Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 10 15, 15:23)
man light pudra irgi geriauisiai tiko is bandytu, light neutral i pilkuma nese

as Light maisaus dar su keliom ir cancealeriu
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 10 15, 09:11)
O patiko labiau dėl to, kad geriau spalvą atitaikei ar geriau dengiasi?

Šiaip tai aš tokios nuomonės, kad EM ideali pudra kai gerai atsitaikai fotmulę ir spalvą.  Spalvą rodos aš jau atsitaikiau tik va su formule dar galvoju.... Blaškausi tarp Semi mat ir intensive. Spėju visokų užsisakysiu, juk ypač žiemą oda neaiški pasidaro...

Siandien isbandysiu dienos sviesoj, bet siaip pasirode geriau dengia. Aisku EM pudras nebuvau atitaikius idealiai, o ir su formule vargstu (bet rodos semi-matte fainiausia). Ziuresiu kaip patiks naujos spalvos is dabar uzsisakyto rinkinuko, nes jei ir tos netiks, tai nelabai jau butu is ko rinktis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 15, 14:05)
o tai tu cia apie ta nemokama rinkinuka sneki? siaip fresh air skaitos kaip blushas, bet as nete kiek ziurejau tai jis super sviesus rolleyes.gif

Tai vat, skaitosi kaip blushas bet jis ziauriai sviesus... kai uztepiau pirma syki, tai grynai baltas:) sakau, gal cia naujas style baltas blushas ant idegusios odos:)
Atsakyti
jadzka,
nu man concealeris turi tiesiog uzpudruoti paraudimus ir spuogucius:)
nors si tikruju as tuo free sample tik 1 karta pasinaudojau..smile.gif sian kai eisiu i pasimatyma, dazysiuos ir is naujo bandysiu:)
Atsakyti
QUOTE(bbg23 @ 2008 10 15, 16:09)
jadzka,
nu man concealeris turi tiesiog uzpudruoti paraudimus ir spuogucius:)
nors si tikruju as tuo free sample tik 1 karta pasinaudojau..smile.gif sian kai eisiu i pasimatyma, dazysiuos ir is naujo bandysiu:)

Jei paraudimus tai Mint gerai maskuoja (na užmuša tą raudonumą). O jei tiesiog spuogenas - tai galima ir pudrą patepti. Aš kartais pirštu patapnoju daugiau.
Atsakyti
Mano sviesiai odai tiko visos fair,bet graziausiai atrodziau su rusva i-buttered tan , kuria gavau is vienos merginos, taciau nerandu tokios uzsisakyti,nematau tokios kategorijos, spalvos ,nors ant dangcio tos pudrytes parasyta- everydayminerals g.gif
didziojo rinkinio parisisuntimas apie 20$, o gal zinot kiek rinkinio uz 18 ar 34?
Atsakyti
as paraudimus maskuoju ta pacia pudros spalva tik intensive formule su mazu sepeteliu ax.gif ir labai gerai gaunas- spalvos kad susilieja- nors turiu ir mint ir sunlight ir intensive fair concealer- siaip visi man patinka- bet su ta pacia pudra maziausiai terliones smile.gif paakiams naudoju sunlight rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(dilgelyt @ 2008 10 15, 17:27)
Mano sviesiai odai tiko visos fair,bet graziausiai atrodziau su rusva i-buttered tan , kuria gavau is vienos merginos, taciau nerandu tokios uzsisakyti,nematau tokios kategorijos, spalvos ,nors ant dangcio tos pudrytes parasyta- everydayminerals g.gif
didziojo rinkinio parisisuntimas apie 20$, o gal zinot kiek rinkinio uz 18 ar 34?

uz 18 doleriu rinkini siuntimas apie 9 doleriai doh.gif vakar galvojau kad dar ir ta paimsiu, bet kai pamaciau siuntimo islaidas kol kas susilaikiau ax.gif
o buttered tan yra kategorijoj WARM 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 15, 16:33)
as paraudimus maskuoju ta pacia pudros spalva tik intensive formule su mazu sepeteliu ax.gif  ir labai gerai gaunas- spalvos kad susilieja- nors turiu ir mint ir sunlight ir intensive fair concealer- siaip visi man patinka- bet su ta pacia pudra maziausiai terliones smile.gif  paakiams naudoju sunlight rolleyes.gif
Papildyta:
uz 18 doleriu rinkini siuntimas apie 9 doleriai doh.gif  vakar galvojau kad dar ir ta paimsiu, bet kai pamaciau siuntimo islaidas kol kas susilaikiau ax.gif 
o buttered tan yra kategorijoj WARM 4u.gif

tai vadinasi man tinka WARM kategorija????? blink.gif i ta kategorija net neziurejau,arba savo oda netaip matau arba kategorijose nei velnio nesusigaudau..
uz 18-9doleriai, uz 50-20, tada uz 34dol rinkini butu kokie 15 doleriu..o jei prie rinkinio pasiemi dar nemokama simple rinkinuka ir koki teptuka siuntimo kaina nepasikeicia,nebandet taip daryt?
as savo naujos internt korteles nepasiemus,tad neprisiregistrinusi ir negaliu pati pasiziuret,sori uz tardima blush2.gif
Atsakyti
Mergaites, o jus nebandet antra karta siustis?smile.gif AR jie nepyksta?
*****, sedziu cia skaitau jusu aprasymus ir gundausi, nors dar visai neseniai BE gavau, ne kiek nesunaudojau:)
Atsakyti
Sveikos,
noriu ir aš atsiliepimą apie EM palikti. Teigiamai, beje biggrin.gif
Užsisakinėjau tą mažą rinkinuką pabandymui, keista bet puikiai atitaikiau spalvas:
Maskuoklis (sunlight concealer) - laaaabai patiko. Iš pradžių gavusi suabejojau, nes maniau, jog man tie miltai tikrai nesusigers ir atrodysiu kaip įkišusi nosį į dulkes, bet apsigavau lotuliukas.gif Tikrai neblogai maskuoja ir ilgai išlieka.

Pudrytės:
Medium Beige Summer (Original glo) - dar nenusprendžiau, ar ji man patinka, ar ne. Pirmas kelias min pasidažius, tai neblogai, bet paskui kažkaip ar tai susigeria, ar nusivalo greit g.gif
Sandy Medium (Semi - matte) - šita visai nieko, bet man truputį sausina odą.
Buttered Tan (Intensive) - thumbup.gif nereali pudrytė, bandžiau ją tept ant veido, taip pat ant makiažo pagrindo kaip kompaktinę, abiem atvejais rezultatas geras. Gražiai atrodo, laikosi, nesausina odos.

Skaistalus užsisakiau New Car Smell - labai faini ax.gif
Dabar planuose didesnį rinkinuką prigriebt.
Atsakyti
honey, as irgi ta sumer beige medium uzsisakiau.. o kaip tie 3ieji foundation?
Atsakyti
jei ryt negausiu lapuko i pasta - rasysiu i EM mad.gif mad.gif
Atsakyti