Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

QUOTE(jadzka @ 2008 10 29, 17:21)
Prašom pasakot ką užsisakei wink.gif

veliau, kai apziuresiu viska wink.gif dabar tai tik praplesiau ir aki uzmeciau i visus sepetukus thumbup.gif ai gi ir gavau tuos free blushus- nu bet be rysio kad jie suberti i tuos puff jar'us- reiks kazkaip juos is ten iskrapstyt ir susibert pudryte smile.gif
Atsakyti
Kokios geros naujienos illiusioon81 ,kad jau gavai ir be muito dar,as uzsisakiau spalio 16,tai gal jau irgi greit gausiu ir gal ir man pasiseks be muito praslyst rolleyes.gif

Beja o kaip em kompaktines,taip pat dengiasi,taip pat laiko,patenkintos?
Atsakyti
galiu pasisakyti apie Mint cancealeri - kiek prigesina raudonuma, bet to zali neuzmaskuoja semi-mat ir mat formules, o intensive man kiap ir nereikia doh.gif
ir dar cancealerio - del Perk Me Up - pakankamai geltonas, paakiams idealu, bet jei tik pakliuna kur nors ant veido odos - negrazu, nes tas geltonumas labai ryskus (cia ant mano sviesios odos), tenka su pirstu pasalinti pertekliu, nes velgi mano turimos formules nepaslepia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bbg23 @ 2008 10 25, 22:29)
Sveikos:)

as tai kiekviena diena tepuosi tuo vienu mazhu testeriu, o pas mane dar galo nematyti:)
Kaip greitai idomu jie susinaudos:)
Zodziu, mergaites, dabar noriu jau vel uzhsisakyti:)
Man reikia foundation spalvos, gal kuri galit patarti?smile.gif
Esu ne lietuvisko sviesaus gimio, o siek tiek tamsesne:) Megstu, kai veidas sveikai parudes:)
siaip summer medium beige man tiko,  tik gal siek tiek per geltona, todel ne itin naturaliai atrodo:)
Noreciau, kad kuo naturaliau..
Ka patarsit?smile.gif

siandieniniam siuntinuke viens is free sample buvo sita spalvyte, nu bet ji ir ORANZINE blink.gif jei ji tau tinka, tai tada nezinau ka patart... tokio tipo spalvu niekad nenaudoju- kaip suprantu jei tamsumas sitoks tau tinka, tik maziau oranzo noretum, bandyk gal is OLIVE- tas geltonumas naturalesnis butu...

labai patiko visi sepeteliai wub.gif tiesa eye kabukis tai tikras kabukis lotuliukas.gif seseliu juo neuztepsi, bet uztai super gerai tinka paakiu maskavimui ir siaip akies srities papudravimui thumbup.gif
Atsakyti
Merginos ar galite palyginti EM ir BE?
Atsakyti
Atspalvis, pudros pasidengimas ir tai kaip ji atrodo ant odos, man labiau patinka EM. Bet kazkodel man atrodo kad nuo jos iskyla truputeli spuogeliu g.gif Dabar kasdienai naudoju BE, o sventems EM rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kuri mergina bandžiusi ir EM ir BE galėtų pakomentuoti, kas labiau suteikia veidui sveiko, gražaus švytėjimo? 4u.gif Į kurią ir EM seriją reiktų žvalgytis, tokiam efektui išgauti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2008 10 30, 15:42)
Gal kuri mergina bandžiusi ir  EM ir BE galėtų pakomentuoti, kas labiau suteikia veidui sveiko, gražaus švytėjimo? 4u.gif Į kurią ir EM seriją reiktų žvalgytis, tokiam efektui išgauti ax.gif

Iš EM švytėjimo suteikia Original Glow serija. Tai va iš jos ir reiktų žiūrėti... Vet vėl, o tavo veido oda kokia? Jei riebi - tai geriau imti Mat ir iš skaistalų ką nors švytėjimo suteikiančio.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 10 30, 15:47)
Iš EM švytėjimo suteikia Original Glow serija. Tai va iš jos ir reiktų žiūrėti... Vet vėl, o tavo veido oda kokia? Jei riebi - tai geriau imti Mat ir iš skaistalų ką nors švytėjimo suteikiančio.

Mano oda mišri, o kuo galėtu netikti Original Glow? pariebina veidą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2008 10 30, 15:50)
Mano oda mišri, o kuo galėtu netikti  Original Glow? pariebina veidą? g.gif

Original Glo nereguliuoja riebalų išsiskyrimo. O va Mat išlaiko odą matine ilgiau. Jei naudosi kokisu reguliuojančius kremus tai viskas OK.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 10 30, 15:55)
Original Glo nereguliuoja riebalų išsiskyrimo. O va Mat išlaiko odą matine ilgiau. Jei naudosi kokisu reguliuojančius kremus tai viskas OK.

Dėkui už info 4u.gif Reikės bandyt kažką išsirinkt, labai jau užkrečiančiai jūs čia šnekat mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kuriai reikia mixing jar?
turiu vienu per daug - cia vis per savo gobsuma hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti