Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

QUOTE(bbg23 @ 2008 10 16, 19:45)
Mergaites,
Nezinau kaip jus, bet as kai suslapinu veida, noredama nuplauti ta EM, tai oda kaip guma aptraukta, neleidzia dregmei isikverbti:) Iskart vanduo isdziuna:]
Keistai cia taip.. atrodo mazhas kiekis pudros, o toks efektas.

nepastebejau, plaunu su putojanciu prausikliu - labai greitai ir lengvai nusiplauna
Atsakyti
man su prausikliu irgi puikiai nusiplauna be jokiu pastangu, bet tiesiog suslapinus veida tai pastebejau kad nenusiplauna- vos ne kaip "waterproof" tongue.gif bet siaip man sitas dalykas netgi labai patinka- nes pvz sportuojant niekur ta pudra nenubega, ir rubu netepa unsure.gif jei tik odai nekenkia tai ir thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(dilgelyt @ 2008 10 16, 20:09)
Gal, kuri zinote, Finishing powder pati pirmoji spalva-finishing dust, atrodo labai geltona,bet kaip suprantu ji kaip bespalve,tiesiog reguliuoja odos riebalavimasi? Ga kuri gali apie ja atsiliept?
olive Golden medium ,kiek suprantu padeda spresti odos problemas-geltonas zalius tonus?! kas ten per spalva? labai  geltona nebus?

manau kad turetu but gerokai geltona g.gif nes jau ir light is olive man pakankamai geltona tokia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 16, 21:11)
man su prausikliu irgi puikiai nusiplauna be jokiu pastangu, bet tiesiog suslapinus veida tai pastebejau kad nenusiplauna- vos ne kaip "waterproof" tongue.gif  bet siaip man sitas dalykas netgi labai patinka- nes pvz sportuojant niekur ta pudra nenubega, ir rubu netepa unsure.gif  jei tik odai nekenkia tai ir  thumbup.gif
Papildyta:
manau kad turetu but gerokai geltona g.gif  nes jau ir light is olive man pakankamai geltona tokia unsure.gif

fujjj geltona schmoll.gif , o olive medium tokia visai negeltona atrodo pilksva..sios neturi? ir olive light almond? neturiu nei vieno olive atspalvio,kokie jie apskritai..laikaiu alyviniais :0 bet pasiskaicius atrodo visai turetu tikt visai nieko tokie..neutralus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilgelyt: 16 spalio 2008 - 20:18
QUOTE(dilgelyt @ 2008 10 16, 22:16)
fujjj geltona schmoll.gif , o olive medium tokia visai negeltona atrodo pilksva..sios neturi? ir olive light almond? neturiu nei vieno olive atspalvio,kokie jie apskritai..laikaiu alyviniais :0 bet pasiskaicius atrodo visai turetu tikt visai nieko tokie..neutralus

siaip olive yra kategorija skirta zmonems turintiems gan rysku geltona atspalvi su tokiu siek tiek kaip jie vadina zalsvu atspalviu lotuliukas.gif na azijieciai kaukazieciai- yra tipiniai olive kategorijos atstovai- bet man tai visai nieko ta light- man geltona patinka- svarbu ne oranzine lotuliukas.gif neutraliausia kategorija yra buff mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 10 16, 19:09)
Gal, kuri zinote, Finishing powder pati pirmoji spalva-finishing dust, atrodo labai geltona,bet kaip suprantu ji kaip bespalve,tiesiog reguliuoja odos riebalavimasi? Ga kuri gali apie ja atsiliept?
olive Golden medium ,kiek suprantu padeda spresti odos problemas-geltonas zalius tonus?! kas ten per spalva? labai  geltona nebus?

Turiu šitas:
Natural Reflections Golden Tan
is a finishing translucent powder that is high in zinc oxide and titanium oxide offering natural protection. Idea when wanting to even your complexion. Ideal for medium to tan skin tones.

Start to Finish - Soft Bronze
A super silky and effective way to prime your skin for foundation application or set your makeup for a busy day, your Everyday Minerals Start to Finish powder gives you endless options and fun when creating your own beauty style.

Tai man abi fainos, Start to finish tai patinka prieš dedant pudrą, o va tas Natural reflections gražiai užtvirtina pudrą ir aksominį veiduką padaro. Žodžiu pirkčiau dar kartą.....

O Olive katogerija tokia žalsvų alyvuogių atspalvio turi (Olive tai ir yra šviesiai žalia, tikrai ne alyvinė).

QUOTE(bbg23 @ 2008 10 16, 19:45)
Mergaites,
Nezinau kaip jus, bet as kai suslapinu veida, noredama nuplauti ta EM, tai oda kaip guma aptraukta, neleidzia dregmei isikverbti:) Iskart vanduo isdziuna:]
Keistai cia taip.. atrodo mazhas kiekis pudros, o toks efektas.

Efektas tai jo smile.gif taip lengvai nenubėga, bet poros amn praktiškai nesikemša (kas būdavo praktiškai su visom krempudrom).

QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 16, 21:11)
manau kad turetu but gerokai geltona g.gif  nes jau ir light is olive man pakankamai geltona tokia unsure.gif

Olive gražiai gelsva (labiau gal net į neutral atspalvį), o va Buttered tan - tai į oranžinę daugiau. Tarkim man geriausiai tinka Olive kategorijos spalvos (ypač medium olive ir bandysiu dar Sandy olive ir Golden Olive).

