Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

QUOTE(ne mama @ 2009 02 02, 22:40)
kokias formules emei? man bent jau labai jos skirias, ir nuo to ir grozis priklauso lotuliukas.gif  man asmeniskai graziausiai atrodo matine ax.gif

stengiausi rinktis pagal aprašymus, na bet tų spalvų tai eina sau doh.gif reik dar gerai pastudijuoti, kad išsirinktum tai kas tinka g.gif na gerai išsirinkau, parsiųs, bet kaip gerai pasidažyti?? Kaip taisyklingai tai daryti? blush2.gif
Atsakyti
reikia gero sepetelio tam tinkamo. EM flat topas man sitam reikalui idealus, kol jo neturejau ir nezinojau aplamai ar naudosiu as ta mineralke buvau nusipirkus kazkoki pigu sepeteli is eurokos- jis irgi normaliai denge, bet buvo labai siurkstus, tai nemalonu veida bruzint. o kaip vyksta tas procesas tai yra milijonas filmuku youtube mirksiukas.gif man pasirode svarbu, koki krema pries tepantis pudra uzsitepi- jei labai kazkoki liesa, tai pudra ne taip gerai prilimpa prie veido, reik daugiau pabruzint. geriausia kazkoks gerai drekinantis kremukas. o dar kitos isvis pries pudruojantis apsipurskia veida vandeniu ax.gif
Atsakyti
ai dar klausima turiu biggrin.gif o kai padarai uzsakyma ir kai issiuncia jau tau siuntiny tai turi parasyt i emaila, kad jau issiusta? nes as tai nieko panasaus negavau tik uzsakymo inf ir viskas, ir tai ten automatine zinute kaip ir.. schmoll.gif
Atsakyti
Jie atsiunčia meil'ą kai pinigėlius gauna, tada parašo žinutę, kad Status - funded, o kada išsiunčia tai neparašo smile.gif
Papildyta:
Beje, tas pudras galima susimaišius idealią sau pasidaryti ir iš neidealių, aš tai dar kartą užsakiau, jau kitų spalvų, noriu rasti tinkamiausia, o čia labai fainai, kad nebrangiai gali tai padaryti thumbup.gif:
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 02 02, 20:05)
nueik cia:
https://www.everyday...?...6&Itemid=40

ir isidek i krepseli free sample makeup kit. o tada nuejus i pudru skyreli issirenki spalva ir tempi ta paveiksliuka i desine- i ta sarasiuka kur rodo kas krepsely  smile.gif

bet cia pirmiausia reikia turbut prisiregistruoti?ar gerai suprantu?
Atsakyti
QUOTE(devolesa @ 2009 02 03, 20:19)
bet cia pirmiausia reikia turbut prisiregistruoti?ar gerai suprantu?

nepamenu, gal galima ir jau uzsakinejant suvest adresa, bet tai gali ir prisiregistruot is kart- gi nieko nekainuoja tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 02 03, 20:29)
nepamenu, gal galima ir jau uzsakinejant suvest adresa, bet tai gali ir prisiregistruot is kart- gi nieko nekainuoja tongue.gif

ten galima kai viską išsirenki, tada užsiregistruoji smile.gif
devolesa jei kažko nesuprasi angliškai gali pasinaudotišiuo vertėju mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu, o sakykit kaip cia geriau spalvas pasirinkt?nelabai gaudaus?nesinori paskui kaip negrei vaiksciot lotuliukas.gif esu sviesios odos
Papildyta:
o cia tik 3 spalvas leidzia i ta nemokama isidet?
Atsakyti
3 pudras, 1 skaistalus ir 1 maskuoklį wink.gif Viso 5 daiktus smile.gif
Atsakyti
o kaip maskuoklis vadinas?man cia nevercia
Atsakyti
QUOTE(devolesa @ 2009 02 03, 21:07)
o kaip maskuoklis vadinas?man cia nevercia

rubrikoj "conceal"
Atsakyti
nu va susirinkau pirkini, o ka toliau daryt?
Atsakyti