Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas ŠIAULIUOSE - 4

QUOTE(Coxe @ 2008 11 29, 23:44)
Aš pas ją gimdžiau prieš 5 metus. Lankiausi visą nėštumą ir pageidavau, kad jinai dalyvautų gimdyme.
Dabar laukiuosi antro. Vėl pas ją  4u.gif

as irgi gimdziau pas mackeliene labai super priziurejo per gimdyma ir po biggrin.gif
siaip tikrai aciu visam kolektyvui 4u.gif pasikartojau, bet jie padeku turbut gauna nedaug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smile:) @ 2008 12 01, 22:56)
as irgi gimdziau pas mackeliene labai super priziurejo per gimdyma ir po  biggrin.gif
siaip tikrai aciu visam kolektyvui 4u.gif  pasikartojau, bet jie padeku turbut gauna nedaug  smile.gif

as ir manau kad jie padeku nelabai daug gauna nors ir verti to yra.kai nescia buvau cia toookiu komentaru prisiskaiciau doh.gif ,kad su asaromis i SGN vaziavau ir buvau maloniai nustebinta koks saunus ten kolektyvas dirba...nezinau kuom ten kitom neitiko tie gydytojai bet man viskas buvo ciki thumbup.gif tad neklausykit kas ka blogo sako,o drasiai su sypsenom vaziuokit i SGN,nera jau ten taip blogai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanele: 03 gruodžio 2008 - 13:10
QUOTE(sanele @ 2008 12 03, 14:09)
as ir manau kad jie padeku nelabai daug gauna nors ir verti to yra.kai nescia buvau cia toookiu komentaru prisiskaiciau doh.gif ,kad su asaromis i SGN vaziavau ir buvau maloniai nustebinta koks saunus ten kolektyvas dirba...nezinau kuom ten kitom neitiko tie gydytojai bet man viskas buvo ciki thumbup.gif tad neklausykit kas ka blogo sako,o drasiai su sypsenom vaziuokit i SGN,nera jau ten taip blogai mirksiukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš prieš kelias dienas gimdžiau ax.gif Viskas ten yra pakankamai gerai , net pagalvojau, kad mes norim, kad būtų taip , kaip mums reikia, bet ne visos padarom tai, kas vadinama kultūra ...
Žmonės ten dirba labai mandagūs, tikrai kantrūs ir geranoriški. Aš ten tokių koncertų prisiklausiau blink.gif -jau priimamajam girdėjau klyksmą (atrodo skerdykla), kai gimdžiau irgi išgirdau klyksmą iš gretimos gimdyklos, sekančią dieną būdama savo palatoje (gimdykla ir pogimdyvinės palatos tame pačiame aukšte, nors ir atskirtos plastiko durimis) vėl girdžiu-šaukia blink.gif Todėl pamaniau, jog mes, moterys , irgi ne visada ir visos darom tai kas reikia .Jeigu būčiau gimdžiusi pirmą kartą, turbūt būčiau išprotėjusi iš baimės nuo tų svetimų moterų šauksmų...
Atsakyti
[quote=geguzevasaris,2008 12 04, 19:49]
Aš prieš kelias dienas gimdžiau ax.gif Viskas ten yra pakankamai gerai , net pagalvojau, kad mes norim, kad būtų taip , kaip mums reikia, bet ne visos padarom tai, kas vadinama kultūra ...

Labai sveikinu gimus dukrytei 4u.gif thumbup.gif Gal galėtum pateikt savo nuomonę, tai ar verta iš anksto tartis su savo daktare, ar tiesiog pasikliauti dirbančiu tuo metu kolektyvu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olgute_ @ 2008 12 04, 21:25)

Labai sveikinu gimus dukrytei 4u.gif  thumbup.gif  Gal galėtum pateikt savo nuomonę, tai ar verta iš anksto tartis su savo daktare, ar tiesiog pasikliauti dirbančiu tuo metu kolektyvu g.gif

