QUOTE(jadzka @ 2005 06 01, 11:47)
O Celiulitas.... Manau, kad 18 metų merginai labiau padėtų sveikesnė mityba, kontrastinis dušas ir pasimasažavimas šepečiu....
del celiulito ta taisykle galioja bet kokio amziaus moterims

)) kremas tik tokia labai jau lengva pagalbine priemone celiulita naikinant. o ji turet gali ir 15mete, todel tai ,kad perka anticeliulitinius kremus ir jaunos man atrodo nieko keista
QUOTE(nairobi @ 2005 06 01, 17:36)
Man tai brutalu, kai jaunimas taip parinasi dėl visokių įmantrių kremų su kofermentais , enzimais ar dar kuom.
Manyčiau kremą nuo raukšlių galima būtų naudoti kažkur nuo 50m., serumus nuo 70- jai norit but hip senutėm ir prieš kitas babuškas pasipuokuoti tuo geru.Gal vaizdas ir dramatizuotas, bet niekaip nepatikėsių, jog 25 m. moters oda gali turėt senatvės požymių..
gali.. ir 20 metes gali... ypac dabartiniu - cigaretes,soliariumai, 5 sluoksniai pudros ir jokio saugojimosi nuo saules... bet kokiam amziuj tokio gyvenimo rezultatai gali tapti akivaizdziais.
QUOTE(Reklamiste @ 2005 06 02, 14:27)
Manau, kad kiekviena moteris turi savo kritini amziu, kai jos oda ima reikalauti didesnes prieziuros. Kai man buvo 25 nemaciau jokiu problemu, o kai arti bus 30 - jau pastebejau, kad apie akis vaj vaj vaj randasi sparciai rauksleles... Aisku, nepuolu pirkti labai intensyviu kremu, bet nuo paprasto drekinancio perejau prie drekinancio brandziai odai.
Anksciau mums mamos sakydavo: neplauk galvos daznai, nes greiciau riebaluosis. Issiplauni galva sekmadieni ir vaikstai svari iki treciadienio, o paskui vis blogyn iki sekmadienio. O dabar plaunam daznai ir taip negalvojam, ar ne? Sako: netepk kremais, oda pripras... Idomu, prie ko? Drekinantys ir maitinantys kremai - tai vanduo ir aliejai. Argi galima oda islepinti?
as manau,kad galima. netgi labai.
QUOTE(Violeta* @ 2005 06 06, 13:12)
Va, kaip tik prieš mažiau nei mėnesį suėjo 25..Buvo jau minčių, kad mergystė- praeity, prasideda brandžios moteriškės gyvenimas su atitinkamu rūpinimusi savo oda.

.Atidžiai pasityrinėjau veidrodyje, paanalizavau draugių veidelius..Išvada - tos, kurios rūko, arba blogiau mato, bet nenešioja akinių, apie 25 m sulaukia pirmųjų laiko ženklų..neblogai pastebimų..jei, žinoma, vertinsime ne visą įspūdį apskritai, o priekabiai - kaklą, lūpas, kaktą, akis..Pas drauges jau pastebiu smulkių raukšlių tinklelius..pas save dar ne..:)bet aš nešioju akinius..kažkur skaičiau, kad bet kokių akinių stiklas atmuša ultravioletinius spindulius, todėl manau, kad tai man išėjo į naudą..O šiaip kosmetiką pakeičiau taip - vietoj paprasto dieninio drėkinančio kremo naudoju drėkinantį su SF15, plaukų šampūnas taip pat su SF, plius pradėjau naudoti paakių kremą..Irgi su SF.., dauiu veido kaukių..Kadangi labai myliu Nivea'a, tai viskas iš jos..o dėl priešraukšlinių kremų mano nuomonė tokia - juos reikia vartoti pastebėjus, kad oda keičiaisi - nebe tokia elastinga, pabrinkusi, nupilkėjusi..Kremai gali nutolint raukšles, bet nepanaikinti..Kol jų nėra, reikia saugotis saulės - veideliui ji daro didžiausią žalą..O sunkūs hormoniniai kremai skirti moterims nuo 35m. Geros firmos turi keletą kosmetikos linijų, iš kurių galima rinktis kas geriausiai tinka..Pvz., ta pati Nive'a siūlo dvejopus poakių kremus - vienas, už 20 jaunesnėms,lengva tekstūra, su SF, drėkina ir puoselėja..vyresnėms truputį agresyvesnis..Žodžiu, reikia tik tinkamai pasirinkti.
saugotis saules reikia bet kokiam amziuj. kuo anksciau tuo geriau. pati save bandau prie to ipratint. nes kas jau kas,o saules poveikis labai rpisideda prie odos senejimo. (papludimyje tenka atkreipt demesi i tas 'pliaze nakvojancias' pensininkes.. rauksliu turi n kartu daugiau nei to nedarancios...)
QUOTE(Ašara @ 2005 06 07, 09:55)
Aš irgi mačiau vaistinėje šampūna skirtą brandiems plaukams...Net nežinau ką galvot, kažkaip absurdiškai skamba.
1 versija,mano akimis, marketinginis triukas ( o ju logika labai papratsa 'moterys sensta' - 'sukuriam jaunystes kulta= senstancios moterys kompleksuoja' - 'sukuriam 'stebuklinga jauninanti krema ar kt.' - 'o kadangi senstanti moteris uzdirba daugiau nei jaunikle ir turi kompleksa, kremas apmokestinamas daug brangiau' )
2. moterims,kaip ir vyrams,tik zymiai reciau budingas senatvinis plauku slinkimas-plikimas. tai gal jis nuo to 'saugo'..bet velgi,tam puikai tiktu ir eilinis sampunas stiprinantis plaukus.
QUOTE(tutti @ 2005 08 25, 19:45)
Pas mane irgi yra raukšlelių paakiuose, nors tik 23 metai. Bet manau dėl to kad trumparegė esu. Čia manau tokia tipinė trumparegių problemėlė. Bet kremukų dar nenaudoju. Nepaisant gana ryškių raukšlelių atrodau super jaunai, parduotuvėj pirkdama alkoholį privalau rodyti dokumentus. Manau kai be dokumentų man parduos suaugusiems skirtas prekes, tai ir pradėsiu naudoti visokius bribumbasus skirtus odos senėjimui sustabdyti
manau, kad dokumentu prasymas labiau priklauso nuo makiazo buvimo/nebuvimo, rubu, kuno sudejimo,sypsenos,nei nuo rauksleliu

gi nieks ten neziuri prisitraukes klientui prie veido i jas

)

juokauju as cia..esme,kad tik pati moteris gali pasakyti,kada jau laikas 'rimtam' kremui,kaip cia kazkuri mergina minejo

)