Įkraunama...
Įkraunama...

"Mėnulio puodelis"

o ar yra bandziusiu su mooncup sportuoti?
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2008 08 17, 17:35)

drinks_cheers.gif Man tas pats klausimas iskilo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(purpsius @ 2008 08 13, 21:05)
Kiek teko naudotis, tai niekas neišsiliejo. Retai ten tiek būna, kad per kraštus lietusi biggrin.gif Suspaudi labiausiai tik patį pagrindą, tai ir neišsilieja. Bent jau man dėl to jokių problemų nekilo.

iš tikrųjų nieks ten nesipila per kraštus, nes talpa jo man rodos apei 30 ml, o juk moteris per visas mėnesines maždaug tiek (30-40 ml) prikraujuoja. taigi tikrai nėra ko baimintis.
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2008 08 17, 17:35)

Realiai tai nesportavau, tik keliavau, maudžiausi ir aktyviai gyvenau. Turėtų būt tas pats kaip tamponą naudojant, nemanau, kad kokių problemų kiltų ir aktyviai sportuojant.
Atsakyti
Pasipasakosiu savo patirtį su Mooncup: nagi labai susigundžiau, nusipirkau (ėmiau didesnįjį, nes jau gimdžiusi). Pirmas įspūdis - blink.gif ir kur aš tokį didelį susitalpinsiu lotuliukas.gif Bet, visgi pabandžiau - ir nebesuprantu, ar jis man tikrai didokas, ar aš jo taip ir nemoku teisingai įsidėt g.gif , nes bandžiau ne vieną kartą - iš pradžių nepavykdavo jo nustumti pakankamai toli, kol jis neišsiskleidė, ir tada tas galiukas likdavo lauke. Vėliau šiek tiek patobulėjau (visgi galiuką šiek tiek patrumpinau) ir įsidėjau lyg ir taip, kaip priklauso. Pravaikščiojau valandą namie ir man po truputį pradėjo nemaloniai mausti pilvo apačią (nors šiaip menstruacijos pas mane be jokių skausmų). Išsiėmiau. Kitą dieną pabandžiau vėl - ir vėl tas pats - kad kas viduje nesijaučia, bet toks nemalonus maudimas. Per kitas mm vėl bandau - jokių pasikeitimų - vėl maudimas unsure.gif Taigi, net nebežinau, ką daryti - ar bandyti toliau, ar taip ir palikt dulkėti spintoje verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ezhiux @ 2008 08 20, 14:08)
Pasipasakosiu savo patirtį su Mooncup: nagi labai susigundžiau, nusipirkau (ėmiau didesnįjį, nes jau gimdžiusi). Pirmas įspūdis -  blink.gif ir kur aš tokį didelį susitalpinsiu  lotuliukas.gif Bet, visgi pabandžiau - ir nebesuprantu, ar jis man tikrai didokas, ar aš jo taip ir nemoku teisingai įsidėt  g.gif , nes bandžiau ne vieną kartą - iš pradžių nepavykdavo jo nustumti pakankamai toli, kol jis neišsiskleidė, ir tada tas galiukas likdavo lauke. Vėliau šiek tiek patobulėjau (visgi galiuką šiek tiek patrumpinau) ir įsidėjau lyg ir taip, kaip priklauso. Pravaikščiojau valandą namie ir man po truputį pradėjo nemaloniai mausti pilvo apačią (nors šiaip menstruacijos pas mane be jokių skausmų). Išsiėmiau. Kitą dieną pabandžiau vėl - ir vėl tas pats - kad kas viduje nesijaučia, bet toks nemalonus maudimas. Per kitas mm vėl bandau - jokių pasikeitimų - vėl maudimas unsure.gif Taigi, net nebežinau, ką daryti - ar bandyti toliau, ar taip ir palikt dulkėti spintoje  verysad.gif

