Įkraunama...
Įkraunama...

"Mėnulio puodelis"

QUOTE(r8t8l18k3 @ 2010 02 28, 16:20)
tai čia net neturint sąskaitos galima atsiskaityt?tai tinka nepilnamečiam?o čia bet kuriam banke?o jei kas ne taip atsitinka, tai kaip aš tada įrodau, kad sumokėjau? atleiskit, kad aš tokia višta.  doh.gif

Kokia cia vista? Tam mes juk forume ir tupim, kad viena kitai padetume. 4u.gif Pavedimo atlikimas banke nieko bendro su zmogaus amzium neturi. smile.gif Reikia atlikti uzsakyma internetu (siuo atveju butu svetainej www.lunette.lt) ir turi gauti patvirtinima, kad uzsakymas priimtas. Tada mailu atsiuncia isankstinio mokejimo saskaita. Pagal ta saskaita banke atlieki pavedima grynais ir lauki siuntinuko. Cia juk lygiai tas pats, kaip atlikti mokejima internetu. Bankas jau pats Tavo pinigus perves i firmos saskaita. Tavo atveju visai gerai gaunasi, nes sita kompanija pirmiausia atsius saskaita. Tai neturetu but jokiu problemu. As cia visa info dar pacituoju is lunette.lt saito del viso pikto:
Užpildžiusi užsakymą, gausite patvirtinantį automatinį atsakymą.
Atsiskaityti galėsite mokėjimo pavedimu pagal išsankstinę sąskaitą, kurią Jums atsiusime per artimiausias 2 dienas.

Paskui parasyk, kaip patiko, jei pirksi, nes as pati noriu pirkt ir nesiryztu. 4u.gif
Atsakyti
Nu, apsišviečiau cool.gif finansiškai vistiek pakaktų ant tamponų sėdėti, nes baisiai negausios ir vos 2 dienelė tos mmm, bet va higiena, vasariniai "šutimai" net vaikštant su dieniniais paketukais (aš naudoju juos ir prie tamponų-yra pasitaikę avarijų) jau pabodo doh.gif nebent nėštumas "užkimš mane" biggrin.gif
Atsakyti
aha, aišku, ačiū.jei bandysiu, tai tikrai viską nuo A iki Z pasipasakosiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai ačiū už atsakymus, va tik sulauksiu mėnesio vidurio ir pirksiu ax.gif
Atsakyti
Gal Lunette ir geresnis (nebandziau, negaliu nieko tvirtinti), bet ir brangesnis. Mooncup kainuoja 20 svaru - tai maziau nei 80Lt, o Lunette virs 100Lt. O del tu papildomu produktu... Juk nebutina tureti tos firmos puodeli kad galetum naudoti tos firmos servieteles. Bent jau man ju niekada ir neprireike. Kazkaip kai jau tos dienos ir vyksti i vieta, kur gali nebuti vandens, pagalvoji pasiimti ta buteliuka su juo (kaip ir pagalvotum pasiimti servieteles).
Aisku Mooncup neturi platintojo lietuvoje, tai kas nesupranta angliskai, ar negali pirkti internetu - nelabai gales ir isigyti...
Nepeikiu ir negiriu nei vieno nei kito, tik LinuteP nuolat pabreziami argumentai, kad Lunette labiau apsimoka pirkti, nes jie turi dar ir papildomu produktu, skamba labiau kaip reklama, nei logiskas privalumas bandancioms susigaudyti kas yra kas.
Papildyta:
QUOTE(Siguliukas @ 2010 02 28, 21:02)
šiandien su vyru pasidalinau idėja apie mooncup'ą/lunette. Tai iškilo jau atrodo minėti klausimai, dėl bakterijų patekimo į vidų, puodelį plaunant po kranu, namie ar ne (nes namų vandens kokybe stipriai suabejojau), ar tikrai pats tas silikonas yra antibakterinis?  g.gif  Kitas dėl to kaip dažnai jį plauti reik-gal vartotojo instrukcijoj kas apie tai yra (tarkim tamponas ne ilgiau 8val.) ?

