Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika pagal amžių

Nu man 25 metai ir veidukas tik į lengvus kremukus teigiamai reaguoja g.gif jei užtepu kokį mamos (kai nebūnu savo pasiėmuss ir pas ją viešiu) tai iškart pasisako mano skūra: sutinsta, parausta ir pan. (nors mama dabar naudoja Yves Rocher. )
Taigi, taip ir nusprengžiau naudoti tai, ko reikalauja oda. Kai matysiu, kad tik drėkinimo nebeužtenka: pirksiu maitinantį. Dabar man kaukės puikiausiai pamaitina 1 - 2 kartus per savaitę...
Atsakyti
Manau, kad anticeliulitini bei stangrinamuosius KUNO kremus galima naudoti ir jaunoms merginoms. Aisku nereikia tiketis is kremu stebuklu...joks kremas neatstos sporto.
Kas liecia veida... Rimtesnius kremukus galima naudoti ne anksciau 25, o kartais ir 30 metu. Cia jau reikia paciai ivertinti savo odos bukle. Jei per anksti pradeti naudoti anti age priemones tai...Bus prarasti nemazi pinigeliai(kuriuos galima panaudoti perkant itin gerus amziu atitinkancias priemones) bei oda gali iprasti prie tokiu kremuku per anksti...
Atsakyti
Na aš naudoju drėkinančius kremą, toniką, valančias ir drėkinančias kaukes bei prausiklius, kartais vakare jei po valymo procedūrų jaučiu, kad išsausėjo oda irgi padrėkinu naktiniu kremuku, saugančiu nuo spuogų susidarymo. Jei kyla koks spuogas tiesiai ant jo tepu jų naikinimui skirtas priemones. Bet po akimis atsirado po tokią gan gilią raukšlę, bet ne po pat akim, o šiek tiek žemiau, tai galvoju gal dėl to, kad per daug skysčių geriu (nuolatos geriu arbatą arba vandenį), tai pabandysiu pradžioj apmažint, bet jei nepadės teks griebtis kokio lengvo drėkinančio kremuko verysad.gif
Nuo raukšlių priemones kolkas apeinu ratais, manau dar ateis laikas, kai nori nenori teks jas naudoti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo witchcraft: 07 lapkričio 2008 - 10:33
QUOTE(witchcraft @ 2008 11 07, 10:32)
padrėkinu naktiniu kremuku, saugančiu nuo spuogų susidarymo.

Kokį čia kremuką naudoji? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 11 gegužės 2009 - 17:48
QUOTE(jadzka @ 2005 06 01, 11:47)
O Celiulitas.... Manau, kad 18 metų merginai labiau padėtų sveikesnė mityba, kontrastinis dušas ir pasimasažavimas šepečiu....

del celiulito ta taisykle galioja bet kokio amziaus moterims smile.gif)) kremas tik tokia labai jau lengva pagalbine priemone celiulita naikinant. o ji turet gali ir 15mete, todel tai ,kad perka anticeliulitinius kremus ir jaunos man atrodo nieko keista smile.gif

QUOTE(nairobi @ 2005 06 01, 17:36)
Man tai brutalu, kai jaunimas taip parinasi dėl visokių įmantrių kremų su kofermentais , enzimais ar dar kuom.
Manyčiau kremą nuo raukšlių galima būtų naudoti kažkur nuo 50m., serumus nuo 70- jai norit but hip senutėm ir prieš kitas babuškas pasipuokuoti tuo geru.Gal vaizdas ir dramatizuotas, bet niekaip nepatikėsių, jog 25 m. moters oda gali turėt senatvės požymių..   wacko.gif

gali.. ir 20 metes gali... ypac dabartiniu - cigaretes,soliariumai, 5 sluoksniai pudros ir jokio saugojimosi nuo saules... bet kokiam amziuj tokio gyvenimo rezultatai gali tapti akivaizdziais.

QUOTE(Reklamiste @ 2005 06 02, 14:27)
Manau, kad kiekviena moteris turi savo kritini amziu, kai jos oda ima reikalauti didesnes prieziuros. Kai man buvo 25 nemaciau jokiu problemu, o kai arti bus 30 - jau pastebejau, kad apie akis vaj vaj vaj randasi sparciai rauksleles... Aisku, nepuolu pirkti labai intensyviu kremu, bet nuo paprasto drekinancio perejau prie drekinancio brandziai odai.
Anksciau mums mamos sakydavo: neplauk galvos daznai, nes greiciau riebaluosis. Issiplauni galva sekmadieni ir vaikstai svari iki treciadienio, o paskui vis blogyn iki sekmadienio. O dabar plaunam daznai ir taip negalvojam, ar ne? Sako: netepk kremais, oda pripras... Idomu, prie ko? Drekinantys ir maitinantys kremai - tai vanduo ir aliejai. Argi galima oda islepinti?

