Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas ŠIAULIUOSE - 4

Na jei gydytoja nesako kiek- tai manau ir atsidėkoti simboliškai galima, rasi kur tuos tūkstančius padėti mirksiukas.gif
Atsakyti
as sumokejau 500 lt, ir ne kiek nesigaliau, manau tai normalis suma biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gobsiukas @ 2009 01 15, 22:55)

Kaip cia suprasti? Tema yra Gimdymas ŠIAULIUOSE .. kas tokio juokingo? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2009 01 15, 23:04)
Kaip cia suprasti? Tema yra Gimdymas ŠIAULIUOSE .. kas tokio juokingo? doh.gif

Turbūt gobšiukui kaina juokinga. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MeGu @ 2009 01 16, 10:04)
Turbūt gobšiukui kaina juokinga.  smile.gif

Nu tikriausiai biggrin.gif
Atsakyti
man visai nejuokinga man pikta labai kokios gali but sumos tokios dideles atsidekoti as nesuprantu kai gimdymas turi priimti nemokamai schmoll.gif aslankiausi pas savo daktare bet jos neprasiau kad priimtu gimdymo nes kazkas snekejo kad pas jagimdymas 500lt o as tiek neturiu pasitaike taip kad begau nuo vilko ir uzsokau ant meskos rolleyes.gif
man juokinga tai kiek as daviau gydytojui ir jus pradetumet juoktis
Atsakyti
QUOTE(gobsiukas @ 2009 01 27, 06:52)

Ne viska supratau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gobsiukas @ 2009 01 27, 07:52)
man visai nejuokinga man pikta labai kokios gali but sumos  tokios dideles atsidekoti as nesuprantu kai gimdymas turi priimti nemokamai  schmoll.gif  aslankiausi pas savo daktare bet jos neprasiau kad priimtu gimdymo nes kazkas snekejo kad pas jagimdymas 500lt  o as tiek neturiu  pasitaike taip kad  begau nuo vilko ir uzsokau ant meskos rolleyes.gif 
  man juokinga tai kiek as daviau gydytojui ir jus pradetumet juoktis

Na pagal tavo nicką- tai gal ir nejuokinga lotuliukas.gif juk gobsiukas esi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2009 01 27, 22:38)
Ne viska supratau bigsmile.gif

as ir nelabai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gobsiukas @ 2009 01 27, 07:52)
man visai nejuokinga man pikta labai kokios gali but sumos  tokios dideles atsidekoti as nesuprantu kai gimdymas turi priimti nemokamai  :

Nieko nesupratau doh.gif Gramatikos jokios taisyklių nesilaikoma,kaip nori taip skaityk rolleyes.gif O atsidėkoti niekas neverčia primygtinai,čia kiekvienos reikalas pagal jos kišenę 4u.gif
Atsakyti
mamytes, norejau jusu paklausti ar kuri nors gimdete pas gyd anuzi? Ir ar jam davete kiek nors? Ar kuri zadate bent pas ji gimdyti?
Atsakyti