Silikonas yra naudojamas medicininis kiek supratau abiejuose puodeliuose. O del bakteriju tikrai nereikia jaudintis. I ten bet kokiu atveju patenka daugybe bakteriju is isores kiekviena diena. Bet jei vidine terpe normali, nieko neatsitiks (pagalvok, kokiu vandeniu pati prausi ta vieta, ar kuo prausia TB pries smileysex.gif ,jau nekalbu apie ezeru, upiu ir juru vandeni, i kuri tikriausiai brendi net nesusimastydama), tad tikrai gali drasiai plauti po kranu, siltu vandeniu su muilu. Tik pries isidedant patariama dar perskalauti saltu vandeniu, o pasibaigus mm - penkias minutes pavirinti. O antibakterinis silikonas negali buti, nes tada isnaikintu naturalias gerasias tos vieteles bakterijas, kas butu labai negerai.
Plauti puodeli reikia minimum kas 12 valandu. O siaip priklauso nuo mm gausumo. Pradejus naudoti, pati matysi kaip daznai reikia ji istustinti (bet kaip rasiau, ne reciau nei kas 12 valandu). As asmeniskai mm pradzioje puodeli isplaunu ryte, perpiet ir vakare, veliau jau tik ryte ir vakare (mano mm negausios).
Atsakyti
As nesakau, geresnis ar blogesnis wink.gif Tiesiog turiu abu ir puikiai galiu palyginti, kuris malonesnis ir minkstenis.
O tai, kad Lunette turi papildomu produktu ir yra jau platinama Lietuvoje - man rodos, cia tik privalumas. Zinai, kai yra gero jausmo perteklius - juo tiesiog norisi dalintis 4u.gif
Atsakyti
Lailatina, dėkui už išsamią informaciją
Atsakyti
Siguliukas, nera uz ka, smagu kad galejau bent kiek padeti.

LinaP, as irgi cia uzsuku del tos pacios priezasties - tai toks geras daiktas, kad norisi jog kuo daugiau merginu ir moteru pasiryztu pabandyti. Is tiesu nera svarbu kuri produkta kuri pasirinks. Ir net jei tavo kai kurie postai skamba kaip reklama, sveikinu su uz pacios idejos skleidima!
Atsakyti
QUOTE(LinaP @ 2010 03 01, 22:00)
As nesakau, geresnis ar blogesnis wink.gif Tiesiog turiu abu ir puikiai galiu palyginti, kuris malonesnis ir minkstenis.
O tai, kad Lunette turi papildomu produktu ir yra jau platinama Lietuvoje - man rodos, cia tik privalumas. Zinai, kai yra gero jausmo perteklius - juo tiesiog norisi dalintis  4u.gif

tai kad mooncup irgi platinamas LT g.gif , o siunciantis pvz is ebay - galima ir us 16 svaru nupirkt + 2 svarai siuntimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2010 03 02, 00:36)
tai kad mooncup irgi platinamas LT g.gif , o siunciantis pvz is ebay - galima ir us 16 svaru nupirkt + 2 svarai siuntimas 4u.gif

Aha, as irgi norejau ta pati pasakyti..., kad Mooncup platinamas Lietuvoj (pati pirkau "Sveikuose produktuose").
Superinis produktas thumbup.gif I nieka nekeisciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja27 @ 2010 03 02, 11:15)
Aha, as irgi norejau ta pati pasakyti..., kad Mooncup platinamas Lietuvoj (pati pirkau "Sveikuose produktuose").
Superinis produktas thumbup.gif I nieka nekeisciau schmoll.gif



As naudojau mooncup 1,5 m. Kadangi idomu isbandyti ka nors naujesnio, nusprendziau pabandyti lunette. Taigi, as iskeiciau blush2.gif Jis is minkstesnio silikono, be to viduje nera tokiu raveliu kaip mooncup'e, todel mazesne tikimybe kauptis bakterijoms. Siaip - nepakeiciamas daiktas, labai apsidziaugiau padarius toki atradima, dabar be jo neisivaizduoju gyvenimo. Tie 1,5 m. daug lengvesni smile.gif Visoms nuosirdziai rekomenduociau!
Atsakyti
QUOTE(Kornelija G @ 2010 03 02, 14:30)
As naudojau mooncup 1,5 m. Kadangi idomu isbandyti ka nors naujesnio, nusprendziau pabandyti lunette. Taigi, as iskeiciau blush2.gif  Jis is minkstesnio silikono, be to viduje nera tokiu raveliu kaip mooncup'e, todel mazesne tikimybe kauptis bakterijoms. Siaip - nepakeiciamas daiktas, labai apsidziaugiau padarius toki atradima, dabar be jo neisivaizduoju gyvenimo. Tie 1,5 m. daug lengvesni smile.gif Visoms nuosirdziai rekomenduociau!

O gal kas nors zino, kodel Lunette raso, kad rupestingai priziurint gali tarnauti "net iki 5 metu"? As maniau, kad toki daikta isigijus gali naudotis iki menstruaciju pabaigos ty menopauzes....
PS manau, kad rupestingai priziurint bakterijos nesikaupia ir kituose puodeliuose, o tas rimbas kaip tik uztikrina geresni prigludima prie maksties seneliu, kad neisteketu skystis. Ar ne?
Atsakyti