QUOTE(geguzevasaris @ 2008 12 13, 21:22)
Jasmin, vadinasi man labiau su gydytoja pasisekė

Mano draugės, gimdžiusios daugiau nei prieš 5 metus, visos sulaukė ir pogimdyvinės priežiūros iš tų pačių gydytojų
Bet kai tariausi, aš klausiau, kas mane vizituos po gimdymo
na man tai buvo pirmas gimdymas tai daug ko nežinojau, bet kad noriu jog per gimdymą ji būtų tai aš sakiau, na ji ir priėmė gimdymą, bet kaip minėjau jog ji tą naktį budėjo, taigi - vienu šūviu du zuikiai

na apie tai kad kas mane po gimdymo vizituos tai neklausiau

, kažkaip nesugalvojau, nes net nežinojau jog tai įmanoma. Tačiau čia skaitau ir netikiu... jog ateina aplanko, pasižiūri kaip tu laikaisi, na žmogiškasis faktorius suveikia. O aš dar turėjau jos po gimdymo namus vos šliaužodama ieškoti kad atsidėkoti, ir tai klausimėlis gydytojos buvo ... ar čia man vienai:oh
o mano draugei, beje ji gimdė po manęs ir tarėsi su ta pačia gydytoja, gydytoja atėjo į gimdyklą ir pasakė na nežinau pas ką tu pagimdysi, nes tipo mano pamaina baigėsi ir aš einu namo

na supantu, kad jie žmonės ir ne geležiniai, bet kartais tie žmonės pamiršta elementarų dalyką - kad bendrauja irgi su žmonėmis ir bent jau toną ar žodžius kitus, ne tokius skaudinančius parinktų