Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

Jadzka, sugalvojau ka tau perleisiu - winged butter ir light olive ax.gif cia didelese pakuotese blush2.gif
Atsakyti
Is nemokamo rinkinuko turejau natural glow formules fairy neutral (balta praktiskai )o kadangi tokia blizgi formule man netinka,siandiena ja tobulai panaudojau- padengiau ja paakius ir vokus iki pat antakiu,tas fairy sviesumas ir natural glow spindesys- nu tobula tobula tobula akims,atrodo naturaliai skaiscios sviesios dideles atviros!!! thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
vakar taip stengiausi, visas pudros spalvytes buvau subruksniavusi ant rankos, o paskui pamirsusi netycia nusivaliau doh.gif o tiek darbo buvau idejusi tongue.gif
paziurejau, kad skaistalai All Smiles ant mano odos tampa ryzi unsure.gif
taip pat ir su New Car Smell doh.gif
O Corner Office - prigesinta slyva su blizgesiuku thumbup.gif
Atsakyti
prisiminiau, kad nelabai patinka mixing jar - per gilus, nepatogu isberti pudryte i dangteli, kazkaip jo nesupratau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 10 21, 11:21)
prisiminiau, kad nelabai patinka mixing jar - per gilus, nepatogu isberti pudryte i dangteli, kazkaip jo nesupratau  unsure.gif

as jo tik dangteli naudoju- susiberiu pudrytes is sampliuku dezuciu- siaip gal kai daug pudros turesiu ir reiks maisyt gal panaudosiu ir pati jar'a, bet man jis irgi didokas pasirode unsure.gif
Atsakyti
O man tikriausiai nuo EM pudros atsirado tokie maži spuogiukai po oda, truputį skausmingi. Nedaug jų, vos keli, bet nemalonu vis tiek unsure.gif Gal dar kam taip buvo? Šiaip EM esu daugiau nei patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2008 10 22, 19:40)
O man tikriausiai nuo EM pudros atsirado tokie maži spuogiukai po oda, truputį skausmingi. Nedaug jų, vos keli, bet nemalonu vis tiek  unsure.gif Gal dar kam taip buvo? Šiaip EM esu daugiau nei patenkinta.

O kurią formulę naudoji ?
Man kaip tik spuogų apmažėjo g.gif: Tikrai mažiau beria...
Atsakyti
Sveikos:)

as tai kiekviena diena tepuosi tuo vienu mazhu testeriu, o pas mane dar galo nematyti:)
Kaip greitai idomu jie susinaudos:)
Zodziu, mergaites, dabar noriu jau vel uzhsisakyti:)
Man reikia foundation spalvos, gal kuri galit patarti?smile.gif
Esu ne lietuvisko sviesaus gimio, o siek tiek tamsesne:) Megstu, kai veidas sveikai parudes:)
siaip summer medium beige man tiko, tik gal siek tiek per geltona, todel ne itin naturaliai atrodo:)
Noreciau, kad kuo naturaliau..
Ka patarsit?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bbg23 @ 2008 10 25, 22:29)
Sveikos:)

as tai kiekviena diena tepuosi tuo vienu mazhu testeriu, o pas mane dar galo nematyti:)
Kaip greitai idomu jie susinaudos:)
Zodziu, mergaites, dabar noriu jau vel uzhsisakyti:)
Man reikia foundation spalvos, gal kuri galit patarti?smile.gif
Esu ne lietuvisko sviesaus gimio, o siek tiek tamsesne:) Megstu, kai veidas sveikai parudes:)
siaip summer medium beige man tiko,  tik gal siek tiek per geltona, todel ne itin naturaliai atrodo:)
Noreciau, kad kuo naturaliau..
Ka patarsit?smile.gif

parudima gali su bronzantais isgaut, ar skaistalais rusvo atspalvio. beige kategorija man atrodo kaip tik neturi geltonumo- ji tokia labiau oranzine g.gif man tai patinka golden kategorija- ji tokia gelsva, bet labai ant veido naturaliai atrodo, arba is buff bandyk kazka- ten geltonumo nei su ziburiu nerasi lotuliukas.gif atspalviai rusvi i pilkuma
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 27, 22:23)
parudima gali su bronzantais isgaut, ar skaistalais rusvo atspalvio. beige kategorija man atrodo kaip tik neturi geltonumo- ji tokia labiau oranzine g.gif  man tai patinka golden kategorija- ji tokia gelsva, bet labai ant veido naturaliai atrodo, arba is buff bandyk kazka- ten geltonumo nei su ziburiu nerasi lotuliukas.gif atspalviai rusvi i pilkuma

O jei Buff per pilka tai visada galima pamaišyti su kuo nors iš Olive ar Golden kategorijos ax.gif
O va tas oranžinis atspalvis man schmoll.gif:
Kol kas man labiausiai patiko mišinukas Windeg butter su Olive medium. Tik gal winged butter kiek per šviesi g.gif:
Olive pati kategorija tai kaip geltona su pilka maišyta. Tokia ne taip šviečia geltonumas. Bent jau mam... o iš MAC man ideali NC40 (nors macas gal kiek per geltonas). Kaip ir esu geltona, bet ne ryškiai.

O parudinti visada galima su kokia kita tamsesne ruda pudra. Turiu Everyday bronzerį (iš skaistalų) tai jis man per daug raudonas. Dėl to kaip bronzatą naudoju medium deep pudrą original glow formulės, ypač pamaišius su kokiu finisheriu labai gražiai dengiasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jadzka: 28 spalio 2008 - 08:16
pasiemiau jau ryte savo didiji siuntini thumbup.gif uzsakinejau spalio 14, o vakar jau buvo lapelis is pasto, ir muitu neuzdejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 29, 16:05)
pasiemiau jau ryte savo didiji siuntini thumbup.gif  uzsakinejau spalio 14, o vakar jau buvo lapelis is pasto, ir muitu neuzdejo thumbup.gif

Prašom pasakot ką užsisakei wink.gif
Atsakyti