Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

Užsitepiau šiandien Buff- Light neutral- visgi ji man per geltona doh.gif
Beige-Fairly light tamsesnė, bet natūralesnis atspalvis, o Light neutral tai nenormaliai atrodo blink.gif
Neįsivaizduoju kaip atsirinkti idealiai tinkančią spalvą unsure.gif
Atsakyti
Išbandžiau EM mėginukus. Veidą lengvai patepliojau skysta pudra, vėliau tepiau intensive, skaistalus naudojau snuggle, spalva superinė ir perlamutrinis švytėjimas gražiai atrodo, oda tik ką pasidažius atrodė tobulai biggrin.gif deja po kelių valandų veidas susiriebalavo, pataisiau su matine pudra, bet žiūriu vėl riebaluojasi. Didelį rinkinį jaučiu vistiek pirksiu, tik išbandysiu įvairių atspalvių pudras, nes atspalvių pasirinkimas didelis, o atitaikyti tinkamą gan sudėtinga. Visiškai nepatiko EM maskuokliai
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 11 11, 09:38)
O kas ten per aliejus? Gal galima plačiau ?

stai ka raso ant buteliuko:
"kosmetinis aliejus; turi siek tiek sutraukianti poveiki del lazdyno riesutu aliejaus" sudetis: lazdyno riesutu, dygminu ir saulegrazu aliejai
is tikruju tai man gal labiau patinka aliejukais veida teplioti negu kremais, nes man su kremais greiciau veidas susiriebaluoja.. man viena kosmetologe (dirbanti su naturalia kosmetika) sake, kad riebiai odai kaip tik aliejukai geriau, nes riebalai tirpsta riebaluose biggrin.gif
ir aisku, veidas nebuna matinis, bet ir neblizga ikyriai (sakyciau oda atrodo normaliai, taip sveikai).. as darau taip - nusiprausiu veida, papurskiu hidrolatu ir kol dar dregnas veidas tepu aliejuka (siuo metu man nakvisu aliejus nr.1), tada palaukiu kelias minutes ir sugeriu aliejaus pertekliu su servetele smile.gif
is pradziu man ir paciai buvo keista veida tepti aliejum biggrin.gif tai is pradziu alieju tepdavau tik nakciai, bet dabar kai mineraline pudra turiu, tai tepu ir diena alieju, nes man graziau pasiskirsto pudra, kazkaip ir poros taip nesviecia kaip naudojant su kremu..

QUOTE(Tutti @ 2008 11 11, 12:55)
Išbandžiau EM mėginukus. Veidą lengvai patepliojau skysta pudra, vėliau tepiau intensive, skaistalus naudojau snuggle, spalva superinė ir perlamutrinis švytėjimas gražiai atrodo, oda tik ką pasidažius atrodė tobulai  biggrin.gif  deja po kelių valandų veidas susiriebalavo, pataisiau su matine pudra, bet žiūriu vėl riebaluojasi. Didelį rinkinį jaučiu vistiek pirksiu, tik išbandysiu įvairių atspalvių pudras, nes atspalvių pasirinkimas didelis, o atitaikyti tinkamą gan sudėtinga. Visiškai nepatiko EM maskuokliai

is maskuotoju as esu bandzius melyna (sliapianti raudoni), gelsva (seip maskuot visa veida) ir gelsva skirta paakiams.. tai man tik paakiams patiko maskuotojas, nes kiti tai siaubingai blizga ir seip nelabai patiko
Atsakyti
o man tai patinka intensive fair concealeris- jis toks kaip ir pudra spalvos, jokiu ten blizguciu- visus spuogenas paslepia liuksiskai thumbup.gif na gal cia dar artdeco sepetelis savo darba gerai daro unsure.gif dar turiu sunlight- tai sitas paakiams gelsvas visai neblogas, o vat sunlight perl tai nezinau- nebent vietoj blizgiu seseliu naudot- jau tiek perlamutro prikrauta doh.gif tiesa viena vakara bandziau su juo su dideliu sepeteliu visa veida padengt pries pudra- tai visai neblogai atrode- tokio svytejimo pridave- bet ne maskavimui tai tikrai skirtas ax.gif
Atsakyti
as mint perl maskuokli maisau i pudras. Ypac man tiko i essence (nusipirkau kol laukiu siuntinuko - catrike baigiasi, o savo spalvos negavau) - nuima geltonuma, suteikia siek tiek sveiko svytejimo, biski geriau maskuoja.
Vieno to maskuoklio neimanoma naudoti - nebent kaip sviesiai zalsva seseli. Manau, kad daugiau niekada neimsiu jokio EM maskuoklio su "perl" - labai jau blizga.

