Įkraunama...
Įkraunama...

Namas ar butas?

QUOTE(Rendi @ 2009 05 28, 13:16)
thumbup.gif

Patys irgi labai svarstem, kiek km norim nuo miesto, bet gavosi, kad situacija pati issisprende savaime, uzmatem nebloga pasiulyma, 4 km nuo miesto tai ir paciupom  ta sklypa blush2.gif nors dabar namukas pradetas praktiskai pievoj, bet savaitgalio ryta kai nuvaziuojam darbuotis, tai aplink pauksciukai ciulpia, kiskis prabega (kelis kartus esam mate)  thumbup.gif ir daugiau atrodo nieko zmogui nereikia.
O kurie nusprendzia gyventi butuke, jie turi irgi savu motyvu ir cia nieko blogo, visi renkasi pagal galimybes  drinks_cheers.gif

toki nama/sklypa ciupciau ir as mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2009 05 28, 13:23)
ne nu jūs man paaiškinkit.. kai esi jaunas, pilnas energijos, nesi potencialus dar kileris už vairo, tada namas už miesto blogai, o kai esi pensininkas ir kas labiausiai lankomos įstaigos pasidaro poliklinika ir miesto turgelis, tada jau gyvenimas už miesto, laukuose pasidaro patogus  biggrin.gif

tai gal nereik krastutinumu, tik jaunas arba tik pensininkas. as namo noreciau budama jauna 40 mete tongue.gif vaikai pakankamai savarankiski butu, o as dar jauna ir energinga, kad pievute pjaut, ir braskes augint biggrin.gif

o dabr mes turim kaima, kuri grazinam kaip norim, maudomes svarioj upelej, o vakarais darbo dienom is buto lendam i savo rajona su dviratukais/paspirtukais ir kita technika bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(angi @ 2009 05 28, 13:27)
tai gal nereik krastutinumu, tik jaunas arba tik pensininkas. as namo noreciau budama jauna 40 mete  tongue.gif vaikai pakankamai savarankiski butu, o as dar jauna ir energinga, kad pievute pjaut, ir braskes augint  biggrin.gif

o dabr mes turim kaima, kuri grazinam kaip norim, maudomes svarioj upelej, o vakarais darbo dienom is buto lendam i savo rajona su dviratukais/paspirtukais ir kita technika  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif
matyt mums pasiseke kad mes kaimus turim biggrin.gif dar ir tevus su namais, tai to poreikio ypatingo ir nejauciam g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 05 28, 13:30)
drinks_cheers.gif
matyt mums pasiseke kad mes kaimus turim  biggrin.gif  dar ir tevus su namais, tai to poreikio ypatingo ir nejauciam  g.gif

drinks_cheers.gif dar reiktu pridet, ir draugus su namais, pas kuriuos visuomet galima nulet i svecius tongue.gif

Atsakyti
Apie paauglių diskotekas - čia opus klausimas. Aš manau, kad bet kuriuo atveju - bet kuriuo, gyvenčiau name užmiestyje, mieste ar bute - savo paauglei dukrai arba duočiau pinigų išsikviesti taksi, arba kas nors iš namiškių parvežtų. Nes baisu šiais laikais paaugles vienas naktimis paleisti po miestą, ir jokio skirtumo, važiuoja troleibusas iki namo ar ne..

Dėl privatumo name ir bute - labai daug kas priklauso nuo to, koks tas namas/sklypas ar butas...

Atsakyti
kažkaip nepagalvojau.. smile.gif .. gi mano tėvai ir draugai mašinas turi.. gal nereikėjo man jų pirkt mastau.gif smile.gif

šašlų kepimas prie namo yra tik viena iš tų nesuskaičiuojamų namo privalumų.. kurių privardinta šioje temoje n. nebesinori kartotis.
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2009 05 28, 14:05)
kažkaip nepagalvojau..  smile.gif .. gi mano tėvai ir draugai mašinas turi.. gal nereikėjo man jų pirkt mastau.gif  smile.gif

šašlų kepimas prie namo yra tik viena iš tų nesuskaičiuojamų namo privalumų.. kurių privardinta šioje temoje n. nebesinori kartotis.

bet juk cia amzina diskusija. buto privalumu ir privardinta daug cool.gif
Atsakyti
QUOTE(angi @ 2009 05 28, 14:14)
bet juk cia amzina diskusija. buto privalumu ir privardinta daug  cool.gif

daug? aš apart to, kad kavinės arti, kitų privalumų neįskaičiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2009 05 28, 14:05)

pakepam kaimuose, pas tevus, pas draugus..man tai to kepimo sociai, nekepsi gi kasdien ax.gif
aj ir siaip, nuo gyvenimo budo matyt priklauso..
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 05 28, 14:15)
pakepam kaimuose, pas tevus, pas draugus..man tai to kepimo sociai, nekepsi gi kasdien  ax.gif
aj ir siaip, nuo gyvenimo budo matyt priklauso..

