Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

QUOTE(jadzka @ 2008 11 09, 18:34)
Presuotos neturiu, nes nėr man tinkančios spalvos sad.gif o mielai imčiau...

Jei įsidėsi į rinkinį tai bus  mirksiukas.gif  Beje, į rinkinį gali dėti kad ir visus 12 šepetėlių arba pudrų, nebūtina visko po vieną imti....

As zadu pirkti tik 6 vnt rinkini. Kol kas komplektacija tokia: 2 birios, 2 presuotas, finishing ir sepetelis. Dar uzsakyme nemokamas rinkinukas ir mineraline, kad gauciau viena is triju dovaneliu (iki 12d. viskam 15% nuolaida su kodu ir jei po nuolaidos 32 arba daugiau, tai viena is dovanu).

as uzsakyma dariau, nes LT nera nei vienos presuotos be talko (arba as neradau dar).
Atsakyti
O kur jus tas akcijas randat? Atsiunčia newsletter'iu ar kažkur ieškote?
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2008 11 09, 19:02)

aha man irgi idomu? g.gif buciau zinojus kad akcija tai buciau pigiau sumokejus siandien.. o nezinojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2008 11 09, 20:02)

QUOTE(Palomina @ 2008 11 09, 20:04)
aha man irgi idomu?  g.gif  buciau zinojus kad akcija tai buciau pigiau sumokejus siandien.. o nezinojau  doh.gif

akcijos

Community-> specials

Tikiuosi neklystu ir viska teisingai issiverciau unsure.gif ivedus koda -15% ir jei suma virs 32$, duodama viena is dovanu.
Atsakyti
akcijos aprasytos buna skyrelyje community, ir po to specials- ten buna yrasytas tos savaites nuolaidu kodukas, kuri reik suvest uzsakymo pabaigoj 4u.gif

del kompaktines pudros- tai ji nebus tokia kad galetum nesiotis sau patogiai rankinuke- kiek skaiciau internete- pakuote jos nepatogi- kartonine, ir jei jau nesiosies kazkur, tai lengvai ta pudra suskyla unsure.gif zodziu atsiliepimai manes nesuzavejo- ji tik patogesne toms, kas labai nemegsta tu miltuku i dangteli barstyt, bet dengt ja reik vis tiek su sepeteliu kiek supratau, ir ji pakankamai prastai supresuota (irgi kiek is atsiliepimu supratau) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(coliuke_edita @ 2008 11 09, 18:44)
As zadu pirkti tik 6 vnt rinkini. Kol kas komplektacija tokia: 2 birios, 2 presuotas, finishing ir sepetelis. Dar uzsakyme nemokamas rinkinukas ir mineraline, kad gauciau viena is triju dovaneliu (iki 12d. viskam 15% nuolaida su kodu ir jei po nuolaidos 32 arba daugiau, tai viena is dovanu).

Tai va, akd nelabai matau prasmės imti 6 daiktus už 32 dolcus kai gali pasiimti 12 už 50. Skirtumas minimalus... + dar nuolaida 15 proc ...

QUOTE(coliuke_edita @ 2008 11 09, 19:14)
[Tikiuosi neklystu ir viska teisingai issiverciau  unsure.gif ivedus koda -15% ir jei suma virs 32$, duodama viena is dovanu.

Duoda visas 3 dovanėles mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meteora_1 @ 2008 11 09, 11:25)
Per kiek laiko atkeliauja siuntinukas is EM?

