As pries kokias tris savaites emiau sample kit, tai vakar jau gavau pranesima, kad yra siuntinukas
gavau siuntinuka, kuris rase, kad buvo atsauktas. Viskas jame yra, tik muitineje uzrase, kad verte 170 lt (nezinau is kur teik, nes net su siuntimu 130 nepasieke) ir priskaiciavo 15 lt mokesciu.
Tutti - manau irgi gausi del viso pikto parasyk jiems laiska.
mano viena gera drauge sekmingai naudoja EM, jos veidelis nepriekaistingas, tik nosyte raudonuoja, neturi ka maskuot, tik sulygina veido odos spalva, naudoja semi-mat formule ir labai atenkinta
QUOTE(coliuke_edita @ 2008 11 27, 18:39)
gavau siuntinuka, kuris rase, kad buvo atsauktas. Viskas jame yra, tik muitineje uzrase, kad verte 170 lt (nezinau is kur teik, nes net su siuntimu 130 nepasieke) ir priskaiciavo 15 lt mokesciu.
parašiau jiems laišką, tai atrašė, kad užsakymas iš tikrųjų nėra canceled ir bus įvykdytas kuo greičiau, tik jie neturi šepetėlių, bet pinigus grąžino į sąskaitą, tai nežinau kaip čia bus šiandien atrašiau, kad esu very very unsatisfied
Tiek to, užsisakiau rinkinuką su šešėliais užsikabliavau ant tų EM
QUOTE(Tiffany @ 2008 11 27, 18:48)
mano viena gera drauge sekmingai naudoja EM, jos veidelis nepriekaistingas, tik nosyte raudonuoja, neturi ka maskuot, tik sulygina veido odos spalva, naudoja semi-mat formule ir labai atenkinta
nusipirkau didesnį indelį, sumaišiau pudras iš mėginukų ir gavosi nemažas indukas pudros, idealiai atitinkantis mano veido spalvą pudra neblogai maskuoja, laikosi vidutiniškai. Kasdienai į darbą super
O as isbandziau, tai kol kas lieku prie Artdeco. Nesuzavejo manes nei dengimas, emiau intensive formule, nei spalvos. Per daug geltonos jos man. Emiau spalvas Fairly light neutral, Light neutral ir Sunkissed Fair Maskuoklis is vis kazkoks nesusipratimas Spalva Abots Perk me Up. Bandysiu dar kokia diena, bet kol kas tai nieko gero negaliu pasakyt apie EM. Nors ka noret, uz tokia kaina...
Paskelbė nauja akcija su 17 proc. nuolaida, o perkant virš 17 dol. dar dovanele
Gavau savo pirmaji siuntinuka, dar visko neišbandžiau, bet jau mintys sukasi apie antraji
Gal kas žinot tie mixing bawls ar su dangteliais yra ar be Norečiau sumaišyt pudrytes - viena peršviesi, kita vos pertamsi, manau sumaišius butu liuks Bet jeigu be dangteliu tie indukai, tai tada man tokiu nereik, tada bet kur galiu sumaišyt...
Gavau savo pirmaji siuntinuka, dar visko neišbandžiau, bet jau mintys sukasi apie antraji
Gal kas žinot tie mixing bawls ar su dangteliais yra ar be Norečiau sumaišyt pudrytes - viena peršviesi, kita vos pertamsi, manau sumaišius butu liuks Bet jeigu be dangteliu tie indukai, tai tada man tokiu nereik, tada bet kur galiu sumaišyt...
Galiu atsiliepimus parašyti ir apie kelias peiemones. Lūpų blizgiai. Tai Plum dust man patinka, nes jis toks riebus ir su spalva (labiau kaip lūpdažis atrodo), o kitas Pink lemonade tai man nelabai, nes tokių smulkių dalelių yra...
DAr turiu Everyday everywhere kremuka žalioios arbatos. Tai 10 balų. Puikiai drėkina, maitina. Lūpos ir veidas buvo žiauriai nusausėję, tai patepiau ir labai greit nuramino. RAnkoms irgi patiko: prieš naktį pasitepiau tai ryte minkštutėlės.
DAr turiu Everyday everywhere kremuka žalioios arbatos. Tai 10 balų. Puikiai drėkina, maitina. Lūpos ir veidas buvo žiauriai nusausėję, tai patepiau ir labai greit nuramino. RAnkoms irgi patiko: prieš naktį pasitepiau tai ryte minkštutėlės.
