Na as laukiu, kada gi kas nors uzsakines per ebay...??
Na gal atsiras, na labai reikia
na užintrigavot, reikia paieškoti man irgi gal greitai bus aktualu
Naršydama internete radau dar vieną alternatyvą tamponams tai INSTEAD softcup .
Veikimo principas toks pats kaip moon cupo, tik skiriasi forma ir jis vienkartinio naudojimo. Galima naudoti iki 12 val. Sulaiko skysčius 2 kart ilgiau negu tamponai.
Detalesne informacija ir video instead softcup
Aš norėčiau išbandyti. Ir kaina nesikandžioja.
Įdomu išgirsti Jūsų nuomonę. Ar pirktumėt?
Veikimo principas toks pats kaip moon cupo, tik skiriasi forma ir jis vienkartinio naudojimo. Galima naudoti iki 12 val. Sulaiko skysčius 2 kart ilgiau negu tamponai.
Detalesne informacija ir video instead softcup
QUOTE(cool-mama @ 2009 07 19, 16:41)
Naršydama internete radau dar vieną alternatyvą tamponams tai INSTEAD softcup .
Taip, tikrai nupirkčiau pabandyti O jau tolesnis naudojimas priklausytų nuo to ar tikrai pateisina lūkesčius
Patinka man tai, kad jis vienkartinis Ir šiaip reklama jo labai patraukli..be pašalinių poveikių ir t.t.
Tik nelabai suprantu kiek dėžutėje vienetų Lyg ir 24 už 7 Eur
QUOTE(Rasma @ 2009 07 19, 21:02)
Tik nelabai suprantu kiek dėžutėje vienetų Lyg ir 24 už 7 Eur
As dabar vienos vaistines puslapyje paziurejau, tai beveik 10$ uz 24vnt, o kitos vaistines puslapyje 8$ uz 14vnt. Bet siandien sekmadienio vakaras, tai pas mus tik antroji dirba - jauciu begsiu pirktis ir ziuret kas ten per stebuklas....
Su vyru nelabai supratom menulio puodeliu esmes (na esme supratom, bet nepriimtini jie man) - tikrai nepatinka perplaunami+kazkaip nemalonu po viska maltis..... O va sie gundo, kad vienkartiniai. Tikejausi tik kitokios formos, bet gal viskas butu gerai, nes dabar vienintelius paketus galiu naudot (tamponu nepriima organizmas), o su jais didziausia beda buna vasara per karscius - spuogiukais nueina uzpakaliukas Dabar jau naturalius paketus naudoju, tai geriau kvepuoja oda, bet vistiek nera tokio lengvumo kaip noreciau....
Na va, as jau su tuo 'instead softcup'... Neislaikiau ir begau iki vaistines (o ir menesines kaip tik siuo metu man), tai mokejau 8,49$ uz 14vnt (ir rodos 5% taxu - tingiu ziuret i ceki). Aisku knietejo kuo greiciau isbandyt, tai iskart ir dejausi, o pakeliui pagalvojau kaip ten gale idet teisingai ir ar gerai pamenu, tai dar begau i kambari ziuret instrukcijos Isidejau sekmingai, bet iskart pasibandziau isimt, tai man sunkokai uzsikabino tas krastelis - igust turbut reikia, bet jei ka galima uzkist pirsta uz virsaus to krastelio ir truputi pasistumt zemyn, tai lengviau pasiima is apacios. Dabar labai malonu dusa apturejau ir tesiu bandyma. Nakciai nepasiliksiu turbut, bet ryt diena tikrai busiu su juo. Parasysiu kaip seksis.
Tiesa, dar del to, kad jis nesijaucia... Tai va kai tik isidejau, nieko nejutau, bet po to pradejau apie tai galvot, tai atrode lyg i sona pasisukes, lyg ka....Bet cia tikriausiai mano fantazijos vaisius. Jausmas kolkas geras
Tiesa, dar del to, kad jis nesijaucia... Tai va kai tik isidejau, nieko nejutau, bet po to pradejau apie tai galvot, tai atrode lyg i sona pasisukes, lyg ka....Bet cia tikriausiai mano fantazijos vaisius. Jausmas kolkas geras
Nu ka, toliau pasipasakosiu savo naktinius ispudzius Per pora valandu pripratau prie jo ir galvoju kodel nepasilikus per nakti, tai taip ir padariau. Truputi neskaniai dabar parasysiu.... Tai kazkur po 9 val nuo isidejimo ejau i tualeta, tai tada pastebejau kelis kraujo lasus - aisku iskart issiemiau ta puodeli ir nepasilikau likusiam miego laikui. Issiimt nebuvo lengva ir vel. Nezinau del to ar ne, bet tikrai jis nebuvo toks svarus kaip reklamoje (kai rode, kad visaip judi ir nieko) - pas mane ir krasteliai buvo nelabai svarus.... Galvoju gal miegant per daug vartausi ir prabega per sona.... Bet siaip kolkas nenurasau, patiko. Beje, issiemus viduje pasidare taip tuscia - tai nezinau ar siaip, ar psichologinis dalykas cia vel..
Ir vel apsireiskiu as Taigi pravaiksciojau siandien visa diena - jokiu problemu Tiesa, buvau ir kitose vaistinese, tai visur 12vnt ir kainuoja 8-9$ (vienoje siuo metu akcija, tai kainyte 7$). Keista, nes toje pacioje internetu raso, kad 24vnt...
QUOTE(shopingas @ 2009 07 21, 00:37)
Ir vel apsireiskiu as Taigi pravaiksciojau siandien visa diena - jokiu problemu Tiesa, buvau ir kitose vaistinese, tai visur 12vnt ir kainuoja 8-9$ (vienoje siuo metu akcija, tai kainyte 7$). Keista, nes toje pacioje internetu raso, kad 24vnt...
Aciu uz tavo nuomone ir aprasymus cia,tik norejau paklausit kuriose vaistinese tu perki ? (as irgi gyvenu usa)
QUOTE(saulytej @ 2009 07 21, 02:28)
Aciu uz tavo nuomone ir aprasymus cia,tik norejau paklausit kuriose vaistinese tu perki ? (as irgi gyvenu usa)
Vakar pirkau CVS, nes tik ji buvo salia namu ir dar buvo atidaryta. Maciau ju ir Rite Aid, Walgreens.
Labai sudomino sis isradimas, aciu visoms merginoms uz informacija.
Jei kam aktualu uzsisakinet per tarpininkes tuos 'instead' vienkartinius, tai drugstore.com 24vnt apie 10$, kai tuo tarpu ju normalioje vaistineje ar kitose yra tik po 12vnt ir kaina apie 8$.