QUOTE(inguted @ 2008 10 15, 19:03)
O tu prisiregistruok su paprastu el. pastu, galesi visokius variantus susidelioti ir siuntima susizinoti, o kai turesi kortele ir paypal uzregistruosi EM account'e duomenis pakeisi
as taip dariau ir viskas ok, laukiu nemokamo rinkinuko ir poros blizgiu
bet as vienu savo emailu uzregistrinau brolio kortele ir su ja uzsisakinejau, dabar kitu emailu uzsiregsitruosiu tam kad galeciau matyti siuntimo kainas, o kai jau turesiu savo koretele nebeturesiu emailo...nes tie panaudoti nebetiks.
Papildyta:
QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 15, 20:19)
na tavo ivardyta pudryte tai butent tai kategorijai ir priklauso
is "warm"as turiu tik soft buttered peach- tai visiskai netinka
oranzine kazkokia
siaip man labai paskutiniu metu gold patinka, nors puikiai tinka ir buff, ir olive
o siaip as visada prie rinkinio dar kazka pridedu, tai nezinau, gal nieko nepridejus ir pigiau siustu- bet vistiek nepigiai tas siuntimas kainuoja
kazkas klauset, ar galima antra kart uzsakinet nemokama rinkinuka- as ju gavau jau 4
tiesa pirma kart nieko visiskai neuzsakinejau, o kitais kartais tai jau pridedavau tai sepeteli, tai koki seseliuka, tai dar ka- bet manau kad galima ir tik free sample uzsakyt
ju gi tokia politika- kuo daugiau uzsakysi- tuo daugiau susigundysi nupirkt
As kazkur lyg perskaicius forume buvau kad ant vieno vardo leidzia parsisiusti tik viena rinkini
o gold su olive negeltonodem? pagal aprasyma supratau kad godl rudensn tipo merginoms...
as pilkai-rusvai-rausvai balta, tai maniau iki siol kad tinka tik tik beige ir buff.
olive serijoj yra tokie labai pilki atspalviai tamsoki, nu nei i ruduma nei i geltonuma nei i ruzavuma, gal turi?
man lb faina spalva pasirode is naujienu (tik neatsimenu beige ir buff) Linen