Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

QUOTE(dilgelyt @ 2008 11 05, 22:36)
Na as rubus tik juodus nesioju,tai man visus kalnierius istepa...tiesa diena kai reik pakoreguoti, tai tada naudoju kitu fimu kompaktines.
Kad matt tobuliausia sutinku  drinks_cheers.gif , ir dengiasi ji man tobulai ir viskas super( nu tik laiko nesuper), nu bet prisiekiu, tas Finish dust nesilaike visai,nei kai su dideliu sepeciu tapsnojau(nes jau bijojau sukiot kad debesis nekiltu biggrin.gif ) nei kai su maskavimo sepeteliu ant spuogu tepiau. Gal ji reik ant svarios odos pries pudra? o gal reik imaisyti,kad ilgiau si veiktu?
As galvoju gal savo inensive imaisyti i kokius matt,kad dar geriau dengtus(todel ir uzsisakiau), bet dabar bijau pagadint  g.gif

tai tu finishing dust turi? nes as tai emiau start to finish- tai man normaliai, o finishing dust'o neturiu tai negaliu nieko sakyt ax.gif

siaip mano rubai irgi visi juodi, bet kazkaip nepastebejau kad teptu- tiesa kaklo tai nepudruoju- spalva idealiai atitaikiau, tai ir butinybes ner blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 11 05, 21:52)
tai tu finishing dust turi? nes as tai emiau start to finish- tai man normaliai, o finishing dust'o neturiu tai negaliu nieko sakyt ax.gif

siaip mano rubai irgi visi juodi, bet kazkaip nepastebejau kad teptu- tiesa kaklo tai nepudruoju- spalva idealiai atitaikiau, tai ir butinybes ner blush2.gif

jo finishing as turiu,nes kaip supratau jos deka turetu ilgiau laikytis pudra?
kaklo ir as nemaskuoju,kazkaip pagal mano akis man visos spalvos daugiau maziau tinka:) bet nuo smakrotepas- golfo kalnieriai,salikai...Nu tikrai ji man puikiai pamaskuoja,graziai pasidengia,paprasta naudoti...nu bet negaliu sakyti kad ilgai laiko ar kad netepa rubu( bet cia man dzin)..
Atsakyti
Prieš kelias dienas ir man atkeliavo EM mėginukų rinkinukas ax.gif
Pirmas įspūdis, kaip ir daugumai, dėl mažų indelių buvo nekoks biggrin.gif

Buvau užsisakius:
- Buff- Light Neutral (matte)- kaip tik mano spalvytė bigsmile.gif
- Beige- Fairly Light (matte)- šiek tiek tamsoka, bet po poros kartų soliariume bus pats tas
- Beige- Light Medium (matte)- per tamsi
- Skaistaliukus Email Me- spalva visiškai kitokia, negu galvojau lotuliukas.gif bet ir ta visai nieko, o vieną dieną tepiau vietoj šešėlių tongue.gif
- Maskuoklį Abbott's Perk Me Up- puikiai užmaskavo pajuodusius paakius thumbup.gif

Pirmas įspūdis pasitepus buvo labai labai thumbup.gif Oda tokia lygi, graži atrodo, labai natūraliai pasidengia rolleyes.gif
Minusai: labai išryškina poras verysad.gif ir po poros valandų oda blizgėt pradeda doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 08 lapkričio 2008 - 12:16
as siandien is pasto irgi atsiemiau EM siuntinuka.. buvau uzsisakius jau didele pudros pakuote (Buff Light Neutral Intensive) ir skaistalu taip pat dideli jau emiau (Snooze Bar).. na ir aisku pasiemiau vel nemokama rinkinuka, nes norejau isbandyti paakiu maskuotoja (Sunlight Color Corrector) ir dar skaistalu norejau kokiu nors idomesniu, tai issirinkau Raw Sugar.. pudru meginukus emiau visus 3 vienodus (tokius pacius kaip ir pudra uzsisakiau), nes spalva man tinka, tai eksperimentuot jau kazkaip nelabai ir norejau..
tai issidaziau jau siandien naujais dalykeliais smile.gif labai patiko paakiu maskuotojas (uzsisakinesiu dideli veliau), o skaistalai Raw Sugar tai kaip bronzantas, bet grazus smile.gif manau irgi noresiu didelio biggrin.gif
Atsakyti
Jei kam tiks atiduosiu savo EM rinkinuką-mėginuką už šokoladą (diiiideeelį, kad bent dalis siuntimo išlaidų pasidengtų) ax.gif
Fresh air blush
Multitasking concealer
Fair neutral semi mate foundation
Fair intensive foundation
Light matte foundation

tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 11 08, 13:28)
skaistalu taip pat dideli jau emiau (Snooze Bar)..

Palomina, ar šitie skaistalai duoda kokio blizgesio veidukui?
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2008 11 08, 13:46)
Palomina, ar šitie skaistalai duoda kokio blizgesio veidukui?

aha duoda, nes jie ne matiniai.. bet man tai grazus tas blizgesys, nemegstu kai buna visas veidas matinis.. skruostus parusvinu su blizgiais skaistalais smile.gif aisku neblizga taip kaip kaledine eglute biggrin.gif
Atsakyti
Išmėginau ir aš EM mėginukus. Visom keturiom įsirašau į gerbėjų būrį bigsmile.gif . Nu nepaprastai patiko. Mano oda sausa, pleiskanojanti, jokia kita pudra (ne krempudra) net brūkštelėti negaliu, nes iš karto matosi, o EM dengia fantastiškai, kaip gražiai švyti, atspalvį vieną - sunkissed fair - labai tiksliai atitaikiau, nė kiek nesiskiria nuo kaklo ar ausų biggrin.gif . Ėmiau baby kabuki, tai dabar jau tikrai imsiu didelį šepetį, nes toks švelnumas...
Atsakyti
QUOTE(varveklis @ 2008 11 09, 01:31)
Išmėginau ir aš EM mėginukus. Visom keturiom įsirašau į gerbėjų būrį  bigsmile.gif . Nu nepaprastai patiko. Mano oda sausa, pleiskanojanti, jokia kita pudra (ne krempudra) net brūkštelėti negaliu, nes iš karto matosi, o EM dengia fantastiškai, kaip gražiai švyti, atspalvį vieną - sunkissed fair - labai tiksliai atitaikiau, nė kiek nesiskiria nuo kaklo ar ausų  biggrin.gif . Ėmiau baby kabuki, tai dabar jau tikrai imsiu didelį šepetį, nes toks švelnumas...

Varvekli, jei jau planuoji imti ir didelį šepetį ir pudras tai rinkinuką čiupk mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Welcome thumbup.gif
Mano kosmetologė vakar pamačius sakė, kad veidas puikiai atrodo, atsigavęs... Va ką reiškia prabangi pudra lotuliukas.gif Tik kad kainuoja juokingai....
pati tai užsisakiau kelis mėginukų rinkinius ir su kais šėšėlių ir maskavimo šepetukus, kremą su žaliąja arbata, blizgį ir pora šėšėlių. Žiūrėsiu kas gausis smile.gif
Atsakyti
Per kiek laiko atkeliauja siuntinukas is EM?
Atsakyti
QUOTE(meteora_1 @ 2008 11 09, 12:25)
Per kiek laiko atkeliauja siuntinukas is EM?

Per 2 sav. maždaug.
Atsakyti
katik uzsisakiau skaistalus Coffee Break ir Row Sugar (sito meginuka turiu, tai kaip bronzantas thumbup.gif ), dar uzsisakiau ir paakiu maskuotoja Sunlight Color Corrector nes irgi labai patiko kaip paakius pasviesina ir neblizga thumbup.gif na ir sepeteli Foundation Brush nuciupau

man EM pudra labai patinka kai as ja tepu ant aliejuku istepto veido.. o va kai su kremu bandziau, tai nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 09 lapkričio 2008 - 11:56