QUOTE(Smilgel @ 2008 12 17, 12:34)
Paskelbė nauja akcija su 17 proc. nuolaida, o perkant virš 17 dol. dar dovanele
mixing bowls yra paprasti dubeneliai be dangteliu. su dangteliais mixing jar- bet jie dabar "out of stock"
Labai abejojau pirkdama presuotas pudras - buvo atsiliepimu (as istikro radau tik viena youtube), kad subyra, neimanoma rankineje nesioti.
As uzsisakiau dvejas - Fairly Light Golden ir Fair Yellow. Nes abejojau kuri tiks labiau. Mano nepresuota EM spalva Golden Fair ir light maisyta per puse (varasa Golden Light, manau kita karta dar pabandysiu Golden Fawn).
Fair Yellow presuota tikrai labai sviesi, neturi geltono atspalvo, vos rausva.
Fairly Light Golden presuota tinka idealiai.
Pastaraja pudra jau daugiau nei menesi nesiojuosi rankineje, rankines visiskai nesaugau, bet kosmetine su trupuciu paminkstinimo, tai pudra vis dar sveika. Beje presuotos pudros spindesys kazkas tarp original glow ir semi - matte.Nenaudoju idetu pagalveliu, o tepu Essence i pudrine telpanciu sepeteliu (kazkada seniau buvau nusipirkusi ir nenaudojau - bet siuo atveju puikiai tiko)
Blizgesys nepatiko (sugar free) nepatiko, atidavau sesei - ji labai patenkinta.
Start to Finish Rice Powder - Fair - patiko, tik labai lengva tepant virsutini sluoksni padauginti.
Dar labai patenkinta Email me skaistalais. Gana sviesus, siltas atspalvis, matiniai - pats tas kiekviena diena.
Jau planuoju kita siuntinuka - tikrai bus bent tris Fairly Light Golden presuotos pudros, tikriausiai paimsiu Golden Fawn Or.glow pavasariui, didesni kieki Email me (turejau tik sample size), Flat topa, seseliams sepeteli ir bandysiu everywhere kremukus (jei atsiras puslapyje, nes sia akimirka ju neradau).
As uzsisakiau dvejas - Fairly Light Golden ir Fair Yellow. Nes abejojau kuri tiks labiau. Mano nepresuota EM spalva Golden Fair ir light maisyta per puse (varasa Golden Light, manau kita karta dar pabandysiu Golden Fawn).
Fair Yellow presuota tikrai labai sviesi, neturi geltono atspalvo, vos rausva.
Fairly Light Golden presuota tinka idealiai.
Pastaraja pudra jau daugiau nei menesi nesiojuosi rankineje, rankines visiskai nesaugau, bet kosmetine su trupuciu paminkstinimo, tai pudra vis dar sveika. Beje presuotos pudros spindesys kazkas tarp original glow ir semi - matte.Nenaudoju idetu pagalveliu, o tepu Essence i pudrine telpanciu sepeteliu (kazkada seniau buvau nusipirkusi ir nenaudojau - bet siuo atveju puikiai tiko)
Blizgesys nepatiko (sugar free) nepatiko, atidavau sesei - ji labai patenkinta.
Start to Finish Rice Powder - Fair - patiko, tik labai lengva tepant virsutini sluoksni padauginti.
Dar labai patenkinta Email me skaistalais. Gana sviesus, siltas atspalvis, matiniai - pats tas kiekviena diena.
Jau planuoju kita siuntinuka - tikrai bus bent tris Fairly Light Golden presuotos pudros, tikriausiai paimsiu Golden Fawn Or.glow pavasariui, didesni kieki Email me (turejau tik sample size), Flat topa, seseliams sepeteli ir bandysiu everywhere kremukus (jei atsiras puslapyje, nes sia akimirka ju neradau).
Merginos, kas naudojat EM kosmetika, gal žinot ar yra šios firmos bronzantai, tokie a la Egipto žemė?
Norejau paklausti, ar ji tokia naturali kaip ir BE?
QUOTE(*MŽ @ 2009 01 25, 21:08)
Norejau paklausti, ar ji tokia naturali kaip ir BE?
taip ji naturali