Įkraunama...
Įkraunama...

"Mėnulio puodelis"

QUOTE(lietuvaite9 @ 2008 12 04, 09:43)
1. tame ir esme kad pvz always gal ir reikia poku 2 po10vnt
o situ ANIJON reik dvigubai mazaiu tik pakuotes , bigsmile.gif

2. bet jeigu taupysite , netaupydami sveikatos, (nekalbu apie higieniskuma ar patoguma jau..)
tai kaip senovej galima ir skudurelius naudoti ar vata ir vaikscioti pilnom kelnaitem prisikisus, bet kam tada mokslininaku isradimai palengvinti moteru sveikata, ir tas dienas, kad nejausdami diskonforto?
kiekveina renkas, veina moka uz iklotus daugiau bet nemoka uz vaistus nuo alergiju,  ir kt nesamoniu,
kitos perka sintetika taip pat nenumirsta , bet vaiksto susirauke del nepatogumu, ir t.t.

3. mane asmeniskai smlasumas nugalejo , ir neikiek nesigailiu kad pabandziau, kitokiu dabar net nenoriu,
4. o kad jei atliptu?????nuo kelnaiciu, dar nei karto man neatlipo, nors nesioju ir silkines kelnaites ir visas kitas

1. netiesa!!! jei sergi 2 dienas, tada gal, bet aš pvz sergu 6-7, todėl jų reikia dvigubai. ir tikrai nei kiek ne mažiau nei kitų paketų. nereikia čia skleist dezinformacijos, pati išbandžiau aš tuos anion
2. nebūtina naudot anion, kad taupyt sveikatą. yra ir kitų alternatyvų. pvz mooncuo - taupo ir pinigus ir sveikatą biggrin.gif . arba NATRACARE paketai - pigesni už anion, bet ekologiški ir iš natūralių medžiagų (beje, ant pakuočių dar ir ekoženklus turi, ko nepasakysi apie anion); arba daugkartiniai skalbiami paketai. alternatyvų nedėvėti sintetikos - nnnnnn, ir gerokai pigesnių nei anion.
3. nu aš irgi pabandžiau iš smalsumo. ir man jokio super įspūdžio napadarė. paketai kaip paketai, jokio stebuklo. juolab už kurį būtų vertą tiek mokėt.
4. taip, atlimpa, visada. ir nuo visokių apatinių. ir ne man vienai. tai elementarų - maistiniai klijai ne tokie tvirti kaip sintetiniai. ko čia nesuprast? g.gif


vsio, einu vėl bandyt to mooncupo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GAILĖ*: 04 gruodžio 2008 - 11:51
QUOTE(mecia @ 2008 12 03, 21:29)
na iprastai moterys tiek kiek prostitutes nesimyli lotuliukas.gif

o jei mooncupa nesioja 7 dienas? ar ne tas pats iseina
Atsakyti
gryzau , kad nuraminti kilusia diskusija,
smile.gif
o tu nepagalvojai kad 6-7dienos yra todel kad organizme netvarka? ir anijonai, kaip ir daugkam padeda tas bedas sutvarkyti?

NATRACARE taip nesugeria kaip ANIJON,bandziau,
nereiskia kad ir as neieskau pigesniu alternatyvu,
ir ko cia pykti , naudokite kas jus tinka ir patinka, bet tai kad daugumai patinka ANIJON, irodo kad jei verti savo kainos,
sekmes
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite9 @ 2008 12 04, 13:43)

o tu nepagalvojai kad  6-7dienos yra todel kad organizme netvarka? ir anijonai, kaip ir daugkam padeda tas bedas sutvarkyti?

NATRACARE taip nesugeria kaip ANIJON,bandziau,
nereiskia kad ir as neieskau pigesniu alternatyvu,
ir ko cia pykti , naudokite kas jus tinka ir patinka, bet tai kad daugumai patinka ANIJON, irodo kad jei verti savo kainos,
sekmes

nepagalvojau, nes toks mano ciklas jau 18 metų biggrin.gif . tikslus kaip laikrodis. niekad nesu turėjus per 18 metų JOKIŲ ginekologinių bėdų. abu kartus pastojau iš pirmo karto. taip kad, nematau reikalo ieškot ligų ten, kur jų nėra biggrin.gif . beje, jei nežinojau, truputis žmogaus fiziologijos žinių: svarbu yra ne tiek mėnesinių trukmė, kiek pasišalinančio kraujo kiekis mirksiukas.gif .vienos serga 3 dienas, bet gausiau, kitos - 7, ne taip gausiai. ir tai visiškai normalu.

sugeria normaliai ir tie natracare biggrin.gif
Atsakyti
Dziaugiuosi uz jus, bet nevisos tokios laimingos,
as pati asmeniskai neturiu problem, bet yra tokiu kurioms anijonai padeda ir tai jos pacios man sako!
sekmes ax.gif
Atsakyti
Klausimėlis toms, kurioms gerai sekasi naudoti mooncup'a ir kurios jo viduje visiškai nejaučiate: Ar giliai ta puodelį į vidu istumiate, ar galiukas nė trupučio neišlenda??? Man jis visiškai visiškai prie pat "išėjimo", kol nebuvau nukirpus jis išsikišęs budavo. Norėčiau jį giliau įstumti bet man neišeina. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimira @ 2008 12 04, 15:41)
Klausimėlis toms, kurioms gerai sekasi naudoti mooncup'a ir kurios jo viduje visiškai nejaučiate:  Ar giliai ta puodelį į vidu istumiate, ar galiukas nė trupučio neišlenda???  Man jis visiškai visiškai prie pat "išėjimo", kol nebuvau nukirpus jis išsikišęs budavo. Norėčiau jį giliau įstumti bet man neišeina.  ax.gif


Rašo, kad jis įsitaiso žemiau negu tamponai, o jei galiukas išsikiša, tai reikia jį patrumpinti - geriau per kelis kartus po truputį, kad nebūtų problemų išsiimant. Jei kitų nemalonumų nėra, reiškia, jis ten kur ir turi būti.
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 12 04, 13:23)
o jei mooncupa nesioja 7 dienas? ar ne tas pats iseina



na man mooncup ir mylejimasis yra du skirtingi dalykai... ten gi is silikono tas daikciukas, jis neturi tempti jokiu raumenu, kaip tik prie ju prisitaikyti.
Atsakyti
QUOTE(mecia @ 2008 12 04, 20:11)
na man mooncup ir mylejimasis yra du skirtingi dalykai... ten gi is silikono tas daikciukas, jis neturi tempti jokiu raumenu, kaip tik prie ju prisitaikyti.

kad kraujas neprabegtu, butent ir turi tempti - tampriai priglusti. Jei netemps - pratekes. Koks dydis jo blink.gif Aisku, toks turi but. Gal kai isitikinsiu, ir as ji nusipirksiu. Bet kol kas dar mano baimiu niekas nepaneige. smile.gif Ir apie tai, kad neprabega, nes matau, kad vistiek prabega ir reikia ikloto papildomai. Tada kam tas daikciukas, jei dar ikloto reik, jokia ekologija cia. Juk gali nesiot tik 1 iklota, o cia ir ta ir ta.
Atsakyti
O tas puodelis tikrai higieniška? Juk kraujas toks greitai gendantis dalykas, jei ten papuolė daugiau kokių bakterijų ir jis visą diena ten teliuškuojasi? Įklotas tai viską sugeria, o čia? Atsigulei su tuo puodeliu ir tada ką, viskas atgal subėga doh.gif ? Nu man atrodo kraupiai.
Atsakyti
QUOTE(Arabika @ 2008 12 04, 20:23)
O tas puodelis tikrai higieniška? Juk kraujas toks greitai gendantis dalykas, jei ten papuolė daugiau kokių bakterijų ir jis visą diena ten teliuškuojasi? Įklotas tai viską sugeria, o čia? Atsigulei su tuo puodeliu ir tada ką, viskas atgal subėga  doh.gif  ? Nu man atrodo kraupiai.

nu bet gi tai tavo pacios kraujas, iklote ar tampone jis su sintetika susiliecia ir tikrai greiciau manau genda. ir prie tavo odos lieciasi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 04 gruodžio 2008 - 20:30
nu kad su sintetika liečiasi, dėl to greičiau negenda. o įklotus aš labai labai dažnai keičiu, pirmom dienom ypač, jis tiesiog net labai noredamas nespėtų sugesti ... Kad kraujas mano pačios tai visai nesvarbu. Bakterijos irgi mano pačios, bet negi man nuo to bus geriau, jei jų perdaug prisidaugins ir jos pateks kur nereikia, tai yra, į gimdą? Tai tada grės kraujo užkrėtimas.
Atsakyti