Na jei gydytoja nesako kiek- tai manau ir atsidėkoti simboliškai galima, rasi kur tuos tūkstančius padėti

as sumokejau 500 lt, ir ne kiek nesigaliau, manau tai normalis suma

QUOTE(gobsiukas @ 2009 01 15, 22:55)
Kaip cia suprasti? Tema yra Gimdymas ŠIAULIUOSE .. kas tokio juokingo?

QUOTE(Tainka @ 2009 01 15, 23:04)
Turbūt gobšiukui kaina juokinga.

man visai nejuokinga man pikta labai kokios gali but sumos tokios dideles atsidekoti as nesuprantu kai gimdymas turi priimti nemokamai
aslankiausi pas savo daktare bet jos neprasiau kad priimtu gimdymo nes kazkas snekejo kad pas jagimdymas 500lt o as tiek neturiu pasitaike taip kad begau nuo vilko ir uzsokau ant meskos
man juokinga tai kiek as daviau gydytojui ir jus pradetumet juoktis

QUOTE(gobsiukas @ 2009 01 27, 07:52)
man visai nejuokinga man pikta labai kokios gali but sumos tokios dideles atsidekoti as nesuprantu kai gimdymas turi priimti nemokamai
aslankiausi pas savo daktare bet jos neprasiau kad priimtu gimdymo nes kazkas snekejo kad pas jagimdymas 500lt o as tiek neturiu pasitaike taip kad begau nuo vilko ir uzsokau ant meskos

Na pagal tavo nicką- tai gal ir nejuokinga

QUOTE(gobsiukas @ 2009 01 27, 07:52)
man visai nejuokinga man pikta labai kokios gali but sumos tokios dideles atsidekoti as nesuprantu kai gimdymas turi priimti nemokamai :
Nieko nesupratau

mamytes, norejau jusu paklausti ar kuri nors gimdete pas gyd anuzi? Ir ar jam davete kiek nors? Ar kuri zadate bent pas ji gimdyti?