Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

QUOTE(Tiffany @ 2008 10 30, 16:19)
gal kuriai reikia mixing jar?
turiu vienu per daug - cia vis per savo gobsuma  hihihi.gif  hihihi.gif

Tiff, kurį turi? Tą kur užsidaro ar tą dydžkį?
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 10 30, 16:44)
Tiff, kurį turi? Tą kur užsidaro ar tą dydžkį?

didzki - su rudu dangteliu, neradau nuotraukeles
Atsakyti
O intensive kokiai odai skirta?
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 11 04, 16:35)
O intensive kokiai odai skirta?

Normaliai. Tikrai nesausina odos.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 11 04, 18:32)
Normaliai. Tikrai nesausina odos.

O koks efektas ant odos?
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 11 04, 20:19)
O koks efektas ant odos?

Na lygiai pasidengia, gerai viską užmaskuoja, bet man gal biškiuka per daug kaukės efektas ant odos...
Atsakyti
smagu, kad everydayminerals galima gauti mėginukų, laukiu parkeliaujant trijų mėginukų partijų tongue.gif išbandysiu įvairių atspalvių pudras ir greičiausiai jamsiu didelį rinkinį bigsmile.gif
www.makeupalley.com apie everydayminerals labai geri atsiliepimai, nors kosmetika tikrai nebrangi
Atsakyti
Vakar ir aš užsisakiau EM rinkinuką biggrin.gif turėjau vieną EM pudrą, semi mate formulės, ne visai atitinkančios mano odą spalvos tai mano BE man labiau patiko ir maskavo geriau g.gif Dabar užsisakiau dvi intensive ir vieną original glo, gal atitaikius spalvą ir formulę irgi stosiu į EM fanklubą biggrin.gif
Atsakyti
Siandiena gavau EM rinkini,nors kainavo jis man 87lt ,muito neuzdejo thumbup.gif
Visu pirma buvau ziauriai nustebinta kad sitaip skiriasi inensive ir matt spalvos. intensive pajamiau pora pakuociu nes lyg geriau maskuoja visa kita matt,nes geriau sulaiko blizgesi. Taiva inensive ziauriai tamsesnes unsure.gif
Zalio concaler man niekas neuzmakskuoja jei ji naudoju spuogams maskuoti su maskavimo speeteliu, uzsimaskuoja kai patepu plonai plonai -kaip pudra.

Finishing dust naudot norejau gale,bet kad nors ir kaip ja tapsnojau ji visiskai nesilaike ant veido,iskart nubyrejo..kas cia per nesamone? lotuliukas.gif Tai kur ji det?

nemokamu meginuku skaistalus emiau bisquit,gryna kakava. biggrin.gif Ir neisivazduoju kur det,kaip seseliai negrazu.

Laaaabai patiko flat kabuki wub.gif ,aciu jadzka uz rekomendacijas,tobulas!

Vienas akmuo i darza e.m man ji laiko neilgai,ryte isienu tobulai atrodydama,o jau kokia 14h butina korekcija(cia turbut todel ,kad daug jos tepu,nes man daug reik maskuot) tad lb idomu kaip kompaktine e.n verta pirkt ,siustis? na juk turit kuri nors?

Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 11 05, 18:40)
Vienas akmuo i darza e.m man ji laiko neilgai,ryte isienu tobulai atrodydama,o jau kokia 14h butina korekcija(cia turbut todel ,kad daug jos tepu,nes man daug reik maskuot) tad lb idomu kaip kompaktine e.n verta pirkt ,siustis? na juk turit kuri nors?

Dilgelyt,
Sutinku, kad gerai išsilaiko iki kokios 14 val. paskui reikia tnaujinti. Bet man ir su MAC'u reikdavo atnaujinti makiažą tik va su mineralke daauuug paprasčiau ax.gif Tiesiog prasieini su šepetuku ir viskas, o su kremine tepliotis reik...

Atsakyti
o as tai nieko ten neatnaujineju tongue.gif na aisku vakare nebeatrodo taip kaip ryte, bet tikrai dar buna neblogai rolleyes.gif
Dilgelyt, idomu kas pas tave per oda, kad tau tos pudros nubyra kaip miltai lotuliukas.gif cia apie start to finish sneku- man tai ji normaliai- kaip ir bet kuri kita biri pudra tepas- aisku ner ka lygint su intensive formule- ta tai tepas vos ne kaip kremas- bet nusprendziau kad vistik si formule man nepatinka- per riebiai prisitepia unsure.gif ir spalvos tikrai tamsesnes zymiai. o vat matt formule tai tobula wub.gif nors tepas tai tikrai zymiai labiau kaip miltai- na ji tokia zyyymiai smulkesne uz intensive- bet nuo manes tai jokie miltai nebyra ax.gif ir dar labai patinka kad EM visai netepa rubu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo illiusion81: 05 lapkričio 2008 - 20:05
QUOTE(illiusion81 @ 2008 11 05, 21:05)
o as tai nieko ten neatnaujineju tongue.gif  na aisku vakare nebeatrodo taip kaip ryte, bet tikrai dar buna neblogai  rolleyes.gif
Dilgelyt, idomu kas pas tave per oda, kad tau tos pudros nubyra kaip miltai lotuliukas.gif  cia apie start to finish sneku- man tai ji normaliai- kaip ir bet kuri kita biri pudra tepas- aisku ner ka lygint su intensive formule- ta tai tepas vos ne kaip kremas- bet nusprendziau kad vistik si formule man nepatinka- per riebiai prisitepia unsure.gif  ir spalvos tikrai tamsesnes zymiai. o vat matt formule tai tobula wub.gif  nors tepas tai tikrai zymiai labiau kaip miltai- na ji tokia zyyymiai smulkesne uz intensive- bet nuo  manes tai jokie miltai nebyra ax.gif  ir dar labai patinka kad EM visai netepa rubu ax.gif

Na as rubus tik juodus nesioju,tai man visus kalnierius istepa...tiesa diena kai reik pakoreguoti, tai tada naudoju kitu fimu kompaktines.
Kad matt tobuliausia sutinku drinks_cheers.gif , ir dengiasi ji man tobulai ir viskas super( nu tik laiko nesuper), nu bet prisiekiu, tas Finish dust nesilaike visai,nei kai su dideliu sepeciu tapsnojau(nes jau bijojau sukiot kad debesis nekiltu biggrin.gif ) nei kai su maskavimo sepeteliu ant spuogu tepiau. Gal ji reik ant svarios odos pries pudra? o gal reik imaisyti,kad ilgiau si veiktu?
As galvoju gal savo inensive imaisyti i kokius matt,kad dar geriau dengtus(todel ir uzsisakiau), bet dabar bijau pagadint g.gif
Atsakyti