Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

QUOTE(bbg23 @ 2008 10 15, 18:23)
honey, as irgi ta sumer beige medium uzsisakiau.. o kaip tie 3ieji foundation?

Kurie 3ieji? O kurį Tu užsisakei medium summer beige? Nes mano tas original glo, tai toks jausmas, kad ne tik nieko nemaskuoja, tačiau net ir nesimato jog kažkas tepta. Keistas toks unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2008 10 15, 18:41)
Kurie 3ieji? O kurį Tu užsisakei medium summer beige? Nes mano tas original glo, tai toks jausmas, kad ne tik nieko nemaskuoja, tačiau net ir nesimato jog kažkas tepta. Keistas toks  unsure.gif

tas 3ias tai buttered tan, jis labai tamsus?

aha, uzsisakiau medium beige summer.. bet semi-matt:) nu man labai daug reikia uzdeti, kad normaliai matytusi:)
bet siaip spalvyte faina..
Papildyta:
QUOTE(Tiffany @ 2008 10 15, 18:25)
jei ryt negausiu lapuko i pasta - rasysiu i EM  mad.gif  mad.gif

tiffany,
palukek truputi, as vaakr gavau siuntiny, kuri uzsisakiau 30d. dabar ten problemos su muitine pas mus lietuvoj, tai gali siek tiek uztrukti:)
Atsakyti
QUOTE(bbg23 @ 2008 10 15, 18:51)
tas 3ias tai buttered tan, jis labai tamsus?

aha, uzsisakiau medium beige summer.. bet semi-matt:) nu man labai daug reikia uzdeti, kad normaliai matytusi:)

Mano oda šiaip šviesi, tačiau tas buttered tan nenutamsina kažkaip jos. Kai parsisiunčiau, tai pirmas įspūdis buvo, jog teks atidėti vasarai, nes labai tamsus pasirodė indelyje, tačiau ant odos kaip ir normaliai. Galvoju reik tokį didelį užsisakyt, nes taip atsibosta kratyt iš to mažuliuko, nors ir ilgokai užtenka ax.gif Beje, norėjau paklaust dėl to Large Mixing Jar, gal kur praleidau beskaitydama, bet paaiškinkit man tundrai, ar jis irgi su tom skylutėm kaip mažiukai ar kaip nors kitaip? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 10 15, 15:42)
tai vadinasi man tinka WARM kategorija????? blink.gif  i ta kategorija net neziurejau,arba savo oda netaip matau arba kategorijose nei velnio nesusigaudau..
uz 18-9doleriai, uz 50-20, tada uz 34dol rinkini butu kokie 15 doleriu..o jei prie rinkinio pasiemi dar nemokama simple rinkinuka ir koki teptuka siuntimo kaina nepasikeicia,nebandet taip daryt?
as savo naujos internt korteles nepasiemus,tad neprisiregistrinusi ir negaliu pati pasiziuret,sori uz tardima  blush2.gif

O tu prisiregistruok su paprastu el. pastu, galesi visokius variantus susidelioti ir siuntima susizinoti, o kai turesi kortele ir paypal uzregistruosi EM account'e duomenis pakeisi ax.gif as taip dariau ir viskas ok, laukiu nemokamo rinkinuko ir poros blizgiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 10 15, 17:42)
tai vadinasi man tinka WARM kategorija????? blink.gif  i ta kategorija net neziurejau,arba savo oda netaip matau arba kategorijose nei velnio nesusigaudau..
uz 18-9doleriai, uz 50-20, tada uz 34dol rinkini butu kokie 15 doleriu..o jei prie rinkinio pasiemi dar nemokama simple rinkinuka ir koki teptuka siuntimo kaina nepasikeicia,nebandet taip daryt?
as savo naujos internt korteles nepasiemus,tad neprisiregistrinusi ir negaliu pati pasiziuret,sori uz tardima  blush2.gif

na tavo ivardyta pudryte tai butent tai kategorijai ir priklauso ax.gif is "warm"as turiu tik soft buttered peach- tai visiskai netinka doh.gif oranzine kazkokia unsure.gif siaip man labai paskutiniu metu gold patinka, nors puikiai tinka ir buff, ir olive ax.gif
o siaip as visada prie rinkinio dar kazka pridedu, tai nezinau, gal nieko nepridejus ir pigiau siustu- bet vistiek nepigiai tas siuntimas kainuoja rolleyes.gif

