[quote=Jusma,2010 03 18, 09:40]
Nu man vis tiek komplikuota atrodo, nes neštis į kabiną vandens buteliuką, tai moteriškės tokiosm turbūt akim žiūrėtų
Po to išeiti šlapiom rankom, nes kriauklės bendros
nesakau, kad blogais daiktas, nes jo nebandžiau, bet....kažkaip ir dabar naudodama kitas priemones nesisikundžiu švara, kvapu ar dar kuo.
gal kada pribręsiu paaukoti 100 Lt ir pabandyti, bet, matyt, dar negreit
[/ quote]
O as tokiais atvejais esu ir tik sausu tualetiniu popieriumi isvalius... Vis vien daugiau nei viena/du kartus per darbo diena to daryti nereiks. O grizus namo, issiploviau. Arba pries einant i tualeta sudrekinti vandeniu kelias servieteles galima kriauklej. Bet cia kaip sake kazkas, taip tik pirma diena. Paskui paprastai uztenka ryte ir vakare istustinti.
[quote=*GAILĖ*,2010 03 18, 14:02]
*žiūriu ieško moteros sliekų ten, kur jų nėra
.
**aš tik per gerą pusmetį pripratau ir nustojau jį jaust savyje. o nakčiai vistiek nenaudoju, deduosi paketą, kažkaip man nepriimtina, kad tas kraujas ten atgal į gimdą subėginėja gulint.
[/quote]
*
** cia velgi greiciau psichologinis isitikinimas. Ne vienerius metus naudoju, ir tikrai jokiu problemu del kazkokiu subegimu atgal nera... Greiciau esant gulimoj padeti apskritai is gimdos maziau isbega, nes nera traukos. As jau greiciau kaip tik atvirksciai daryciau, jau taip atsibode budavo tie prabegimai tu paketais ir baime pabudus pasijudint kad nesliuksteltu...
[quote=Miaška,2010 03 18, 15:38]
Na, čia gaunasi kaip visada: kas nenori - ieško trūkumų, kas nori - randa būdų
Man tinka, pigu, patogu, patikima ir t.t., džiaugiuosi naudodama ir kitoms rekomenduoju. O jei kam netinka - yra didžiulė paketų ir tamponų pasiūla
[/quote]
[quote=Darfe,2010 03 18, 18:19]
Kažkaip reiktų subręst šitam reikalui ir pamėgint, bet toks nepatogus ir net nemalonus daikčiukas atrodo
[/quote]
Matai kaip keistai... As pirma karta pamacius ir net jokiu komentaru ar rekomendaciju neskaicius pagalvojau, koks patogus ir mielas daikciukas (o anksciau tik paketus naudojau, net tamponu nemegau)
O pirkti galima ir oficialiame mooncup puslapyje. Kainuoja £20, i ka ieina siuntimas bet kur europoje.