Įkraunama...
Įkraunama...

"Mėnulio puodelis"

Merginos, kurios jau bandėte- o nelieka susierzinimo ten, viduje, po naudojimo?
Ir kažin, kaip pienligė galėtų reaguoti į tą mooncup\ą...
Vat, tamponų organiškai nepernešu, kažin kaip tam daiktui?
O gal kas turi parduoti vienkartinį?
Atsakyti
QUOTE(Marijka @ 2009 10 28, 11:34)
O gal kas turi parduoti vienkartinį?

butum kaune- duočiau biggrin.gif pati kažkaip nepatogiai už dyką gavau blush2.gif bet man niekaip schmoll.gif vakar bandzžiau bandžiau.... nu per didelis jis man schmoll.gif kaip suprantu tas tikrasis gerokai mažesnio skersmens.. tai reiks turbūt nurizikuot... šiaip tai nesijautė įsidėjus.... tik tiek kad neišsiskleidė ji sman niekaip schmoll.gif

tai va kas kaune norit tai galiu perleis blush2.gif tikiuos zemuogiene nesupyks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2009 10 28, 11:47)
tai va kas kaune norit tai galiu perleis  blush2.gif  tikiuos zemuogiene nesupyks  blush2.gif

baik juokus biggrin.gif
Atsakyti
Jungiuosi prie turinčių puodelį. Dar vis išbandinėju, mokausi... blush2.gif

Bet naudingas ir reikalingas dalykas.

Tik man dar sudėtinga įsidėti... turbūt viešame tualete būtų per sudėtinga. doh.gif

Nepaisant to, vis tiek rekomenduoju įsigyti 4u.gif

Jei tik anksčiau būčiau žinojus.... cool.gif

Sėkmės sprendžiant pirkt ar ne... bigsmile.gif
Atsakyti
as jau ilgai naudoju tai pasidalinsiu pora atradimu, pas mane mooncupas.
isideti geriausia ilenkus viena kampa ir deti reikia ne per giliai, isidejus "uzlenkta" as truputi daugiau suimu ir suspaudziu, kad jis is karto issiskleistu ir dar, kad isitikinti ar tikrai "prisisiurbe" prie sieneliu (skamba kraupokai, bet del to prisisiurbimo is tikro ir neprabega) dar uz galiuko vos vos patraukiu, va tada tai gali buti tikra, kad viskas tvarkoj nes kol situ savo metodu neatradau buvo visokiu atsitikimu smile.gif
beje susitvarkau as irgi tik namie, viesose vietose nekyla tokiu minciu
Atsakyti
QUOTE(Zuma @ 2009 10 14, 09:33)
Naudoju ir aš pirmą kartą Mooncup'ą, kol ka nelabai sekmingai - sunku įsidėti, prateka  verysad.gif Nesuprantu kaip užtikrinti, kad jis viduj išsilankstytų   doh.gif Ir išsiimt nepatogu. Nu tikiuosi priprasiu  unsure.gif
Man irgi dar kolkas sunkiai su tuo Mooncup`u,jauciasi jis man ten nors tu ka,o ypatingai kai atsisedu,prateka.Dar tik kelios dienos kai s su juo kovoju,gal veliau
seksis geriau,gal ir man reik ta galiuka pasitrumpint,nes dabar tai jis mane labai "trumpina"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvy: 10 lapkričio 2009 - 10:09
Pratekėt - tik kartą pratekėjo.
Ar jaučiau - šiek tiek... O jei l. įkyriai, dar kartą pabandydavau iš naujo įsidėti.
Man tik kitas klausimas vis kilo... ar įmanoma, kad jis pasislink daugiau į vidų ir aš jo neištrauksiu... blush2.gif
A?
Kaip manot?

Būtų nepatogu važiuot pas ginekologę...
Atsakyti
QUOTE(irmaliet @ 2009 11 11, 00:34)
Pratekėt - tik kartą pratekėjo.
Ar jaučiau - šiek tiek... O jei l. įkyriai, dar kartą pabandydavau iš naujo įsidėti.
Man tik kitas klausimas vis kilo... ar įmanoma, kad jis pasislink daugiau į vidų ir aš jo neištrauksiu...  blush2.gif
A?
Kaip manot?

Būtų nepatogu važiuot pas ginekologę...

Labai abejoju, kad galėtų taip atsitikti. Jau gan ilgai naudoju, ir niekad nieko panašaus nebuvo.

Dėl pratekėjimo - pirmom, gausiom dienom man dažnai prateka, bet užtenka vienkartinio įklotėlio, tai ir nematau problemos. Matyt, labai gausios dienos būna.
Atsakyti
i vidu taip giliai, kad nepasiektum pirstais negali nukeliauti nes gimdos kaklelis juk uzdaras, siaip instrukcijoj buvo parasyta ka daryt jei jauciate, kad sunkiau pasiekti
Atsakyti

o man vis idomu kaip su toksinio soko sindromu? ka nors raso instrukcijoj apie tai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 12 lapkričio 2009 - 20:46
perskaiciau ir pasijutau kaip kosmose blush2.gif dar ir tokiu dalyku buna...o neskauda idejus?
Atsakyti
toksinio soko mano supratimu nelabai gali buti, intrukcijoje neraso, bet logiskai mastant kadangi daikciukas yra is medicininio silikono ji galima dezinfekuoti, virinti tai tam auksiniam stafilokokui ar kaip ten jis ner sansu uzsiveisti smile.gif

Kaliausele ne neskauda smile.gif as pati is pradziu labai atsargiai i sita reikala ziurejau, bet naudoju ir viskas ok
Atsakyti