man veidas riebaluojasi ziema ar vasara nesvarbu, tai man svajone kad matinis butu ir jokiu glow ne noret nenoriu
raudoniui maskuot imsiu ta zalsva concealeri pameginti, nors niekad gyvenime nieko zalsvo ant veido netepiau
QUOTE(Odora @ 2009 02 05, 16:24)
man veidas riebaluojasi ziema ar vasara nesvarbu, tai man svajone kad matinis butu ir jokiu glow ne noret nenoriu
raudoniui maskuot imsiu ta zalsva concealeri pameginti, nors niekad gyvenime nieko zalsvo ant veido netepiau
Žalsvą aš irgi sumaišiau į pudrą. Tingiu atskirai žaisti... :
Išvis pas mane dabar kasdieninė pudra, kuria dažausi tai visa ko mixas: pudros praktiškai visų formulių, Finisheris, 2 rūčių maskuoklis (Abbots pick me up ir Mint) ir pan. Tai laiko gerai, atrodo gražiai ir esu patenkinta
man vis baime del to zalsvo kad jis matosi taip ir neiisigijau niekad, bet bus pirmas kartas.
beje dar vienas klausimas, galima atsiskaityti tiesiai visa virtuon ar butinai i paypal registruotis? siaip virtuonas kaip kreditine veikia juk turetu imti?
Papildyta:
na ir dar tam nemokamam rinkinuke yra kazkoks sepetukas idetas?
beje dar vienas klausimas, galima atsiskaityti tiesiai visa virtuon ar butinai i paypal registruotis? siaip virtuonas kaip kreditine veikia juk turetu imti?
Papildyta:
QUOTE(Odora @ 2009 02 05, 16:40)
man vis baime del to zalsvo kad jis matosi taip ir neiisigijau niekad, bet bus pirmas kartas.
Papildyta:
Papildyta:
Tai žalio imk nemokamam mėginuke ir išbandysi
Nemokama rinkinuke šepetėlio nėra jokio. O EM šepetėliai man labai geri: Švelnučiai ir gerai pudra su jais pasiskirsto.
Su Visa Virtuon galima tiesiai mokėti, man puikiai veikia. :
QUOTE(Odora @ 2009 02 05, 16:50)
ziuriu pasibaige pas juos ir flat topai ir beibiai
Beibis labai jau mažiukas Long Handle Kabukis labai smagus irgi
QUOTE(jadzka @ 2009 02 05, 17:02)
o man jis maskavimui nelabai tinka- naudoju tik lengvam sluoksniukui baigiamosios pudros- neisivaizduoju kaip su juo reiktu isitrint pudra
o pats geriausias dengimui tikrai flat top
QUOTE(ne mama @ 2009 02 05, 17:11)
o man jis maskavimui nelabai tinka- naudoju tik lengvam sluoksniukui baigiamosios pudros- neisivaizduoju kaip su juo reiktu isitrint pudra
Nesiginčysiu
Flat topas gal daugiau pudros uždengia ir labiau maskuoja, net LH'as patinka, nes pudrą natūraliau padengia ir lengvesnis sluoksnis jo būna. Tarkim savaitgaliais man tik su LH dažytis norisi...
Su flat topo pasidažymas gal kiek greitesnis, nes su LH norint išgauti labiau užmaskuotą vaizdą reikia kelis kartus pereiti per veiduką.
Labai prašau skubaus ats.
Ar galima kito žmogaus (ne kur registruota)kortele per paypal sumokėti EM?
QUOTE(Odora @ 2009 02 05, 17:24)
tai su LH imanoma isgauti toki maskavima kaip su flat top, tik darbuotis daugiau reikia? Kad gerai uzmaskuotu man aktualu
Įmanoma, tik reiktų prasieiti sukamaisiais judesiais kokius 3 kartus per visą veidą.
QUOTE(Monica @ 2009 02 05, 17:35)
Labai prašau skubaus ats.
Galima. tik tada ES ir rašyk to mokėtojo duomenis.
QUOTE(jadzka @ 2009 02 05, 16:47)
Įmanoma, tik reiktų prasieiti sukamaisiais judesiais kokius 3 kartus per visą veidą.
Nesupratau, kas tas ES? Kur čia tuos mokėt. duomenis įrašyt?