tai gal mazesni verta isbandyti?
Atsakyti
QUOTE(Ezhiux @ 2008 08 20, 15:08)
Pasipasakosiu savo patirtį su Mooncup: nagi labai susigundžiau, nusipirkau (ėmiau didesnįjį, nes jau gimdžiusi). Pirmas įspūdis -  blink.gif ir kur aš tokį didelį susitalpinsiu  lotuliukas.gif Bet, visgi pabandžiau - ir nebesuprantu, ar jis man tikrai didokas, ar aš jo taip ir nemoku teisingai įsidėt  g.gif , nes bandžiau ne vieną kartą - iš pradžių nepavykdavo jo nustumti pakankamai toli, kol jis neišsiskleidė, ir tada tas galiukas likdavo lauke. Vėliau šiek tiek patobulėjau (visgi galiuką šiek tiek patrumpinau) ir įsidėjau lyg ir taip, kaip priklauso. Pravaikščiojau valandą namie ir man po truputį pradėjo nemaloniai mausti pilvo apačią (nors šiaip menstruacijos pas mane be jokių skausmų). Išsiėmiau. Kitą dieną pabandžiau vėl - ir vėl tas pats - kad kas viduje nesijaučia, bet toks nemalonus maudimas. Per kitas mm vėl bandau - jokių pasikeitimų - vėl maudimas unsure.gif Taigi, net nebežinau, ką daryti - ar bandyti toliau, ar taip ir palikt dulkėti spintoje  verysad.gif

O tamponus bandei naudoti? Nes man maudžia, bet ir nuo tamponų tas pats, nes gimdos padėtis netaisyklinga. Trečią mėnesinių dieną paprastai jau nebemaudžia. Bet gali būt, kad jis tau netinka dėl kokio smulkaus gimdos netaisyklingumo. Pabandyk dar pabaigoj mėnesinių, arba, jei turi galimybę (pinigų, tiksliau blush2.gif ) mažesnio dydžio.
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2008 08 20, 16:28)
tai gal mazesni verta isbandyti?

na net nežinau, ar verta vėl išleist 100Lt g.gif o jei tas pats? juk jei netiks, tai niekam nebeparduosi...

QUOTE(purpsius @ 2008 08 21, 08:59)
O tamponus bandei naudoti? Nes man maudžia, bet ir nuo tamponų tas pats, nes gimdos padėtis netaisyklinga. Trečią mėnesinių dieną paprastai jau nebemaudžia. Bet gali būt, kad jis tau netinka dėl kokio smulkaus gimdos netaisyklingumo. Pabandyk dar pabaigoj mėnesinių, arba, jei turi galimybę (pinigų, tiksliau  blush2.gif ) mažesnio dydžio.

tamponus naudoju, bet tik labai retais atvejais. su jais jokių maudimų nebūna, bet vis neapleidžia mintis, kad tai blogis, todėl, kaip ir sakiau, naudoju tik labai retai. na, bandysiu dar vis.
beje, nors patrumpinau tą galiuką, bet vistiek neišeina to puodelio įsidėt taip, kad galiukas būtų visas viduj. va vieną kartą pavyko, bet po pusvalandžio toks jausmas, kad puodelis pasislinko šiek tiek žemyn ir tas galiukas nemaloniai įsirėme man g.gif
Atsakyti
as tai pavyzdziu paketus naudoju ir jokiu nusiskundimu;] 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(li94na @ 2008 08 23, 13:01)

tai be abejo, daug kas naudoja paketus, bet ar tu pagalvojai, kiek tų paketų iškeliauja į savartynus ir kiek laiko turi praeit, kol jie visiškai suirs cool.gif
Atsakyti
QUOTE(li94na @ 2008 08 23, 14:01)

poster_offtopic.gif O gal dabar galėtum paaiškint, kokiu tikslu čia rašai jei tema apie konkretų produktą ir jo naudojimo ypatumus? Čia kaip iš temų - "pasidalinkim patirtimi apie plaunamas daugkartines sauskelnes", tai būtinai ateis kokia varna ir "o mes tai pampers naudojam, mum jos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , arba "kokia skaniausia juoda duona" - o aš pavyzdžiui tik batoną valgau doh.gif
Pikta aš šįryt devil.gif
Atsakyti
QUOTE(Ezhiux @ 2008 08 22, 15:34)
na net nežinau, ar verta vėl išleist 100Lt  g.gif o jei tas pats? juk jei netiks, tai niekam nebeparduosi...
tamponus naudoju, bet tik labai retais atvejais. su jais jokių maudimų nebūna, bet vis neapleidžia mintis, kad tai blogis, todėl, kaip ir sakiau, naudoju tik labai retai. na, bandysiu dar vis.
beje, nors patrumpinau tą galiuką, bet vistiek neišeina to puodelio įsidėt taip, kad galiukas būtų visas viduj. va vieną kartą pavyko, bet po pusvalandžio toks jausmas, kad puodelis pasislinko šiek tiek žemyn ir tas galiukas nemaloniai įsirėme man  g.gif

O lengvai išsiimi? Jei taip, gali dar patrumpinti tą galiuką, kai kurios jį visai nukerpa (tik reikia būti tikrai, kad pavyks išsiimti).
Atsakyti