sveikos. uzsisakiau sausio 15d ta super rinkini uz 50lt tai jau kita savaite tikiuosi gaut, visgi jau trecia savaite bus kaip ir, o pagal viska 2 sav turtetu keliauti siuntinys... tai va labiau patyrusios sitam visam siuntimo reikale gal galetumet pasidalinti patirtim:) ar buvote kas nors uzsisakiusi sita rinkini ir per kiek laiko ji gavote? kur reikejo ji atsiimti? atnese i namus ar reikejo eit i pasta? ar reikejo dar papildomai kazkiek uzmoket kad atsiimt? dekui uz atsakymus
QUOTE(rakune @ 2009 02 01, 16:09)
sveikos. uzsisakiau sausio 15d ta super rinkini uz 50lt tai jau kita savaite tikiuosi gaut, visgi jau trecia savaite bus kaip ir, o pagal viska 2 sav turtetu keliauti siuntinys... tai va labiau patyrusios sitam visam siuntimo reikale gal galetumet pasidalinti patirtim:) ar buvote kas nors uzsisakiusi sita rinkini ir per kiek laiko ji gavote? kur reikejo ji atsiimti? atnese i namus ar reikejo eit i pasta? ar reikejo dar papildomai kazkiek uzmoket kad atsiimt? dekui uz atsakymus
Aš kelis kartus siunčiausi didįjį rininį, tai abu kartus sulaikė muitinė, vieną kart reikėjo važiuoti į geležinkelio gatvės muitinę, parodyti sąskaitas ir susimokėti mokesčius, kitą kart atsiuntė į paštą prie namų, su jau paskaičiuotais mokesčiais. Mokesčių gavosi apie 40 lt O laukti reikėjo apie tris savaites.
QUOTE(rakune @ 2009 02 01, 15:09)
Už 50lt tai neuždės muitinė mokesčių Mokesčius deda nuo 75lt
QUOTE(Pause @ 2009 02 01, 22:22)
Už 50lt tai neuždės muitinė mokesčių Mokesčius deda nuo 75lt
ups ne 50lt o 50$ nu mazdaug aisku man jau kas ir kaip, tikiuos neuzdes jokiu muitu ir nereiks niekur vaziuot atsiimt
QUOTE(rakune @ 2009 02 01, 22:03)
ups ne 50lt o 50$ nu mazdaug aisku man jau kas ir kaip, tikiuos neuzdes jokiu muitu ir nereiks niekur vaziuot atsiimt
i pasta tai tikrai reiks vaziuot, i namus nieks nepristatys
nors siaip keista- kartais i darbo adresa man siuntinius is uzsienio atnesa, o kartais reik eit i pasta(cia ne apie EM)
labas mergaites,
reikia pagalbos- norėčiau užsisakyt meginelių, tačiau nzn kaip.tiesiog nemoku anglų kalbos.ar galit pagelbėt?
reikia pagalbos- norėčiau užsisakyt meginelių, tačiau nzn kaip.tiesiog nemoku anglų kalbos.ar galit pagelbėt?
O kreditinę kortelę turi arba Paypal'ą?
QUOTE(Pause @ 2009 02 02, 14:05)
O kreditinę kortelę turi arba Paypal'ą?
turiu kreditine
nueik cia:
https://www.everyday...?...6&Itemid=40
ir isidek i krepseli free sample makeup kit. o tada nuejus i pudru skyreli issirenki spalva ir tempi ta paveiksliuka i desine- i ta sarasiuka kur rodo kas krepsely
https://www.everyday...?...6&Itemid=40
ir isidek i krepseli free sample makeup kit. o tada nuejus i pudru skyreli issirenki spalva ir tempi ta paveiksliuka i desine- i ta sarasiuka kur rodo kas krepsely
Niu ir aš užsisakiau nemokamą siuntinuką tik jau su spalvom jaučiu nusidirbau, bet stengiausi pataikyti na kas bus tas būsiu baisiai graži
QUOTE(katanelis @ 2009 02 02, 21:28)
Niu ir aš užsisakiau nemokamą siuntinuką tik jau su spalvom jaučiu nusidirbau, bet stengiausi pataikyti na kas bus tas būsiu baisiai graži
kokias formules emei? man bent jau labai jos skirias, ir nuo to ir grozis priklauso man asmeniskai graziausiai atrodo matine