QUOTE(lietuvaite9 @ 2008 12 04, 09:43)
1. tame ir esme kad pvz always gal ir reikia poku 2 po10vnt
o situ ANIJON reik dvigubai mazaiu tik pakuotes ,
2. bet jeigu taupysite , netaupydami sveikatos, (nekalbu apie higieniskuma ar patoguma jau..)
tai kaip senovej galima ir skudurelius naudoti ar vata ir vaikscioti pilnom kelnaitem prisikisus, bet kam tada mokslininaku isradimai palengvinti moteru sveikata, ir tas dienas, kad nejausdami diskonforto?
kiekveina renkas, veina moka uz iklotus daugiau bet nemoka uz vaistus nuo alergiju, ir kt nesamoniu,
kitos perka sintetika taip pat nenumirsta , bet vaiksto susirauke del nepatogumu, ir t.t.
3. mane asmeniskai smlasumas nugalejo , ir neikiek nesigailiu kad pabandziau, kitokiu dabar net nenoriu,
4. o kad jei atliptu?????nuo kelnaiciu, dar nei karto man neatlipo, nors nesioju ir silkines kelnaites ir visas kitas
o situ ANIJON reik dvigubai mazaiu tik pakuotes ,
2. bet jeigu taupysite , netaupydami sveikatos, (nekalbu apie higieniskuma ar patoguma jau..)
tai kaip senovej galima ir skudurelius naudoti ar vata ir vaikscioti pilnom kelnaitem prisikisus, bet kam tada mokslininaku isradimai palengvinti moteru sveikata, ir tas dienas, kad nejausdami diskonforto?
kiekveina renkas, veina moka uz iklotus daugiau bet nemoka uz vaistus nuo alergiju, ir kt nesamoniu,
kitos perka sintetika taip pat nenumirsta , bet vaiksto susirauke del nepatogumu, ir t.t.
3. mane asmeniskai smlasumas nugalejo , ir neikiek nesigailiu kad pabandziau, kitokiu dabar net nenoriu,
4. o kad jei atliptu?????nuo kelnaiciu, dar nei karto man neatlipo, nors nesioju ir silkines kelnaites ir visas kitas
1. netiesa!!! jei sergi 2 dienas, tada gal, bet aš pvz sergu 6-7, todėl jų reikia dvigubai. ir tikrai nei kiek ne mažiau nei kitų paketų. nereikia čia skleist dezinformacijos, pati išbandžiau aš tuos anion
2. nebūtina naudot anion, kad taupyt sveikatą. yra ir kitų alternatyvų. pvz mooncuo - taupo ir pinigus ir sveikatą . arba NATRACARE paketai - pigesni už anion, bet ekologiški ir iš natūralių medžiagų (beje, ant pakuočių dar ir ekoženklus turi, ko nepasakysi apie anion); arba daugkartiniai skalbiami paketai. alternatyvų nedėvėti sintetikos - nnnnnn, ir gerokai pigesnių nei anion.
3. nu aš irgi pabandžiau iš smalsumo. ir man jokio super įspūdžio napadarė. paketai kaip paketai, jokio stebuklo. juolab už kurį būtų vertą tiek mokėt.
4. taip, atlimpa, visada. ir nuo visokių apatinių. ir ne man vienai. tai elementarų - maistiniai klijai ne tokie tvirti kaip sintetiniai. ko čia nesuprast?
vsio, einu vėl bandyt to mooncupo