Man atkeliavo beveik per 3sav. (be poros dienų) smile.gif

Gal galit kas parekomenduot gražius skaistalus? biggrin.gif Oda šviesi, norėčiau gražaus, švelnaus skruostukų paryškinimo, kad suteiktų gyvumo veidui g.gif
Išbandžiau mėginuką Email me- nelabai kokie unsure.gif Monitoriuje buvau įžiūrėjus, kad spalva bus kitokia doh.gif
Atsakyti
siandien po kokio menesio pertraukos iskeiciau savo mineralke i MF krempudre- nes norejau uzmaskuot poras- deja, bet man kazkaip mineralke visai nepaslepia ju doh.gif bet zinot kaip susinervinau- vakare nusiprausiu veida ir jau matau naujus spuogus sirpstant doh.gif nekenciu savo odos verysad.gif ka daryt- gal yra koks budas kaip su mineralke poras paslept- gal tepant koki primeri padetu unsure.gif nes dabar jau tikrai supratau kad man visos krempudres spuogus provokuoja, su mineralke bent del ju ramu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 11 10, 23:11)
siandien po kokio menesio pertraukos iskeiciau savo mineralke i MF krempudre- nes norejau uzmaskuot poras- deja, bet man kazkaip mineralke visai nepaslepia ju doh.gif  bet zinot kaip susinervinau- vakare nusiprausiu veida ir jau matau naujus spuogus sirpstant doh.gif  nekenciu savo odos verysad.gif  ka daryt- gal yra koks budas kaip su mineralke poras paslept- gal tepant koki primeri padetu unsure.gif  nes dabar jau tikrai supratau kad man visos krempudres spuogus provokuoja,  su mineralke bent del ju ramu unsure.gif

pas mane pakankamai dideles veido poros.. ir kai bandziau EM pudra tepti ant kremu patepto veido, tai poros visos isryskejo.. o va kai aliejuku veida tepu, kazkaip ne taip matosi tos poros ir graziau man pasidengia pudra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 11 11, 00:24)
pas mane pakankamai dideles veido poros.. ir kai bandziau EM pudra tepti ant kremu patepto veido, tai poros visos isryskejo.. o va kai aliejuku veida tepu, kazkaip ne taip matosi tos poros ir graziau man pasidengia pudra  g.gif

ko gero reik paieskot kitokio pagrindo nei kremas tai mineralkei tada unsure.gif gal isvis niekuo netept- bet bijau veida nusalt(nors kolkas ir nesalta blush2.gif ) o tu naudoji aliejuka riebiai odai is KN, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 11 10, 23:34)
ko gero reik paieskot kitokio pagrindo nei kremas tai mineralkei tada unsure.gif  gal isvis niekuo netept- bet bijau veida nusalt(nors kolkas ir nesalta blush2.gif ) o tu naudoji aliejuka riebiai odai is KN, ar ne?

aha is KN riebiai odai arba dabar nakvisu aliejuku kelis kart tepiau
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 11 10, 23:11)
siandien po kokio menesio pertraukos iskeiciau savo mineralke i MF krempudre- nes norejau uzmaskuot poras- deja, bet man kazkaip mineralke visai nepaslepia ju doh.gif  bet zinot kaip susinervinau- vakare nusiprausiu veida ir jau matau naujus spuogus sirpstant doh.gif  nekenciu savo odos verysad.gif  ka daryt- gal yra koks budas kaip su mineralke poras paslept- gal tepant koki primeri padetu unsure.gif  nes dabar jau tikrai supratau kad man visos krempudres spuogus provokuoja,  su mineralke bent del ju ramu unsure.gif

Aš vakar pasitepus MAC krempudre buvau. Vakare ėjau su draugais tai greit užmakalavau MAC'o. Nu ir ką, nepatiko. Labai nenatūraliai man atrodė, maskavo ne ką geriau, ir nusitrynė lygiai taip pat kaip ir mineralkė.
Poros ir man išryškėja jei tepu tik drėkinantį kremą. Jei sutraukiantį poras - viskas neblogai. DAr dedu Start to finish primerį su koalinu, tai irgi mažiau matosi...

QUOTE(Palomina @ 2008 11 10, 23:51)
aha is KN riebiai odai arba dabar nakvisu aliejuku kelis kart tepiau

O kas ten per aliejus? Gal galima plačiau ?
Atsakyti