sveikutes!
nu va nusipirkau, faina!!!!!!!!!!!!!! jau toks švarumo pojūtis!!!!!! reikia, aшšku kasdienio įkloto, - ekologišką naudoju - bet mano kitos draugės, ir su tamponu įklotus dėdavosi dar. nuostabus jausmas, kad tavo kūnas neteršia gamtos!
neje, kam čia vyksta toks sudėtingas organizavimas???aš kaune , tai iš sveiktatos donaų pirkau, prie gričiupio, dujotiekio gtvj. tik reik už-sakyt, turėjau apie mėnseį laukti, nes visgi dar nėra ši preimonė tokia populiari - moterims trūksta žinių tiesiog!!!!!!!
turiu klausimą ilgai naudojančioms - ar.....neplatina makšsties šia puodelis, kaip su mylėjimųsi
įsidedi greit, o užsiimant, toks jausmas, kad visad ištempiama makštis šiek tiek. man nesinori su vartais gyventi
, žinau, kad priglunda įdeda pagal makšties formą, bet vat...išimant, tokia treniruotė ar nepraplatins ten per daug kur nereikia
ačiū!!!!!!
p.s. kuriai nesisekė įsidėti---instrukcijos rašo,
1.kad reikia nuolat patikrinti, ar puodelis gerai laikosi, - mat kartais jis , neatšoka - t.y. visos pusės tolygiai neatšoka ir nepriglunda prie sienelių., kai įdedam jį suvyniotą. [as mane toks atšokimo garsas visas girdėdavosi - reiškia jis išsivyniojo ir prilipo prie sienelių
. kaip tikritni, irgi parašyta. reikia pasukioti kotelį, arba netgi aukščiau šiek tiek, patį pagrindą, arba įkišti pirštą tapr sienelės ir puodelio šono vienoj ar kitoj vietoj - jei sandaru, sunku būna įkišti.
2. instrukcijos taip pat rašo, jog 1-2 dienas, kuriom labai bėga, gali tekti naudoti įklotą ar kokį lininį patiesalą - bet tai vis gamtai geriau, ir pigiau nei su daugk. įklotais:))
Papildyta:"sveikatos dovanose" pirkau uz 96 lt. cia kauno miestas. pirkau pries savaite.ir jau puikiai pasinaudojau:0