as apie toki puodeli girdziu jau kokius trecius metelius ir va pagaliau vilniaus panoramoj pamaciau "gyvai" ... is pardziu galvojau, kad tai labai patogus dalykelis - nemegstu tom dienom paketu (mieliau naudoju tamponus, nors zinau, kad nelabai gerai, nes ten nelabai ishsivalo, kas turi ishsivalyti...)
... kai pamaciau is arciau pasidare baisu, kad jis labai griozdiskas ir kad ash jo tikrai ten nesusitalpinsiu...(kartasi tampona sunkoka isideti, o tas "bliudas" apskritai mano traumuotoje fantazijoje nelabai derinosi su moters organizmu...)
mielos naudotojos/patarejos, nelabai turiu laiko skaityti visa tema, nes labai daznai pasitaiko kad kelios dalyves "peshasi" o info gan mazai, tai klausiu tik tai kas konkreciai mane domina (nes jau naktim sapnuoju, kaip man reikia to menulio puodelio ir kaip jis niekur man netelpa
ar ji isideti tikrai nera skausminga? ar nusipirkus mazhesnio dydzhio jis nesivartys ten viduj, nes baisu ta a dydi zhiuret jei kazhkam ish forumieciu jis sukelia diskomforta (pagalvojau, kad makstis juk turetu prisitaikyti prie puodelio apimchiu tai gal ir mazhesnis tiktu?) ar nakti ji taip pat galima naudoti?
P.S.: pati klausinejau konsultantes apie tuos puodelius, bet sake, kad vienom labai patinka, o kitom labai nepatinka... ishsamu... bet baisoka kad galiu pakliut i tas "labai nepatinka".. o chia ne kokia keptuve - nepatiks - nepriduosi atgal ar nepasikeisi
Labai achiu uzh kantrybe skaitant ir shirdingas dideliausias achiu pasidalinusioms patirtim ir patarimais