Įkraunama...
Įkraunama...

"Mėnulio puodelis"

Tiesą sakant, neįsivaizduoju, kaip ten turi kraujuoti, kad negalima būtų sulaukti, kol ateisi namo ir tik tada pasikeisti. Per 3 val. man ten pribėgo vos ant dugno. Aišku, kiekviena esam skirtinga, gal kas tikrai kraujuoja daug. bet juk ir talpa ten ne maža g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiogelis @ 2008 10 20, 16:16)
Tiesą sakant, neįsivaizduoju, kaip ten turi kraujuoti, kad negalima būtų sulaukti, kol ateisi namo ir tik tada pasikeisti. Per 3 val. man ten pribėgo vos ant dugno. Aišku, kiekviena esam skirtinga, gal kas tikrai kraujuoja daug. bet juk ir talpa ten ne maža  g.gif

3 valandos tai taip, galima isbuti, bet jei tenka buti ilgiau. Nors instrukcijoje parasyta galima isbuti 4-8 valandas, man asmeniskai 8 valandos kiek daugoka... Naudojant namu salygomis, t. y. kai ne namie buni tik kokias 3-4 valandas, tai super dalykas. Galbut kad as tik pradedancioji, bet man kol kas viesuose tualetuose susitvarkyt su mooncup'u dar mistika. Pasidalinkite savo patirtimi siuo klausimu. Aciu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pulsatila: 20 spalio 2008 - 17:05
QUOTE(pulsatila @ 2008 10 20, 18:04)
3 valandos tai taip, galima isbuti, bet jei tenka buti ilgiau. Nors instrukcijoje parasyta galima isbuti 4-8 valandas, man asmeniskai 8 valandos kiek daugoka... Naudojant namu salygomis, t. y. kai ne namie buni tik kokias 3-4 valandas, tai super dalykas. Galbut kad as tik pradedancioji, bet man kol kas viesuose tualetuose susitvarkyt su mooncup'u dar mistika. Pasidalinkite savo patirtimi siuo klausimu. Aciu!

Tiesą pasakius, viešoj vietoj taip ir neteko keistis, išskyrus vieną kartą kavinėj, kur užsirakinau tualete su kriaukle, tai kaip ir nebuvo problemos. Gamintojai rašo, kad ekstra atveju galima jo ir neišplauti, o išvalyti su tualetiniu popieriumi, bet sekantį kartą būtina gerai išplauti. Gal tokiems atvejams tinka higieninės servetėlės, to drėgnos, specialiai intymiai higienai? Būtų patogiau rankinuke nešiotis, nei vandens buteliuką.

O dėl kotelio - aš saviškį pasitrumpinau, nes rėmėsi, nemalonu buvo. Pusę cm nukirpau ir dabar nieko nesijaučia.
Atsakyti
Na tokio dalyko nesu mačiusi ir net girdėjusi, kai perskaičiau antraštę pamaniau, kad tiesiog bajeris doh.gif o pasirodo ne
Atsakyti
Kaip įdomiai. Net nepagalvočiau, kad tokių dalykų ir būna.
Bet tikriausiai jaunutėms ir nesantykiavusioms nelabai tokie dalykai tinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta_kaukė @ 2008 10 21, 23:17)
Kaip įdomiai. Net nepagalvočiau, kad tokių dalykų ir būna.
Bet tikriausiai jaunutėms ir nesantykiavusioms nelabai tokie dalykai tinka  4u.gif

Instrukcijoje rasoma, kad tinkama ir nesantykiavusioms merginoms, bet gali buti, jog del mergystes pleves gali skaudeti isidedant. Gamintojai rekomenduoja negimdziusioms ir nesantykiavusioms merginoms isbandyti mooncup kartu su geliu ar lubrikantu. Bet as asmeniskai taip anksti dar nepirkciau jo matyt savo dukrai. Bet kiek zinau, nesantykiavusios merginos tamponus taip pat naudoja.

