Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

QUOTE(Palomina @ 2008 11 09, 13:54)
katik uzsisakiau skaistalus Coffee Break ir Row Sugar (sito meginuka turiu, tai kaip bronzantas  thumbup.gif ), dar uzsisakiau ir paakiu maskuotoja Sunlight Color Corrector nes irgi labai patiko kaip paakius pasviesina ir neblizga  thumbup.gif na ir sepeteli Foundation Brush  nuciupau
man EM pudra labai patinka kai as ja tepu ant aliejuku istepto veido.. o va kai su kremu bandziau, tai nepatiko  schmoll.gif

nu tas coffe break tai toks idomus zinok- as uzsisakinejau meginuka tikedamasi naudot kaip seselius- bet nenaudoju kazkaip- spalva tokia keista- ganetinai nemazai blizguciu ir tokia ruda su tokiu giliu violetiniu raudonumu- ant skruostu net nebandziau- nezinau kaip atrodytu unsure.gif gal reiks pabandyt kokia laisva diena cool.gif
p.s.
katik is smalsumo uzsimozojau ant skruostu- liko vien gryna ruda spalva unsure.gif na gaivumo tai jokio- negriskos isvaizdos suteike lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo illiusion81: 09 lapkričio 2008 - 14:05
QUOTE(illiusion81 @ 2008 11 09, 15:03)
nu tas coffe break tai toks idomus zinok- as uzsisakinejau meginuka tikedamasi naudot kaip seselius- bet nenaudoju kazkaip- spalva tokia keista- ganetinai nemazai blizguciu ir tokia ruda su tokiu giliu violetiniu raudonumu- ant skruostu net nebandziau- nezinau kaip atrodytu unsure.gif  gal reiks pabandyt kokia laisva diena cool.gif
p.s.
katik is smalsumo uzsimozojau ant skruostu- liko vien gryna ruda spalva unsure.gif  na gaivumo tai jokio- negriskos isvaizdos suteike lotuliukas.gif

g.gif na paziuresiu kaip man patiks lotuliukas.gif emiau maziuka, tai jeigu, ka nebus labai jau gaila.. nei kiek nepanasu i foto EM puslapy?

o Row Sugar tai irgi toks negriskas, bet man tinka as daug neptepu, taip lengvai prabraukiu per skruostus, tai atrodau graziai idegus.. seip as esu labai sviesi smile.gif bet man visiskai netinka visokie roziniai ir t.t. skaistalai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 09 lapkričio 2008 - 14:23
QUOTE(Palomina @ 2008 11 09, 16:07)
o tai ne violetinis ten atspalvis, o raudonas?  g.gif  na paziuresiu kaip man patiks  lotuliukas.gif  emiau maziuka, tai jeigu, ka nebus labai jau gaila.. nei kiek nepanasu i foto EM puslapy?

o Row Sugar tai irgi toks negriskas, bet man tinka as daug neptepu, taip lengvai prabraukiu per skruostus, tai atrodau graziai idegus.. seip as esu labai sviesi   smile.gif  bet man visiskai netinka visokie roziniai ir t.t. skaistalai

nu zinok indelyje tai ziauriai violetinis tas atspalvis atrodo, placiai ant skruoto uzbraukus tai tiesiog tamsiai rudas atspalvis saltas toks gaunas, o tas raudonumas tai man islenda kai tepu ant akies kaip seselius- ta prasme kai storai pritepu tai kazkoks raudonas blizgutis islenda, ir akis kaip pavargusias padaro doh.gif siaip tai EM puslapy ta spalva zymiai sviesesne atrodo nei yra is tikruju- ji laabai tamsi, bet gal ir tiks jei lengvai vietoj kokio rudo bronzanto naudot ax.gif as siaip irgi jokiu ruzavu skaistalu nepripazystu- man labiau slyvinio atspalvio silti, na dar tokie rausvai rusvi patinka ax.gif

na va idedu nuotraukytes, kad galetum palygint kaip atrodo salia snooze bar- nes skaiciau kad tuos turi smile.gif :
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo illiusion81: 09 lapkričio 2008 - 14:35
QUOTE(illiusion81 @ 2008 11 09, 15:23)
na va idedu nuotraukytes, kad galetum palygint kaip atrodo salia snooze bar- nes skaiciau kad tuos turi smile.gif :

