Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

Galima, aš jau antro laukiu to nemokamo rinkinuko, dar neatradau savo spalvų wink.gif
Atsakyti
nuosirdziai ačiū už kantrybę, už pagalbą 4u.gif jau db viską mokėsiu ir viską žinosiu blush2.gif
jus labai fainos merginos thumbup.gif
Atsakyti
as pries uzsakant dideli siuntini, turbut kokius 5 meginuku siuntinukus uzsisakiau ax.gif tiesa antrajam uzsakinejau ir flat top sepetuka, kad galeciau pilnai pajaust tos pudros savybes. uzsakinejau ivairias skirtingas formules ir spalvas, dabar jau tikrai atsirinkau kas labiausiai patinka- o ir skaistalu 5 skirtingus dabar turiu- to meginuko laaabai ilgam uztenka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(devolesa @ 2009 02 03, 21:01)
aciu, o sakykit kaip cia geriau spalvas pasirinkt?nelabai gaudaus?nesinori paskui kaip negrei vaiksciot  lotuliukas.gif  esu sviesios odos

Na spalvas sudėtinga išsirinkti, bet va užsisakius buvau įvairių įvairiausių ir kad iš nelabai idealiai tinkančių spalvų susimašiau sau tinkančią pudrą idealiai. Mama mano šviesiaodė, tai kai kas ką jai ėmiau buvo per šviesu net, tai įpyliau šiek tiek savo, dar šiek tiek Mint Consealerio (kad geriau raudonumą maskuotų) na gavosi tokia makalynė, bet maskuoja ir atrodo bent jau man puikiai smile.gif

QUOTE(ne mama @ 2009 02 03, 22:02)
per dvi tris savaites smile.gif

Kaip kada man smile.gif Buvo, kad ir per 10 dienų ir vieno siuntinuko laukiau vos ne mėnesį doh.gif: Čia gal paštas daugiau grybauja. Pvz vieną kartą gavau pranešimą, kad siuntinys yra tai tą pačią dieną ir pasiėmiau, o va štampukas ant siuntinio buvo, kad Lt. gautas prieš 9 dienas doh.gif:

QUOTE(devolesa @ 2009 02 03, 22:07)
na dabar lauksiu ...  wub.gif  o siaip per pasta ateina?ar ne?o tokiai sumai muitu nepaima atrodo?

Su tais muitais nesuprasi... Na iki 75 lt. tai tikrai nebus muito, o kai daugiau - tai kartais būna kartais ne. Pvz kai aš didijį siuntinį siunčiausi, tai lapukas atėjo su iškart paskaičiuotu muitu (gal apie 30 lt.) ir pašte susimokėjau. Kai kurios turi važiuoti į geležinkelio g.

QUOTE(devolesa @ 2009 02 03, 22:21)
nu tai lauksiu...  g.gif  lotuliukas.gif  o siaip cia galima kelis syk uzsisakyt? nes norisi daugiau spalvu isbandyt smile.gif

Na aš tai dabar įsigudrinau: Imu kokius šėšėlius ar pan. ir aišku miniukų rinkinuką. Bet čia daugiau, kad skaistalus išbandyti jau... Panašu, kad ir radau patinkančius smile.gif
Atsakyti
je siandien pagaliau gavau savo siuntiny! paste uzdejo muita ir dar kazkoki muitines paslaugu mokesti tai sumokejau apie 40 lt.. bet uz tokius gerus daiktus negaila ax.gif labiausiai patiko lupoms balzamas ir zioma sepetliai. dar keleta sesliu dovanu gavau, bet nieko ipatingo, blizga ir tiek..jau renkuosi antra rinkini biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, renkuosi nemokama rinkinuka, gal galit pakomentuoti truputi spalvas
ziuriu i cool buff ir galbut beige pirmas dvi sviesiausias spalvas (standartines krempudras visada perku pacias sviesiausias)
pas mane saltas tipas, bet po tuo ruzavumu yra gal truputis rusvos, bet ne oranzines ir ne geltonos,
tai kaip suprantu cool yra visiskai salta; buff maisyta su truputi rusvos; o beige? smeline? gelsva ar rusva?
cia rasot kad kazkurios paveiksliuke viena spalva o atkeliavo isvis ryza smile.gif tai ir susirupinau kaip ten is tikro
Papildyta:
radau siek tiek realiu spalvu gal situ dar nebuvo
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 05 vasario 2009 - 14:37
QUOTE(Odora @ 2009 02 05, 15:26)
Sveikos, renkuosi nemokama rinkinuka, gal galit pakomentuoti truputi spalvas
ziuriu i cool buff ir galbut beige pirmas dvi sviesiausias spalvas (standartines krempudras visada perku pacias sviesiausias)
pas mane saltas tipas, bet po tuo ruzavumu yra gal truputis rusvos, bet ne oranzines ir ne geltonos,
tai kaip suprantu cool yra visiskai salta; buff maisyta su truputi rusvos; o beige? smeline? gelsva ar rusva?
cia rasot kad kazkurios paveiksliuke viena spalva o atkeliavo isvis ryza smile.gif tai ir susirupinau kaip ten is tikro