as manau,kad galima. netgi labai.
QUOTE(Violeta* @ 2005 06 06, 13:12)
Va, kaip tik prieš mažiau nei mėnesį suėjo 25..Buvo jau minčių, kad mergystė- praeity, prasideda brandžios moteriškės gyvenimas su atitinkamu rūpinimusi savo oda. g.gif  g.gif .Atidžiai pasityrinėjau veidrodyje, paanalizavau draugių veidelius..Išvada - tos, kurios rūko, arba blogiau mato, bet nenešioja akinių, apie 25 m sulaukia pirmųjų laiko ženklų..neblogai pastebimų..jei, žinoma, vertinsime ne visą įspūdį apskritai, o priekabiai - kaklą, lūpas, kaktą, akis..Pas drauges jau pastebiu smulkių raukšlių tinklelius..pas save dar ne..:)bet aš nešioju akinius..kažkur skaičiau, kad bet kokių akinių stiklas atmuša ultravioletinius spindulius, todėl manau, kad tai man išėjo į naudą..O šiaip kosmetiką pakeičiau taip - vietoj paprasto dieninio drėkinančio kremo naudoju drėkinantį su SF15, plaukų šampūnas taip pat su SF, plius pradėjau naudoti paakių kremą..Irgi su SF.., dauiu veido kaukių..Kadangi labai myliu Nivea'a, tai viskas iš jos..o dėl priešraukšlinių kremų mano nuomonė tokia - juos reikia vartoti pastebėjus, kad oda keičiaisi - nebe tokia elastinga, pabrinkusi, nupilkėjusi..Kremai gali nutolint raukšles, bet nepanaikinti..Kol jų nėra, reikia saugotis saulės - veideliui ji daro didžiausią žalą..O sunkūs hormoniniai kremai skirti moterims nuo 35m. Geros firmos turi keletą kosmetikos linijų, iš kurių galima rinktis kas geriausiai tinka..Pvz., ta pati Nive'a siūlo dvejopus poakių kremus - vienas, už 20 jaunesnėms,lengva tekstūra, su SF, drėkina ir puoselėja..vyresnėms truputį agresyvesnis..Žodžiu, reikia tik tinkamai pasirinkti.

saugotis saules reikia bet kokiam amziuj. kuo anksciau tuo geriau. pati save bandau prie to ipratint. nes kas jau kas,o saules poveikis labai rpisideda prie odos senejimo. (papludimyje tenka atkreipt demesi i tas 'pliaze nakvojancias' pensininkes.. rauksliu turi n kartu daugiau nei to nedarancios...)
QUOTE(Ašara @ 2005 06 07, 09:55)
Aš irgi mačiau vaistinėje šampūna skirtą brandiems plaukams...Net nežinau ką galvot, kažkaip absurdiškai skamba.

1 versija,mano akimis, marketinginis triukas ( o ju logika labai papratsa 'moterys sensta' - 'sukuriam jaunystes kulta= senstancios moterys kompleksuoja' - 'sukuriam 'stebuklinga jauninanti krema ar kt.' - 'o kadangi senstanti moteris uzdirba daugiau nei jaunikle ir turi kompleksa, kremas apmokestinamas daug brangiau' )
2. moterims,kaip ir vyrams,tik zymiai reciau budingas senatvinis plauku slinkimas-plikimas. tai gal jis nuo to 'saugo'..bet velgi,tam puikai tiktu ir eilinis sampunas stiprinantis plaukus. g.gif
QUOTE(tutti @ 2005 08 25, 19:45)
Pas mane irgi yra raukšlelių paakiuose, nors tik 23 metai. Bet manau dėl to kad trumparegė esu. Čia manau tokia tipinė trumparegių problemėlė. Bet kremukų dar nenaudoju. Nepaisant gana  ryškių raukšlelių atrodau super jaunai, parduotuvėj pirkdama alkoholį privalau rodyti dokumentus. Manau kai be dokumentų man parduos suaugusiems skirtas prekes, tai ir pradėsiu naudoti visokius bribumbasus skirtus odos senėjimui sustabdyti  biggrin.gif

