QUOTE(mimi88 @ 2013 04 10, 14:30)
Reikia patarimu nuomoniu is salies esu didelese ir skubiose kremo paakiams paieskose ir taip jau yra kad radau gera pasiulyma lancome kremo paakimas nuo rauksliu, man 25m rauksleliu apie akis yra, nes gal nuo 15m naudoju paakiu korektoriu plius lesius nesioju tai vistiek oda kazkiek tamposi, ar nepakenksiu savo odai, jei naudosiu stangrinanti paakiu krema nuo rauksliu, stai jo aprasymas
Anti-Wrinkle and Firming Eye Cream Jauninantis kremas paakių odai. Laikui bėgant paakių odos kontūras silpnėja, praranda tonusą, suglemba, todėl Lancome kompanija, pasitelkusi pažangiąsias MT Technology technologijas, sukūrė intensyvų stangrinamąjį paakių kremą, kurio poveikis juntamas visą dieną. Kremas veikia visus epidermio sluoksnius, prisotina odą drėgmės, puikiai šalina skysčius, toksinus, todėl paakių oda tampa skaisti ir švytinti. Jau po 4 savaičių paakių oda atrodo stangresnė, mažėja raukšlių gylis, kontūras tampa pastebimai dailesnis, žvilgsnis atrodo natūraliai jaunatviškas.
Mano situacija labai panaši - greit stuktels 26 metai ir turėjau dilemą, ar įsigyti jauninantį (t.y., truputį brandesniai odai tinkantį) serumą veidui bei kokį nors stipresnio poveikio kremą paakiams.
Įsigijau, bet tokių dalykų nenaudoju pastoviai; užsitepu tik tuo tada, kai oda atrodo blogiau. Paprastai taip nutinka, kai kažkuriuo laikotarpiu nepamiegu pakankamai, po ligos ar pan. Išeina, kad kartą per vieną ar dvi savaites

Tada šias priemones naudoju kaip pagalbą odai, kuri turi ir kažkiek matomą kosmetinį poveikį.
Bet naudoti pastoviai prisibijau, nes manau, kad galima pripratinti odą ir ji pati pradės "tingiau" gaminti medžiagas, kuriomis papildo tas kremas... Kita vertus, man dar nėra poreikio visa tai naudoti nuolat, nes pakankamai išsimiegojus ir turint ramesnį gyvenimo laikotarpį, oda atrodo pakankamai gerai