Įkraunama...
Įkraunama...

"Mėnulio puodelis"

QUOTE(purpsius @ 2008 08 12, 12:00)
O kaip su tamponais jautiesi? Nes čia praktiškai tas pats.

Tamponu nenaudoju. Kelis kartus buvau nusipirkus ir bandziau, bet blogai jauciausi net pykino. Naydoju Natracare iklotus.
Atsakyti
As irgi nenaudoju tamponu schmoll.gif Man taip pat nepatinka jausti visokius antikunius. Buvau paauglystej prasidurus antaki, tai net valant vis tiek puliavo ir teko auskara issiimti. Stengiuosi nenaudoti nieko kas vienokiu ar kitokiu budu sugrudamas i kuno vidu. Isimtys tik: chirurginis isikisimas ir pramogos su MB blush2.gif
Atsakyti
Aš pradėjau naudoti Divacup, man patiko, manau naudosiu ir nebesuksiu galvos dėl tamponų. viduje tikrai nieko nesijaučiau, įgudus naudot, jokių problemų. kartais ne tik praplaunu, bet išplikau verdančiu vandeniu ir tiek. Kaune yra pirkti mooncup'ai Sveikatos dovanose, dujotiekio gatvėje, 96 Lt.
Atsakyti
Man nesiseka susidraugauti su vienkartiniais tamponais, o ką kalbėt apie daukartinį, o va ekologiški įklotai (keistai skamba) mane sudomino, bent jau iš smalsumo.
Atsakyti
o tai kaip viskas vyksta su šiuo įrengimuku?
Prasideda mmm, įsidedi, po kažkiek (po kiek??) laiko jį išsiimi, turinį išpili į klozetą, praplauni ir vėl įsidedi ir taip per visą mmm laiką, ar kaip?
Ir jį naudojat ir naktį, ar keičiat įprastu įklotu?

Kurios naudojate - daugiau info, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Aha, man irgi klausimas iskilo - o tai kaip ten ji issiimti? Tamponai turi siuliuka, o kaip mooncupas? Ir dar toks truputi delikatus - man kazkaip atrodo, kad ji issiimant, ten turetu visas turinys issilaistyti blush2.gif Namie tai kaip namie - gali susitvarkyt, o ka darot mieste ar darbe? Ar daug yra terliones?
Atsakyti
Užkraukit youtube mooncup, ten yra parodoma ir kaip įdėti ir kaip išimti. Gundausi ir aš labai šitu dalyku, manau nusipirksiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuma @ 2008 08 13, 14:53)
Užkraukit youtube mooncup, ten yra parodoma ir kaip įdėti ir kaip išimti. Gundausi ir aš labai šitu dalyku, manau nusipirksiu  blush2.gif


Paziurejau - daug kas paaiskejo, ypac po demonstracijos su taure. Tik vis delto - isimant puodeli ji reikia suspausti - logiskai turetu viskas issilieti per krastus. Arba turinio puoduke turi buti visai mazai. Gal klystu?
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2008 08 13, 18:44)
Paziurejau - daug kas paaiskejo, ypac po demonstracijos su taure. Tik vis delto - isimant puodeli ji reikia suspausti - logiskai turetu viskas issilieti per krastus. Arba turinio puoduke turi buti visai mazai. Gal klystu?


Kiek teko naudotis, tai niekas neišsiliejo. Retai ten tiek būna, kad per kraštus lietusi biggrin.gif Suspaudi labiausiai tik patį pagrindą, tai ir neišsilieja. Bent jau man dėl to jokių problemų nekilo.
Atsakyti
Jau anksciau buvau skaiciusi, bet tuo metu Lietuvoje dar nebuvo. Rupi pabandyt bigsmile.gif .
Klausimas SIAULIETEMS: Ar ju yra "Valerijono" vaistineje?
Atsakyti
QUOTE(Mare @ 2008 08 10, 17:12)
Aciu visom uz pasisakymus. Vienom tai tiks, kitom gal nelabai, bet, manau, vertejo uzvesti ta tema, kad kuo daugiau moteru suzinotu apie dar viena dalykeli, kuris gali palengvinti tas dienas smile.gif

tikrai vertejo uzvest tokia temuke nes ir as apie tai nieko nezinojau schmoll.gif ieskosim, ziuresim, bandysim thumbup.gif
Atsakyti
As cia dar tokias kempineles radau:
http://www.ethicalsu...nce-sea-pearls/
Idomu kaip jos? Gal yra bandziusiu? ax.gif
Atsakyti