žinoma kad nuo gyvenimo būdo priklauso.. visa ne šašluose esmė .. galėčiau pavardint n dalykų, ko negalėtumėte padaryti bute, ką galėtumėte padaryti name. Tiek pat pavyzdžių iš gyvenančių bute tikrai nesulaukčiau, galėčiau duot galvą nukirst .. Pradedant šunų auginimu ( pabandykit dabar, kaip aš paaugint bute 6 šunis), baigiant na nežinau kokiu šokinėjimu ant batuto vaikams kieme.. ar sakykim galimybe paplėst patalpas.. va reikėjo mano šunims priestato, paėmėm ir pasilipdėm.. tiesiog namas suteikia daug daugiau galimybių. Nekalbu apie tai, kad tai ir kainuoja. Žinoma kainuoja.. bet diskusija ne apie tai kas brangiau o kas geriau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 28 gegužės 2009 - 13:24
QUOTE(westa @ 2009 05 28, 14:23)
žinoma kad nuo gyvenimo būdo priklauso.. visa ne šašluose esmė .. galėčiau pavardint n dalykų, ko negalėtumėte padaryti bute, ką galėtumėte padaryti name. Tiek pat pavyzdžių iš gyvenančių bute tikrai nesulaukčiau, galėčiau duot  galvą nukirst .. Pradedant šunų auginimu ( pabandykit dabar, kaip aš paaugint bute 6 šunis), baigiant na nežinau kokiu šokinėjimu ant batuto vaikams kieme.. ar sakykim galimybe paplėst patalpas.. va reikėjo mano šunims priestato, paėmėm ir pasilipdėm.. tiesiog namas suteikia daug daugiau galimybių.  Nekalbu apie tai, kad tai ir kainuoja. Žinoma kainuoja.. bet diskusija ne apie tai kas brangiau o kas geriau.

ooo apie suni jau pirmam savo poste sios dienos norejau parasyti, kad man didziausias privalumas namo, kad suni galima drasiai augint biggrin.gif
nes dabar vien del to susilaikau, kad visgi i buta kraustysimes, o ciuckio taip norisi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2009 05 28, 14:23)
žinoma kad nuo gyvenimo būdo priklauso.. visa ne šašluose esmė .. galėčiau pavardint n dalykų, ko negalėtumėte padaryti bute, ką galėtumėte padaryti name. Tiek pat pavyzdžių iš gyvenančių bute tikrai nesulaukčiau, galėčiau duot  galvą nukirst .. Pradedant šunų auginimu ( pabandykit dabar, kaip aš paaugint bute 6 šunis), baigiant na nežinau kokiu šokinėjimu ant batuto vaikams kieme.. ar sakykim galimybe paplėst patalpas.. va reikėjo mano šunims priestato, paėmėm ir pasilipdėm.. tiesiog namas suteikia daug daugiau galimybių.  Nekalbu apie tai, kad tai ir kainuoja. Žinoma kainuoja.. bet diskusija ne apie tai kas brangiau o kas geriau.

na sesiu sunu augint tikrai neturiu poreikio, o du mazus vaikus auginant tai ir 1 nenoriu lotuliukas.gif
ir jau rasiau, kad sokinet ant batuto, kept salus, suptis supynese, hamake galim ir sodyboj.
bet jau matau, kad su jumis beviltiska diskutuot. man rodos dabar jau jus persat nuomone cool.gif
viskas, nebetersiu eterio savo mintim bye1.gif
Atsakyti
išties visa diskusija butas vs namas yra diskusija apie gyvenimo būdą.
nė vienas būdas nėra geresnis už kitą - tiesiog vieniems priimtinesnis vienas, kitiems kitas. Priklauso nuo begalės dalykų. Ir kiekvienas teisus su savo pasirinkimu. Ir tuščias reikalas čia ginčytis biggrin.gif

O kas dėl vaikų tai tokia linksma šviežia situacija pas draugus : jie prieš porą savaičių jau atsikraustė į namą. Dar ne su visais daiktais, tik būtiniausiais, ir žinoma vis reikia grįžti į butą, tai šio tai ano. Po savaitės, praleistos name, nuvažiuoja butan su vaikais (3 ir 5 metų) - tie iš mašinos nelipa. Sako, einam gi, daiktų pasiimti. Vaikai sako 'Ne, mes mašinoje pabūsim'. Iš pradžių nesuprato to jų noro - po to 'dašuto' - vaikai bijo kad juos gali į butą įvilioti ir ten palikti, ir atgal į namą nenuvežti! lotuliukas.gif

Papildyta:
tiesa jei kas nors abejodamas klausia, ar geriau butas ar namas - tokiam žmogui vienareikšmiškai galima pasakyti kad jo atveju geriau butas. Kai bus geriau namas - jis ir be klausinėjimo tai pajus ir supras rolleyes.gif
Atsakyti