kazkas klauset, ar galima antra kart uzsakinet nemokama rinkinuka- as ju gavau jau 4 blush2.gif tiesa pirma kart nieko visiskai neuzsakinejau, o kitais kartais tai jau pridedavau tai sepeteli, tai koki seseliuka, tai dar ka- bet manau kad galima ir tik free sample uzsakyt ax.gif ju gi tokia politika- kuo daugiau uzsakysi- tuo daugiau susigundysi nupirkt tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo illiusion81: 15 spalio 2008 - 19:19
QUOTE(inguted @ 2008 10 15, 19:03)
O tu prisiregistruok su paprastu el. pastu, galesi visokius variantus susidelioti ir siuntima susizinoti, o kai turesi kortele ir paypal uzregistruosi EM account'e duomenis pakeisi  ax.gif as taip dariau ir viskas ok, laukiu nemokamo rinkinuko ir poros blizgiu  biggrin.gif

bet as vienu savo emailu uzregistrinau brolio kortele ir su ja uzsisakinejau, dabar kitu emailu uzsiregsitruosiu tam kad galeciau matyti siuntimo kainas, o kai jau turesiu savo koretele nebeturesiu emailo...nes tie panaudoti nebetiks.
Papildyta:
QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 15, 20:19)
na tavo ivardyta pudryte tai butent tai kategorijai ir priklauso ax.gif  is "warm"as turiu tik soft buttered peach- tai visiskai netinka  doh.gif  oranzine kazkokia unsure.gif  siaip man labai paskutiniu metu gold patinka, nors puikiai tinka ir buff, ir olive ax.gif 
o siaip as visada prie rinkinio dar kazka pridedu, tai nezinau, gal nieko nepridejus ir pigiau siustu- bet vistiek nepigiai tas siuntimas kainuoja rolleyes.gif

kazkas klauset, ar galima antra kart uzsakinet nemokama rinkinuka- as ju gavau jau 4  blush2.gif  tiesa pirma kart nieko visiskai neuzsakinejau, o kitais kartais tai jau pridedavau tai sepeteli, tai koki seseliuka, tai dar ka- bet manau kad galima ir tik free sample uzsakyt ax.gif  ju gi tokia politika- kuo daugiau uzsakysi- tuo daugiau susigundysi nupirkt tongue.gif

As kazkur lyg perskaicius forume buvau kad ant vieno vardo leidzia parsisiusti tik viena rinkini g.gif
o gold su olive negeltonodem? pagal aprasyma supratau kad godl rudensn tipo merginoms...
as pilkai-rusvai-rausvai balta, tai maniau iki siol kad tinka tik tik beige ir buff.
olive serijoj yra tokie labai pilki atspalviai tamsoki, nu nei i ruduma nei i geltonuma nei i ruzavuma, gal turi?
man lb faina spalva pasirode is naujienu (tik neatsimenu beige ir buff) Linen smile.gif
Atsakyti
Oho, koks temos aktyvumas lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(bbg23 @ 2008 10 15, 18:51)

Tai nereikia skubėti. Mineralkė man tokia uždelsto veikimo: pasipudruoju ir po poros minučių veidas pasidaro graž\us, o ne iškart. Tai va svarbiausia ir nepadauginti taip pat...

Merginos, kieno išsiplėtusios poros ir veidas linkęs riebaluotis kokį kremą tepat po mineralke?
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 10 15, 22:06)
bet as vienu savo emailu uzregistrinau brolio kortele ir su ja uzsisakinejau, dabar kitu emailu uzsiregsitruosiu tam kad galeciau matyti siuntimo kainas, o kai jau turesiu savo koretele  nebeturesiu emailo...nes tie panaudoti nebetiks.
Papildyta:
As kazkur lyg perskaicius forume buvau kad ant vieno vardo leidzia parsisiusti tik viena rinkini g.gif
o gold su olive negeltonodem? pagal aprasyma supratau kad godl rudensn tipo merginoms...
as pilkai-rusvai-rausvai balta, tai maniau iki siol kad tinka tik tik beige ir buff.
olive serijoj yra tokie labai pilki atspalviai tamsoki, nu nei i ruduma nei i geltonuma nei i ruzavuma, gal turi?
man lb faina spalva pasirode is naujienu (tik neatsimenu beige ir buff)  Linen smile.gif

is olive turiu light- tai kai buvau idegus labai tiko- tokia gerokai geltona rolleyes.gif siaip as esu balta, bet su gelsvu atspalviu- man oranzines ir ruzavos spalvos netinka unsure.gif tai is gold tiko ir fair ir light ir netgi fawn- sita tai tikrai geltona tongue.gif o buff turiu fairly light- pati einamiausia spalvyte, ir light- nedaug skirias bet tamsesne siek tiek, o linen irgi man spalvele patinka- siaip visos BUFF yra i pilkuma- tai kai nenoriu geltonuoti tai naudoju buff ax.gif uzdejus ant virsaus skaistaliuku visai netruksta veidui jokio skaistumo- o su gold kategorija isvis atrodo nieko nebereik- ir taip svieciu auksu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jadzka @ 2008 10 15, 22:08)

Merginos, kieno išsiplėtusios poros ir veidas linkęs riebaluotis kokį kremą tepat po mineralke?

as tepu rasos drekinamaji(ta is ruzavos serijos), o siaip kazkada bandziau ir be jokio kremo- tai netaip gerai prilimpa pudra, bet ir dienos begy atrodo maziau susiriebaluoja veidas unsure.gif nors siaip tai jau nebeturiu tos problemos- orai atsalo- vasara tai tikrai gan greit veidas blizgedavo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo illiusion81: 15 spalio 2008 - 20:17
QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 15, 21:18)
as tepu rasos drekinamaji(ta is ruzavos serijos), o siaip kazkada bandziau ir be jokio kremo- tai netaip gerai prilimpa pudra, bet ir dienos begy atrodo maziau susiriebaluoja veidas unsure.gif  nors siaip tai jau nebeturiu tos problemos- orai atsalo- vasara tai tikrai gan greit veidas blizgedavo doh.gif

Na rasa manęs nesugundysi... Kažkada bandžiau Rasos drėkinantį, tai alergija kažkokia pasigavau, kad veidas pyko už tai ant manęs doh.gif:
Va galvoju kokį Shisheido pabandyt, o gal iš Avedos g.gif:
Atsakyti
Nu dabar net nebezinau, kuri is tikruju labiausiai is mineraliniu patinka (EM, BE ar raw minerals) - siaip dengimu ir spalvyciu atitikimu gal netgi BE ar EM (tik reikia man geriau tinkanciu spalvyciu sulaukt) labiausiai. Nors man kazkaip visos pradejo patikt. O dienos sviesoj Raw Minerals nebe taip man patinka kaip vakar - man atrodo is visu situ ji maskuoja maziausiai, labai lengvai veiduka padengia (bet neprobleminem dienom manau visiskai puiki ji) smile.gif

QUOTE(Honey @ 2008 10 15, 19:00)
Beje, norėjau paklaust dėl to Large Mixing Jar, gal kur praleidau beskaitydama, bet paaiškinkit man tundrai, ar jis irgi su tom skylutėm kaip mažiukai ar kaip nors kitaip?  blush2.gif

Aha, jis irgi su skylutem, bet jis man didesnes atrodo ir patogiau is ju byra. O dabar yra dar nauji indeliai - uzsisakiau juos (kaip suprantu is foto jie irgi su tom skylutem tik dar papildomai virs ju uzdengimas yra (kad nebyretu kai nereikia)).

QUOTE(dilgelyt @ 2008 10 15, 21:06)

As jau antro laukiu, tai manau jie nieko pries pries kelis uzsakymus - nes gi kaip tada zmogui issirinkt tinkama atspalvi.
Atsakyti
*****, dabar galvoju, kad noriu sau kitoky rinkiny uzhsisakyti free sample ir dar daug ko kito:)..
O merginos, sakykit, koks geras sepetukas?biggrin.gif
saket, kad nuo sepetuko daug priklauso.. siaip naudoju BE sepetuka ir body shop shepetuka.. Bet is BE man kabuki nelabai patinka, man patinka tas regular blush..
Atsakyti
QUOTE(bbg23 @ 2008 10 15, 22:08)
*****, dabar galvoju, kad noriu sau kitoky rinkiny uzhsisakyti free sample ir dar daug ko kito:)..
O merginos, sakykit, koks geras sepetukas?biggrin.gif
saket, kad nuo sepetuko daug priklauso.. siaip naudoju BE sepetuka ir body shop shepetuka.. Bet is BE man kabuki nelabai patinka, man patinka tas regular blush..

Flat top Kabuki thumbup.gif Nerealus jis man wub.gif Labai švelnutis ir labai puikiai dengia wub.gif
Atsakyti