tikrai nepatariu nieko imt is beige kategorijos doh.gif man ji grynai tokia i orandzini atspalvi, kaip daugelis krempudru lietuvoj.
Neutraliausia yra Buff kategorija- man labai patinka linen- tikrai sviesi neutrali spalva, o jei jau tu salto tipo, tai gal tau ir is COOL kategorijos tiks spalvos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ne mama: 05 vasario 2009 - 14:36
aisku beige atmetu tada, o linen jau 4ta nuo sviesiausios spalvos gal man per tamsi bus, ar ten ne pagal sviesuma sudeliota?
matyt reiks organizuotis iskart po pirmo antra partija nemokamu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 02 05, 15:41)
aisku beige atmetu tada, o linen jau 4ta nuo sviesiausios spalvos gal man per tamsi bus, ar ten ne pagal sviesuma sudeliota?

tikrai ne pagal sviesuma 4u.gif as pati dabar esu nubalus gerokai, tai man tik linen ir tinka. rudeni labai tiko buff fairly light neutral- bet ji tikrai tamsesne uz linen

ir dar atkreipk demesi, kad intensive formules ta pati spalva gali but tamsesne ax.gif man taip buvo su buff fairly light neutral, matine formule tiko idealiai, o intensive kogero teks pavasariui- vasarai palikt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ne mama: 05 vasario 2009 - 14:48
as mastau imti matines formules, na jei ten net ne pagal sviesuma sudeliota tai tada prireiks kokiu keturiu nemokamu biggrin.gif
dar kaip supratau yra kazkokia pudra kaip uzbaigimui makiazo ir kad riebala sugertu, ar tas daiktas vertas demesio?

labai aciu uz pagalba wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 02 05, 15:51)
as mastau imti matines formules, na jei ten net ne pagal sviesuma sudeliota tai tada prireiks kokiu keturiu nemokamu biggrin.gif
dar kaip supratau yra kazkokia pudra kaip uzbaigimui makiazo ir kad riebala sugertu, ar tas daiktas vertas demesio?

man matine formule labiausiai ir patiko smile.gif
turiu as ir su kaolinu ir su ryziais tas uzbaigimo pudras, labai nieko negaliu pasakyt, nes paklausius jadzkos patarimu iskart imaisiau tas pudras i bendra misini. o del riebalavimosi sustabdymo tai nezinau- as galvoju aplamai gal kad ziema tai ir maziau riebaluojas veidas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 02 05, 15:35)
Neutraliausia yra Buff kategorija- man labai patinka linen- tikrai sviesi neutrali spalva, o jei jau tu salto tipo, tai gal tau ir is COOL kategorijos tiks spalvos

Buff linen tikrai faina. Mama mano pakankamai šviesi tai ją mėgsta. Na prisitaiko prie atspalvio pakankamai gerai ir raudonus žandus maskuoja.

QUOTE(Odora @ 2009 02 05, 15:41)

Ten pagal aprašymus reikia žiūrėt. Rinkis kur iš aprašymo skirta fair to light. Nes kai kurios Fair yra visiškos baltos beveik doh.gif: Mamai teko maišyti kelis atspalvius.

QUOTE(Odora @ 2009 02 05, 15:51)

Matt formulė tai visai nieko, nors man geriau patinka Matinė maišyta su Original Glo ir šiek tiek Intensive.
Tos Finishing pudros tai ... ką aš žinau... Turiu bet taip neutraliai į jas reaguoju.
Atsakyti