Dėkui 4u.gif
Jei finansinės galimybės leidžia ir dėl to jausiesi ramesnė, kad gimdysi pas jau žinomą žmogų , t.y. savo daktarę, o ypač jei judvi gerai sutariat, tu ja labai pasitiki, tuomet galima tartis ...Beje, jei tariesi dėl gimdymo, tai ta pati gydytoja prižiūri tave ir po gimdymo , to skyriaus gydytojas net neužeina į palatą -toks jų pačių susitarimas...Taip išeina , kad tu visą laiką bendrauji su vienu ir tuo pačiu gydytoju mirksiukas.gif
Jei šeimos biudžetas nelabai leidžia išlaidauti, tuomet galima nusiteikt ir gimdyti pas tą parą budintį gydytoją.Gali atsitikti taip, kad būtent tą parą budės visų labai išgirtas ir mėgstamas medikas, tuomet išloši dvigubai mirksiukas.gif , tačiau būna ir priešingai.Po gimdymo tave vizituos vėl kitas gydytojas, tas kuriam priklauso tavo palata.
Abiem atvejais pagimdysi biggrin.gif abiem atvejais procesas bus tas pats, tik gali skirtis (tačiau nebūtinai) dėmesys tau...
Aš pirmus du gimdžiau be susitarimo, paskutinę-tariausi, nes "prasigyvenom" ir leidau sau ...nežinau ar dėl to, bet paskutinis kartas man buvo lengviausias morališkai, aš pati vadinu savo trečiąjį gimdymą kultūringiausiu.
Nors ir pagimdžiau meškutę wub.gif -4620g. - plyšau mažumėlę, bet buvau ypatingai kruopščiai apžiūrėta, ypatingai kruopščiai lopyta rolleyes.gif , ypatingai gražiai iškart ėmiau gyti. Kai gimdžiau antrąjį be susitarimo (nežinau ar tai dėl to jie buvo tokie neatidūs)
man nepakankamai gerai išsivalė gimda ir prasidėjo uždegimas, kuris baigėsi taip vadinama revizija (teko pilna narkozė ir valymas, plius tris dienas ilgiau ligoninėj likau).
Atsakyti
nu va, juk rasiau, kad GN personalas neblogas, o buvau apsaukta, kad nieko nepazistu, kad nezinau kas do zmones ten dirba, tik kisk ir kisk jiems, kitaip numarins. kazkam pasirode, kad su kitokiu poziuriu toli nenuvaziuosiu, kad gailiu pinigu savo vaikui ir isvis ju neturiu, tdl taip ir sneku ax.gif pasirodo nera tas vilkas toks baisus kaip cia piese thumbup.gif as vaziuosiu gimdyt be jokios baimes del savo vaiko prieziuros tongue.gif thumbup.gif juolab, kad neseniai gimdziusiu komentarai tik patvirtina mano nuomone apie GN personala rolleyes.gif
Atsakyti
Na nesu aš kažkokia tai bambeklė, bet man viskas buvo kitaip, gal ne ant gerųjų užsiroviau lotuliukas.gif Bet džiugu skaityt, kad taip viskas pasikeitė, gal personalas mūsų postų prisiskaitė mirksiukas.gif
Šiaip vienu ar kitu atveju niekas ten nieko nemarina, tik aišku, kad ramiau ir maloniau kai tavimi kaip žmogumi rūpinasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamadina @ 2008 12 09, 14:35)
Na nesu aš kažkokia tai bambeklė, bet man viskas buvo kitaip, gal ne ant gerųjų užsiroviau  lotuliukas.gif    Bet džiugu skaityt, kad taip viskas pasikeitė, gal personalas mūsų postų prisiskaitė  mirksiukas.gif
  Šiaip vienu ar kitu atveju niekas ten nieko nemarina, tik aišku, kad ramiau ir maloniau kai tavimi kaip žmogumi rūpinasi  ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
dziaugiuosi, kad gimdyti nebijot drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dunja @ 2008 12 09, 14:16)
nu va, juk rasiau, kad GN personalas neblogas, o buvau apsaukta, kad nieko nepazistu, kad nezinau kas do zmones ten dirba, tik kisk ir kisk jiems, kitaip numarins. kazkam pasirode, kad su kitokiu poziuriu toli nenuvaziuosiu, kad gailiu pinigu savo vaikui ir isvis ju neturiu, tdl taip ir sneku ax.gif pasirodo nera tas vilkas toks baisus kaip cia piese  thumbup.gif as vaziuosiu gimdyt be jokios baimes del savo vaiko prieziuros  tongue.gif  thumbup.gif  juolab, kad neseniai gimdziusiu komentarai tik patvirtina mano nuomone apie GN personala  rolleyes.gif

saunuole thumbup.gif ,linkiu dideliausios sekmes heart.gif
Atsakyti
Labas merginos 4u.gif . Turiu didelį prašymą: gal kas žinote Anužio mobilaus telefono numerį. Jei nesunku parašykite man į AŽ. Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti