per tankus- kazkaip nesigauna man su juo mazai skaistalu uztept- su kabukiu graziau gaunas dar del maskavimo pavieniu spuogeliu gerai butu turet koki nedideli sepeteli- tas pats eyeshadow manau tiktu, nors as ji seseliams naudoju, o maskavimui naudoju artdeco ta maza sepeteli, maciau ir EM turi concealer brush, bet jo nebandzius, tai nieko negaliu apie ji pasakyt.
o tas kur foundation brush, tai kiek suprantu yra skirtas tept skystai pudrai nors gal ir mineralinei tinka, jei kazkoki nedideli ploteli reik storiau padengt- nesu rankose jo laikius, tai nelabai isivaizduoju jo paskirties
Labai aciu uz paaiskinimus na ka, reikes kauptis didziajam siuntiniui...
QUOTE(ne mama @ 2009 02 16, 22:40)
Su sitais negaliu palygint, bet jis tiesiog neitiketinai svelnus- nezinau ar dar svelniau buna pries tai turetas kabukis is eurokos dabar atrodo kaip svitrinis popierius
nu man erdesos irgi kaip svitrinis popierius bruzino visa veida sulauksiu savo siuntinio, paziuresiu kaip tas kitas, ar is pincipo man tinka ir tada jau galvosiu, ar reikia sepetelio, nes pradziai galvoju su savo mac kolekcija issiversiu
sveikos mergaites,
as jau siandien atsiemiau savo nemokama siuntinuka...jau patenkinta...
QUOTE(devolesa @ 2009 02 17, 18:28)
sveikos mergaites,
ar tiko kokia spalva? ir kaip siaip patiko ?