Įkraunama...
Įkraunama...

"Mėnulio puodelis"

as jau turbut 3cios menesines ji bandau, atrodo viskas gerai butu, isideti isimti, beje ta tulpes forma jis man sunkiai issiskleidzia dedu taip sulenkta tiesiai, tada lengviau issiskleidzia, bet nesuprantu ar mano anatomija tokia ar kas kad pirmom dienom gerokai prateka o veliau irgi truputi, nors visad patikrinu-buna gerai idetas, ir isemus viskas buna viduj puodelio isore svari, nesuprantu kaip ten gali prateketi, gal anatomija kokia kalta...
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 01 12, 15:02)
as jau turbut 3cios menesines ji bandau, atrodo viskas gerai butu, isideti isimti, beje ta tulpes forma jis man sunkiai issiskleidzia dedu taip sulenkta tiesiai, tada lengviau issiskleidzia, bet nesuprantu ar mano anatomija tokia ar kas kad pirmom dienom gerokai prateka o veliau irgi truputi, nors visad patikrinu-buna gerai idetas, ir isemus viskas buna viduj puodelio isore svari, nesuprantu kaip ten gali prateketi, gal anatomija kokia kalta...

o gal dydis netinka blush2.gif
Atsakyti
na kaip negimdziusiai tas mazesnis pas mane, nelabai isivaizduoju kur dar didesni susi..... (pardon) manau kad dydis geras, tik niekaip nesugalvoju kas galetu but negerai gal kaip nors viduj kreivai...
ir siaip kokiam konkreciai gylyje jum atsiduria puodelis? nes man ivairiai jo paieskot tenka.
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 01 12, 19:35)
na kaip negimdziusiai tas mazesnis pas mane, nelabai isivaizduoju kur dar didesni susi..... (pardon) manau kad dydis geras, tik niekaip nesugalvoju kas galetu but negerai gal kaip nors viduj kreivai...
ir siaip kokiam konkreciai gylyje jum atsiduria puodelis? nes man ivairiai jo paieskot tenka.

aisku - gimdziusiom ar ne gal ir yra skirtumas, bet manau kad cia labai individualu - vienos daugiau ten yra, kitos maziau (kaip ir vyru pasididziavimai skirias blush2.gif )
vienai gimdziusiai gi tas didesnis per didelis buvo, gal jum per mazas, juk susikist ten gali - ale svarbu kaip priglunda prie sieneliu
as matyt giliai labai nekisu - nes man ieskot nereik labai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2009 01 12, 14:03)
As irgi visai gundziausi, ko nepamaciau to puodelio dydzio parduotuvej  swoon.gif Ten jis isimtas is dezutes stende buvo, galima paciupinet ir apziuret. Jis toks kietas man pasirode, niekaip neisivaizduoju, kaip jis gali buti patogus, tai dar susilaikysiu nuo pirkimo.

mane irgi isgasdino pirma kart pamacius dydis, bet patikek jis visiskai nesijaucia smile.gif galima net pamirst kad sergi smile.gif ir svarbiausia rast kiekvienai tinkama buda sulankstyt ji ir isivest, tada jokiu problemu nekyla.

man ir panasiai yra, kartais prateka nors buna dar nepilnas ir pati nesuprantu kaip prateka, bet kai isimineju tai taip atrodo kad jis pas mane kreivai truputi stovi, kaip sakant ne 90 laipsniu, o kokiu 80 laipsniu smile.gif) bet gal tik taip atrodo, sunku pasakyt smile.gif

Atsakyti
Ir as labai noriu isigyti mooncup'a. Tik vat gaila iskart ismest 100 lt, o be to neaisku ar jis man tiks g.gif
Atsakyti
Net nežinojau apie tokį dalyką. Ačiū už informaciją 4u.gif Bet kažkaip nesusigundžiau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(mamycka @ 2008 12 05, 22:52)
Pagalvojau stai ka - o kai ta daikta plauni, tai kaip tada su  kelnaitemis ir pan  g.gif  isimi prietaisa, uzsidedi kelnaites, nueini isplauti, ir tada vel isidedi prietaisa, o tai per ta laika drabuziai nesusitepa? juk jokio tapono tuo metu nera g.gif  kazkaip nelabai isivaizduoju kaip visa tai veikia.

Beje, tikriausiai keistai jausciaus pati visa tai darydama viesame tualete  doh.gif

Manau gera išeitis - turėti du tokius daikčiukus. Ir niekur lankstyti be kelnių nereikia lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anastasyja: 14 sausio 2009 - 22:50
QUOTE(konfetee @ 2009 01 14, 21:53)
Ir as labai noriu isigyti mooncup'a. Tik vat gaila iskart ismest 100 lt, o be to neaisku ar jis man tiks  g.gif

Kai reikėjo mokėti tokius pinigus - irgi atrodė daug g.gif
Bet dabar (po kokių 4 ciklų) galvoju, kad jei dar finansiškai ir neatsipirko, tai patogumo ir konforto prasme - negaila nė cento ir tikrai jau atsipirko: net užmiršti kartais, kad dabar tos dienos bigsmile.gif
Atsakyti
Dalinuosi savo įspūdžiais, apie Mėnulio puodelį , toliau.
Naudoju šį daikčiuką trečią ciklą ir... puiku smile.gif
pirmo ciklo metu, na kaip čia pasakius... ir maudė dubenį ir prabėgdavo nemažai ir įsidėt, ir išsiimt sunkoka buvo doh.gif
Antro ciklo metu, jau geriau, bet dubenį vistiek maudė, su įsidėjimu ir išsiėmimu, susitvarkydavau jau geriau, bet pasitaikydavo, kad ir kelis kartus reikdavo kartot, kol pavykdavo.
Dabar trečio ciklo antra diena. Ir... viskas gerai, įsidedu iš karto gerai, nieko neskauda, nemaudžia, nespaudžia.
Gal jau išmokau su juo elktis, o gal tai jis išmoko prie mano kūno prisitaikyt biggrin.gif
thumbup.gif
Atsakyti
Noriu pirkti, bet bijau, ką reiks daryti jeigu netiks? g.gif Kaži ar daug tokių, kurioms netinka?
Atsakyti
Kur galima isigyti Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2009 01 16, 14:04)
Kur galima isigyti Vilniuje?

Čia 4u.gif
Atsakyti