Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas ŠIAULIUOSE - 4

QUOTE(Tainka @ 2009 01 11, 23:24)
Labai malonus gydytojas, antro leliuko lyti man pasake, nors ir neklausiau, sako pati paziurek, kas yra tarp koju biggrin.gif spek sako biggrin.gif

dekui. na jau si ketvirtadieni pabendrausim ir pamatysiu wink.gif
ir as speju- turbut berniuko laukeisi tada?
nes berniukai greiciau parodo....o mergaites- slapukauja wink.gif
Atsakyti
Aha, berniuko 4u.gif O mergaite pirma turejau, tai ten iki gymdymo nebuvo aisku kas bus doh.gif kiek ziurejo daug gydytoju nei vienas nepasake,sako laiko suspaudus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2009 01 11, 23:32)
Aha, berniuko 4u.gif O mergaite pirma turejau, tai ten iki gymdymo nebuvo aisku kas bus doh.gif  kiek ziurejo daug gydytoju nei vienas nepasake,sako laiko suspaudus biggrin.gif

va va wink.gif
berniukams jei jau kabo- ir daznai neklysta- ir gimsta berniukas...
o jei jau nieko nemato (nes niekas nekaba), tada sako- nezinau, nematau., O tikimybe, kad gims mergaite buna labai didele....

viena vieninteli sapna sapnavau, kad man senai matytas zmogus aiskiai sapne pasake- "tu laukiesi mergytes". Manau jis bus pranasiskas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinka78 @ 2009 01 11, 23:40)

viena vieninteli sapna sapnavau, kad man senai matytas zmogus aiskiai sapne pasake- "tu laukiesi mergytes". Manau jis bus pranasiskas  wub.gif

Tad linkiu kad butu mergaite ir sekmes smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,

gal galite parasyti i a.z. kiek kainuoja cezaris, gal kas zinote?
Arba kiek jums kainavo gimdymas?

Pazistama gimdo ketvirtadieni ir nezino kiek gyd.duoti, o ta nesako.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgusia: 13 sausio 2009 - 09:00
QUOTE(jurgusia @ 2009 01 13, 08:59)
Sveikutes,

gal galite parasyti i a.z. kiek kainuoja cezaris, gal kas zinote?
Arba kiek jums kainavo gimdymas?

Pazistama gimdo ketvirtadieni ir nezino kiek gyd.duoti, o ta nesako.

Siaip gyd sako po visko 4u.gif o jei nesako tikslios sumos, lai duoda pagal tai, kiek gali mirksiukas.gif
As nzn, bet gal kokie 400-600lt Kaip kitos galvoja? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrul @ 2009 01 13, 12:24)
Siaip gyd sako po visko 4u.gif o jei nesako tikslios sumos, lai duoda pagal tai, kiek gali mirksiukas.gif

As irgi manau panasiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Žiūrint, kokia gydytoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrul @ 2009 01 13, 10:24)

cia dar nedaug, girdejau isvis apie didesnes sumas blink.gif bet cia gal nuo gydytojo priklauso g.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2009 01 13, 16:39)
cia dar nedaug, girdejau isvis apie didesnes sumas  blink.gif bet cia gal nuo gydytojo priklauso  g.gif

Manau, kad priklauso ir nuo gyd mirksiukas.gif Bet jei pats gyd nepasako, tai manau tokia suma atsidekojimui tinkama blush2.gif
Atsakyti
Priklauso nuo gydytojo, man zinoma kad 800 - 1000.Bent paskutine suma rugpjuti drauge paklojo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alingintaute @ 2009 01 13, 19:52)
Priklauso nuo gydytojo, man zinoma kad 800 - 1000.Bent paskutine suma rugpjuti drauge paklojo. smile.gif

Labai priklauso mirksiukas.gif Nes as rugpjuti dvynukus pagimdziau, tiksliau - cezaris buvo, ir tikrai maziau, nei tu nurodei kainavo, ir gyd rinkausi pati mirksiukas.gif
Atsakyti