na man tai graziai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 11 09, 16:52)
na man tai graziai atrodo  smile.gif

tai gal tada tau ir patiks 4u.gif
Atsakyti
mano skaistalai bouqet, pilkai rudinesusipratimas visai,kas gali su pilkai ruda saplva riskinti skruostus, nu gal mulates...?
skaistalu isvis nepripazistu tikejausi kad gal bus svelniai rusva ir sunaudosiu kaip pudryte ar seseliuka,bet teks gal imaisyti i kanors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 11 09, 17:53)
mano skaistalai bouqet, pilkai rudinesusipratimas visai,kas gali su pilkai ruda saplva riskinti skruostus, nu gal mulates...?
skaistalu isvis nepripazistu tikejausi kad gal bus svelniai rusva ir sunaudosiu kaip pudryte ar seseliuka,bet teks gal imaisyti i kanors  smile.gif

turiu ir tuos bouqet, bet man tai zinok visai nieko ax.gif nors ir ne mulate esu lotuliukas.gif aisku jie gaivumo nesuteikia, bet as su jais pamodeliuoju skruostus- na tepu ne ant iskilusiu vietu, bet kaip tik po skruostikauliais- tipo idubusi veideli pasidarau tongue.gif
Atsakyti
Aš iš skaistalų turiu All smiles ir Everyday bronzer. Tai all smiles fainas. Išbandžiauir ant lūpų (rašo, kad galima patepti lūpas, o paskui kad ir su skaidriu blizgiu prasieiti smile.gif Visai nieko smile.gif

Everyday bronzeris... man jis per daug į raudonumą... Išvis man reikia šaltesnių skaistalų kurie nėr raudoni.
Atsakyti
kaip tik renkuosi uzsakyma is EM, tai kilo keletas klausimeliu:

gal kas turit presuota pudra? man labai patiko, kad sudetyje nera talko (mane labai beria nuo talko sad.gif ), bet ar ji verta demesio? maskuoja? laikosi?

o kuris sepetelis geriau (cia jau biriai meneralinei) - kabuki ar Flat top?

ir ar verta uzsisakineti finishing pudra? su ja ilgiau islieka?

ir dar klausimas ar visoms reikejo susimoketi muita ar tik toms kurios virs 50$ uzsisakinejo?
Atsakyti
QUOTE(coliuke_edita @ 2008 11 09, 18:19)
kaip tik renkuosi uzsakyma is EM, tai kilo keletas klausimeliu:

gal kas turit presuota pudra? man labai patiko, kad sudetyje nera talko (mane labai beria nuo talko sad.gif ), bet ar ji verta demesio? maskuoja? laikosi?

ir dar klausimas ar visoms reikejo susimoketi muita ar tik toms kurios virs 50$ uzsisakinejo?

atsakau i kai kuriuos klausimus:
flat topas be konkurencijos geriausias sepetukas mineralkei thumbup.gif
as uz siuntini kurio verte virs 50dol. nemokejau jokiu muitu, nors ant pakuotes buvo uzrasyta price 48 dol. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 11 09, 18:22)
atsakau i kai kuriuos klausimus:
flat topas be konkurencijos geriausias sepetukas mineralkei thumbup.gif
as uz siuntini kurio verte virs 50dol. nemokejau jokiu muitu, nors ant pakuotes buvo uzrasyta price 48 dol.  ax.gif

Aciu 4u.gif
vadinasi i rinkini eina flat top ax.gif
Atsakyti
QUOTE(coliuke_edita @ 2008 11 09, 17:19)

Presuotos neturiu, nes nėr man tinkančios spalvos sad.gif o mielai imčiau...

Maskavimui Flat topas, o finishing pudroms man labiau LH Kabukis.

Finishing pudros man patinka. Ypač ta finishing (ne ryžių) tai veidą aksominį padaro...

Aš muitą susimokėjau.

QUOTE(coliuke_edita @ 2008 11 09, 17:23)
Aciu  4u.gif
vadinasi i rinkini eina flat  top  ax.gif

Jei įsidėsi į rinkinį tai bus mirksiukas.gif Beje, į rinkinį gali dėti kad ir visus 12 šepetėlių arba pudrų, nebūtina visko po vieną imti....
Atsakyti