QUOTE(dilgelyt @ 2008 10 16, 21:16)

Turiu gi Medium Olive. Ji tamsoka. Ir tikrai pilkšva (man gal šiltumo trūksta, dėl to sumaišyta su Buttered tan puikiai tinka). Tikiuosi Sandy olive bus geresnė g.gif:
Atsakyti
Nors labai bijojau kad olive i ruzavuma ar geltonuma( ot angliste doh.gif ),bet akis neapgavo tikiuos labai tinkama spalva pasirode viena is olive...
Buttered ten kai pamaciau pamenu pasirode tragiska,tamsi ir kakzokia nenaturali,nu bet kai susimaiso su oda,atrodo tobulai, patamsina mane bet lb naturaliai ir graziai.
Uzsisakiau rikini is , mini vnt, nemokamus meginukus ir teptuka,atsiejo-87lt unsure.gif
Nors pirmakarta sia pudra panaudojus iskeikiau,dabar neisivazduoju,kad galeciau naudoti kokia kita thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 10 17, 09:37)
Nors pirmakarta sia pudra panaudojus iskeikiau,dabar neisivazduoju,kad galeciau naudoti kokia kita  thumbup.gif

Na va smile.gif Pamenu tavo keisknojimus lotuliukas.gif Svarbiausia teisingai naudoti, o tada puikiai viskas ir veikia.
Turėjau Vishy Oglio 25 kremo mėginuką. Tai pudra idealiai pasidengė. thumbup.gif: Gal net reiks nusipirkti ?
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 10 17, 09:43)
Na va smile.gif Pamenu tavo keisknojimus  lotuliukas.gif Svarbiausia teisingai naudoti, o tada puikiai viskas ir veikia.
Turėjau Vishy Oglio 25 kremo mėginuką. Tai pudra idealiai pasidengė. thumbup.gif: Gal net reiks nusipirkti ?

va as nat vischu normaderm ir keoksnojau bet cia zinoma skirtingi perdaug..jei jis tau neriebina -pirk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 10 17, 10:19)
va as nat vischu normaderm ir keoksnojau bet cia zinoma skirtingi perdaug..jei jis tau neriebina -pirk smile.gif

Normaderm man irgi nepatiko. O kažin kaip koks Uriage būtų? Man riek, kad riebalus reguliuotų....
Atsakyti
oj nzn, uriage turejau tik vandeni termini...
dar eucerin tokiai blizgiai odai turejautai nei sausino nei blizgejo, bet man visai berimu nestabde..
Man lb lb gerai riebalus reguliuoja mate kategorija, iki vakaro matine smile.gif o va su intensive nuo puses dienos su betkokiu kremuku blizgeti pradedu;/

Geros dienos,lekiu i paskaitas smile.gif
Atsakyti
pagaliau siandien atsiemiau savo didiji siuntinuka, o kartu atkeliavo ir dar vienas maziukas biggrin.gif
turiu pilna kosmetine EM tongue.gif
siandien tik perziurejau ka gavau, isbandziau tik cansealer peark me up, kuri jau anksciau bandziau - thumbup.gif sepeteliai nerealiai svelnus, palyginus su kokiu siurksciu artdeco bruzinau veida 3 savaites doh.gif
isbandziau ant rankos seseliuka - good china - patiko, blizgus, naturali kuno spalva, puikiai tiks kaip pagrindinis seselis
Atsakyti
cia mano atsiliepimai apie EM
QUOTE(Palomina @ 2008 10 18, 11:50)
jau atsiemiau EM siuntinuka, ir isbandziau kai ka.. taigi..
emiau tokius dalykelius:
- nemokama meginuku rinkinuka:
    - Cool - Medium (intensive)
    - Beige - Light Medium (intensive)
    - Buff - Light Neutral (intensive)
    - Snooze Bar skaistaliukai
    - Pearl Sunlight concealer'is
- Large Mixing Jar
- Long Handled Kabuki
- Soft bronzer (miniukas)
- Wild Flowers seseliai (miniukas)
- Rare Silk seseliai (miniukas)

isbandziau siandien Buff Light Neutral pudra.. is tu spalvu kurias uzsisakiau, tai sita labiausiai tiko.. zodziu pataikiau issirinkt  biggrin.gif gerai, kad emiau intensive formule, nes man labiau patiko kaip pasidengia nei semi matt (vasara buvau turejus).. uztepus pudra as dar veida hidrolatu papurskiau, kad pudra geriau pasidengtu, kad nebutu "miltu", nors ir seip nelabai yra tas miltu efektas (semi matt man labiau miltuotas veidas atrode).. veidas atrodo kaip krempudra padengtas  smile.gif beje, pudra tepiau ant aliejumi (riebios odos aliejuku misinys is KN) pateptos odos, rytoj ziuresiu kaip ant kremo dengsis  biggrin.gif
Patiko Soft Bronzer'is.. na jis yra sviesus, bet veida pagyvina.. taip pat labai patiko Snooze Bar skaistaliuku spalva.. suteikia skruostam tokio kaip ir idegio efekta.. labai naturaliai isryskina skruostus  thumbup.gif 
pudros sepetelis tai tikrai nuostabus  thumbup.gif  svelnutis (na ne svelnesnis nei namo Shiseido (sitam tai jauciu nieks nerilygs  biggrin.gif ), bet tikrai labai fainas), pudra gerai su juo pasidengia.. uz TBS sepeteli tai man labiau patiko..
na ir seselius isbandziau.. Rare silk nieko ypatingo.. spalva uztepus isvis beveik nesimato  schmoll.gif  maniau bus truputi tamsesne  biggrin.gif  o va Wild Flowers seseliai tai  wub.gif  labai grazi spalvyte..

beje.. si kart atsiunte dvigubai didesnius meginukus nei praeita karta  biggrin.gif  tik 3 buvo maziukai labai, o visi kiti po 1g.

Atsakyti