Dabar dar vienas klausimas jau patirties su mooncup turinciom moterims: Ar tai, jog man ir su mooncup reikalingas iklotas yra mano nemokejimo teisingai jo isideti kalte? Nesakau, kad labai smarkiai prateka, bet iklotas, bent jau plonas visai reikalingas. O nakti ir didesnis. Ar kazhka ne taip darau? Aciu uz atsakyma!
Atsakyti
Pagaliau ir aš išbandžiau ax.gif Naudočiau jį ir ne tik dėl ekologinių/ekonominių paskatų. Tai buvo pirmas kartas, kai pamiršau, jog man tos dienos bigsmile.gif Iš pradžių buvo gan sunku susitvarkyt, bet šiek tiek praktikos ir viskas kaip reikiant. Nors kasdieninio įkloto dar reikia apsidraudimui
Atsakyti
šianakt kažkodėl sapnavau šitą reikalą blink.gif kai pagaliau kažkada sulauksiu mmm tai ir aš bandysiu rolleyes.gif nes kai prisimenu karštas dienas su paketais tai bloga pasidaro wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(pulsatila @ 2008 10 22, 14:36)

Dabar dar vienas klausimas jau patirties su mooncup turinciom moterims: Ar tai, jog man ir su mooncup reikalingas iklotas yra mano nemokejimo teisingai jo isideti kalte? Nesakau, kad labai smarkiai prateka, bet iklotas, bent jau plonas visai reikalingas. O nakti ir didesnis. Ar kazhka ne taip darau? Aciu uz atsakyma!

Man irgi pasitaiko, kad tepa. Ne visada, bet ploną (kasdieninį) įklotą visad įsidedu, dėl viso pikto. Mano patirtis dar neilga, tai ir nežinau, nuo ko čia priklauso.
Atsakyti
QUOTE(purpsius @ 2008 10 23, 12:02)
Man irgi pasitaiko, kad tepa. Ne visada, bet ploną (kasdieninį) įklotą visad įsidedu, dėl viso pikto. Mano patirtis dar neilga, tai ir nežinau, nuo ko čia priklauso.

Dekui uz atsakyma! Siaip tai mano pirmosios menesines su mooncup ir esu labai patenkinta uz si atradima. Naudoju tikrai ne is ekologiniu paskatu, bet jeigu vienu kartu nusaunu du zuikius, tai irgi puiku. Pasitrumpinau ir as siandien koteli apie puse centimetro ir jau nebejauciu nieko. Siaip as net nebenoriu pagalvoti apie naktis vien su always'ais. Bet ar nieko tokio, kad as praktiskai visas menesines: diena ir nakti su mooncup'u isbuvau? Ar jus darot kazhkokias pertraukas? Stengiuosi bent karta i diena ji isvirinti ir praplaunu su muilu intymiai higienai kiekviena karta. Nes perskaiciau, kad paprstas muilas gali alergizuoti? Ar yra dar kazhkokios dezinfekcijos priemones, kurias butu galima naudoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pulsatila: 23 spalio 2008 - 20:56
Geriausia dezinfekcija, aš manau, yra geriamoji soda. Ir viskas. Ir virint kiekviena diena nebūtina, viena karta per mėn. (po ar (ir) prieš mmm), mano manymu, pilnai užtektų. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiogelis @ 2008 10 20, 16:16)
Tiesą sakant, neįsivaizduoju, kaip ten turi kraujuoti, kad negalima būtų sulaukti, kol ateisi namo ir tik tada pasikeisti. Per 3 val. man ten pribėgo vos ant dugno. Aišku, kiekviena esam skirtinga, gal kas tikrai kraujuoja daug. bet juk ir talpa ten ne maža  g.gif

na tikrai visom skirtingai, man pirmos dvi dienos buna doh.gif dabar is rimtuju ismegineju puodeli, per diena jau kelis kartus ploviau sumoj apie 30ml, tai jau kaip ir nebetilptu po tu 8val
siaip susitvarkymo viesam wc irgi nelabai isivaizduoju, pas mane gan patogiai yra toks mini dusiukas kad su juo klozetu kaip bide galima pasinaudoti, na yra ka veikti kol ta puodeli isskalauji apsiziuri ar niekur neptisko doh.gif o kokio akropolio wc dar su paltu zieminiu ir rankine ir vandens buteliuku (na nebent 2l) tai nezinau nezinau...
is esmes puodelis patiko tik kazkaip keistai kartais atrodo kad jis siek tiek istrizai isideda, tas kotelis taip sone remiasi, cia gal as nesimetriska? na koteli veliau patrumpinsiu kai igusiu. ir beje man irgi siek tiek prateka gal dar praktikos truksta
Atsakyti