Atsakyti
Sveikos jau patyrusios EM fanės smile.gif Gal kas patars dėl nemokamo rinkinuko užsakymo unsure.gif Man tai ji i krepšeli imeta, kai paspaudžiu add to cart, bet kaip spalvas išsirinkti, nu niekaip nesuprantu g.gif

ir dar žiuriu kai kuriu šepeteliu nera, gal žinot kaip dažnai buna prekiu papildymai ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilgel: 19 lapkričio 2008 - 23:44
QUOTE(Smilgel @ 2008 11 20, 00:43)
Sveikos jau patyrusios EM fanės  smile.gif  Gal kas patars dėl nemokamo rinkinuko užsakymo  unsure.gif  Man tai ji i krepšeli imeta, kai paspaudžiu add to cart, bet kaip spalvas išsirinkti, nu niekaip nesuprantu  g.gif

ir dar žiuriu kai kuriu šepeteliu nera, gal žinot kaip dažnai buna prekiu papildymai ?

na kai įsimeti rinkinuką į krepšelį ir matai jį kairėje pusėje, tada renkiesi pudras, išsirenki labiausiai patikusią ir nutempi su pele tą spalvą ant to rinkinuko. Taip visas spalvas susidedi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2008 11 20, 14:21)
na kai įsimeti rinkinuką į krepšelį ir matai jį kairėje pusėje, tada renkiesi pudras, išsirenki labiausiai patikusią ir nutempi su pele tą spalvą ant to rinkinuko. Taip visas spalvas susidedi  mirksiukas.gif

Oj, ačiu tau labai, einu tampyti tongue.gif
Atsakyti
mad.gif mad.gif mad.gif

siandien gavau du labai nepatikusius laiskus..atsauktas mano uzsakymas is EDM!!..ir grazinti pinigai i paypala..uzsakymas darytas pries dvi savaites ir as jau tikejausi sia savaite gauti..

parasiau pikta laiska, kad labai laukiau siuntinio, jau tikejausi ji ant dienu gauti ir dabar toks "pokstas"..taip pat gal ir uzsisakyciau dar karta, bet dabar vykstanti akcija nera man tokia tinkama kur pries tai buvusi (pirkau, kai buvo -15% ir trys dovanos). taip pat siuo metu nera norimo sepetelio.
Labai idomu ka pasiulys, nes tikrai noriu EDM kosmetikos, bet tokie "pokstai" man nepatinka ir noreciau kazkokios kompensacijos uz tai arba bent jau galimybes uzsisakyti tokiom pat salygomis.

bash.gif bash.gif bash.gif

gal kam teko susitikti su tokiais e-parduotuviu atvejais? kaip viskas baigdavosi?

Atsakyti
QUOTE(coliuke_edita @ 2008 11 24, 19:55)
mad.gif  mad.gif  mad.gif

siandien gavau du labai nepatikusius laiskus..atsauktas mano uzsakymas is EDM!!..ir grazinti pinigai i paypala..uzsakymas darytas pries dvi savaites ir as jau tikejausi sia savaite gauti..

parasiau pikta laiska, kad labai laukiau siuntinio, jau tikejausi ji ant dienu gauti ir dabar toks "pokstas"..taip pat gal ir uzsisakyciau dar karta, bet dabar vykstanti akcija nera man tokia tinkama kur pries tai buvusi (pirkau, kai buvo -15% ir trys dovanos). taip pat siuo metu nera norimo sepetelio.
Labai idomu ka pasiulys, nes tikrai noriu EDM kosmetikos, bet tokie "pokstai" man nepatinka ir noreciau kazkokios kompensacijos uz tai arba bent jau galimybes uzsisakyti tokiom pat salygomis.

bash.gif  bash.gif  bash.gif

gal kam teko susitikti su tokiais e-parduotuviu atvejais? kaip viskas baigdavosi?

pries dvi savaites as irgi uzsisakinejau is EM, kol kas dar laukiu siuntinuko.. jokiu laisku atsaukianciu uzsakyma negavau kol kas.. ir tikiuosi nesumastys atsiust biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 11 24, 23:20)
pries dvi savaites as irgi uzsisakinejau is EM, kol kas dar laukiu siuntinuko.. jokiu laisku atsaukianciu uzsakyma negavau kol kas.. ir tikiuosi nesumastys atsiust  biggrin.gif  doh.gif

Gavau atsakyma - siuntinys keliauja, bet neaisku su flat topu ar be. Grazinti tik 5 $, kurie tikriausiai yra uz ta flat top. Laiskas buvo automatiskai sukonfiguruotas, nes nebera prekyboje sepeteliu.

Bandysiu issiaiskinti ar bus siame siuntinyje flat top, jei ne - ar uz tuos 5 $, kai atsiras prekyboje issius..nes perkant vien ta sepeti, man jis tikrai kainuos daugau nei 5$ unsure.gif
Atsakyti
mano užsakymas irgi būsenoj ,,canceled" doh.gif doh.gif o taip laukiau siuntinio unsure.gif bet ir pinigai į sąskaitą dar negrąžinti
Atsakyti