QUOTE(Olgute_ @ 2008 12 04, 21:25)
Labai sveikinu gimus dukrytei

Gal galėtum pateikt savo nuomonę, tai ar verta iš anksto tartis su savo daktare, ar tiesiog pasikliauti dirbančiu tuo metu kolektyvu
Dėkui
Jei finansinės galimybės leidžia ir dėl to jausiesi ramesnė, kad gimdysi pas jau žinomą žmogų , t.y. savo daktarę, o ypač jei judvi gerai sutariat, tu ja labai pasitiki, tuomet galima tartis ...Beje, jei tariesi dėl gimdymo, tai ta pati gydytoja prižiūri tave ir po gimdymo , to skyriaus gydytojas net neužeina į palatą -toks jų pačių susitarimas...Taip išeina , kad tu visą laiką bendrauji su vienu ir tuo pačiu gydytoju
Jei šeimos biudžetas nelabai leidžia išlaidauti, tuomet galima nusiteikt ir gimdyti pas tą parą budintį gydytoją.Gali atsitikti taip, kad būtent tą parą budės visų labai išgirtas ir mėgstamas medikas, tuomet išloši dvigubai

, tačiau būna ir priešingai.Po gimdymo tave vizituos vėl kitas gydytojas, tas kuriam priklauso tavo palata.
Abiem atvejais pagimdysi

abiem atvejais procesas bus tas pats, tik gali skirtis (tačiau nebūtinai) dėmesys tau...
Aš pirmus du gimdžiau be susitarimo, paskutinę-tariausi, nes "prasigyvenom" ir leidau sau ...nežinau ar dėl to, bet paskutinis kartas man buvo lengviausias morališkai, aš pati vadinu savo trečiąjį gimdymą kultūringiausiu.
Nors ir pagimdžiau meškutę

-4620g. - plyšau mažumėlę, bet buvau ypatingai kruopščiai apžiūrėta, ypatingai kruopščiai lopyta

, ypatingai gražiai iškart ėmiau gyti. Kai gimdžiau antrąjį be susitarimo (nežinau ar tai dėl to jie buvo tokie neatidūs)
man nepakankamai gerai išsivalė gimda ir prasidėjo uždegimas, kuris baigėsi taip vadinama revizija (teko pilna narkozė ir valymas, plius tris dienas ilgiau ligoninėj likau).