Merginos, kurios jau bandėte- o nelieka susierzinimo ten, viduje, po naudojimo?
Ir kažin, kaip pienligė galėtų reaguoti į tą mooncup\ą...
Vat, tamponų organiškai nepernešu, kažin kaip tam daiktui?
O gal kas turi parduoti vienkartinį?
QUOTE(Marijka @ 2009 10 28, 11:34)
O gal kas turi parduoti vienkartinį?
butum kaune- duočiau pati kažkaip nepatogiai už dyką gavau bet man niekaip vakar bandzžiau bandžiau.... nu per didelis jis man kaip suprantu tas tikrasis gerokai mažesnio skersmens.. tai reiks turbūt nurizikuot... šiaip tai nesijautė įsidėjus.... tik tiek kad neišsiskleidė ji sman niekaip
tai va kas kaune norit tai galiu perleis tikiuos zemuogiene nesupyks
QUOTE(akvilyte @ 2009 10 28, 11:47)
tai va kas kaune norit tai galiu perleis tikiuos zemuogiene nesupyks
baik juokus
Jungiuosi prie turinčių puodelį. Dar vis išbandinėju, mokausi...
Bet naudingas ir reikalingas dalykas.
Tik man dar sudėtinga įsidėti... turbūt viešame tualete būtų per sudėtinga.
Nepaisant to, vis tiek rekomenduoju įsigyti
Jei tik anksčiau būčiau žinojus....
Sėkmės sprendžiant pirkt ar ne...
Bet naudingas ir reikalingas dalykas.
Tik man dar sudėtinga įsidėti... turbūt viešame tualete būtų per sudėtinga.
Nepaisant to, vis tiek rekomenduoju įsigyti
Jei tik anksčiau būčiau žinojus....
Sėkmės sprendžiant pirkt ar ne...
as jau ilgai naudoju tai pasidalinsiu pora atradimu, pas mane mooncupas.
isideti geriausia ilenkus viena kampa ir deti reikia ne per giliai, isidejus "uzlenkta" as truputi daugiau suimu ir suspaudziu, kad jis is karto issiskleistu ir dar, kad isitikinti ar tikrai "prisisiurbe" prie sieneliu (skamba kraupokai, bet del to prisisiurbimo is tikro ir neprabega) dar uz galiuko vos vos patraukiu, va tada tai gali buti tikra, kad viskas tvarkoj nes kol situ savo metodu neatradau buvo visokiu atsitikimu
beje susitvarkau as irgi tik namie, viesose vietose nekyla tokiu minciu
isideti geriausia ilenkus viena kampa ir deti reikia ne per giliai, isidejus "uzlenkta" as truputi daugiau suimu ir suspaudziu, kad jis is karto issiskleistu ir dar, kad isitikinti ar tikrai "prisisiurbe" prie sieneliu (skamba kraupokai, bet del to prisisiurbimo is tikro ir neprabega) dar uz galiuko vos vos patraukiu, va tada tai gali buti tikra, kad viskas tvarkoj nes kol situ savo metodu neatradau buvo visokiu atsitikimu
beje susitvarkau as irgi tik namie, viesose vietose nekyla tokiu minciu
QUOTE(Zuma @ 2009 10 14, 09:33)
Naudoju ir aš pirmą kartą Mooncup'ą, kol ka nelabai sekmingai - sunku įsidėti, prateka Nesuprantu kaip užtikrinti, kad jis viduj išsilankstytų Ir išsiimt nepatogu. Nu tikiuosi priprasiu
Man irgi dar kolkas sunkiai su tuo Mooncup`u,jauciasi jis man ten nors tu ka,o ypatingai kai atsisedu,prateka.Dar tik kelios dienos kai s su juo kovoju,gal veliauseksis geriau,gal ir man reik ta galiuka pasitrumpint,nes dabar tai jis mane labai "trumpina"
Pratekėt - tik kartą pratekėjo.
Ar jaučiau - šiek tiek... O jei l. įkyriai, dar kartą pabandydavau iš naujo įsidėti.
Man tik kitas klausimas vis kilo... ar įmanoma, kad jis pasislink daugiau į vidų ir aš jo neištrauksiu...
A?
Kaip manot?
Būtų nepatogu važiuot pas ginekologę...
Ar jaučiau - šiek tiek... O jei l. įkyriai, dar kartą pabandydavau iš naujo įsidėti.
Man tik kitas klausimas vis kilo... ar įmanoma, kad jis pasislink daugiau į vidų ir aš jo neištrauksiu...
A?
Kaip manot?
QUOTE(irmaliet @ 2009 11 11, 00:34)
Pratekėt - tik kartą pratekėjo.
A?
Kaip manot?
A?
Kaip manot?
Labai abejoju, kad galėtų taip atsitikti. Jau gan ilgai naudoju, ir niekad nieko panašaus nebuvo.
Dėl pratekėjimo - pirmom, gausiom dienom man dažnai prateka, bet užtenka vienkartinio įklotėlio, tai ir nematau problemos. Matyt, labai gausios dienos būna.
o man vis idomu kaip su toksinio soko sindromu? ka nors raso instrukcijoj apie tai?
toksinio soko mano supratimu nelabai gali buti, intrukcijoje neraso, bet logiskai mastant kadangi daikciukas yra is medicininio silikono ji galima dezinfekuoti, virinti tai tam auksiniam stafilokokui ar kaip ten jis ner sansu uzsiveisti
Kaliausele ne neskauda as pati is pradziu labai atsargiai i sita reikala ziurejau, bet naudoju ir viskas ok
Kaliausele ne neskauda as pati is pradziu labai atsargiai i sita reikala ziurejau, bet naudoju ir viskas ok