manau, kad dokumentu prasymas labiau priklauso nuo makiazo buvimo/nebuvimo, rubu, kuno sudejimo,sypsenos,nei nuo rauksleliu smile.gif gi nieks ten neziuri prisitraukes klientui prie veido i jas smile.gif) lotuliukas.gif juokauju as cia..esme,kad tik pati moteris gali pasakyti,kada jau laikas 'rimtam' kremui,kaip cia kazkuri mergina minejo smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 11 gegužės 2009 - 18:21
Kremus nuo raukšlių patartina pradėt naudoti nuo 25metų, bet juk visoms skirtingai atsiranda tos raukšlės... Vienom 23m. ir jau mato pirmuosius raukšlių požymius, kitoms 27m. ir dar nieko nepastebi. Sakyčiau rimtai reiktų atsižvelgti į kremo su poveikiu naudojimą, nes jei per anksti pradėsi, tai manau nieko gero iš to nebus. O šeip, skaičiau kituose forumuose, kad labai daug panelių (ar kaip čia pavadinus) patinka Faberlic kremai, tai gal vertėtų ir juos išbandyt. rolleyes.gif
Atsakyti
Gal as ir ne visai i tema, bet man, pasiskaicius kai kuriuos pasisakymus, labai smalsu pasidare - jei man 30, o as iki siol nieko nenaudoju paakiams (na retkarciais koki lengva zele pavidalo kremuka, bet tikrai ne nuolat), veido oda tepu tik lengvu drekinanciu kremu be jokiu spf, Q10 ir priesrauksliniu komponentu, tai ar jau man verta baimintis, kad po keleriu metu teks mindyti savo rauksles g.gif
Kol kas jokiu nusiskundimu del odos neturiu, nematau ir rauksliu (itariu, dekingi genai bigsmile.gif ), taciau jei rasote, kad kremai nuo pirmuju rauksliu skirti naudojimui net nuo 25 metu amziaus, tai gal ir man verta pradeti nerimauti ir aktyviau rupintis oda unsure.gif
Pavyzdziui, man labai idomu, nuo kada reikia/verta/butina naudoti naktini krema (nes itariu, kad dauguma ju yra riebus/maitinantys/stangrinantys) g.gif

Atsakyti
sveikos smile.gif siandien nusipirkau kremus is serijos "kozje moloko", nes kazkaip daznai ji pamatau pas savo drauges, mociute labai giria visokius rusiskus ir baltarusiskus kremus (paziurint i jos veida, atrodo, kad gyvenime nenaudosiu jokiu kitokiu, tik rusiskus, nes jai 65 o tik kelios rauksleles prie akiu ir lupu ir tai labai neryskios). rinkinyje buvo naktinis, dieninis ir paakiu kremas, taciau tik namie pastebejau, kad jie ne tik sausai odai skirti, bet ir yra jauninatys. noreciau pasiteirauti Jusu, ar budama dvidesimties, galiu toki naudot, ar geriau mamai atiduot? nes kai be galo daug sypsausi, aplink lupas ir prie akiu mimkos rauksleles atsirast pradejo.
Atsakyti
QUOTE(Blanche89 @ 2010 02 11, 16:16)
sveikos smile.gif  siandien nusipirkau kremus is serijos "kozje moloko", nes kazkaip daznai ji pamatau pas savo drauges, mociute labai giria visokius rusiskus ir baltarusiskus kremus (paziurint i jos veida, atrodo, kad gyvenime nenaudosiu jokiu kitokiu, tik rusiskus, nes jai 65 o tik kelios rauksleles prie akiu ir lupu ir tai labai neryskios). rinkinyje buvo naktinis, dieninis ir paakiu kremas, taciau tik namie pastebejau, kad jie ne tik sausai odai skirti, bet ir yra jauninatys. noreciau pasiteirauti Jusu, ar budama dvidesimties, galiu toki naudot, ar geriau mamai atiduot? nes kai be galo daug sypsausi, aplink lupas ir prie akiu mimkos rauksleles atsirast pradejo.

Manau, kad jūs per jauna tokiam kremui 4u.gif Kosmetika su ožkos pienu skrta vyresnio amžiaus moterims 4u.gif
Atsakyti
Kokia įdomi tema drinks_cheers.gif
aš turiu labai 2 prieštaringas nuomones, ir negaliu apsistoti ties kažkuria viena.
Visų pirma man atrodo, jog anksti pradėjus lepinti odą, ji pripras ir nebegalės savęs apsidrėkinti (ot pasakymas doh.gif ), tačiau odai pagalba iš šalies lyg ir neturėtų pakenti, o padėti..
kokių jūs nuomonių turite? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2010 03 29, 17:12)
Kokia įdomi tema  drinks_cheers.gif 
aš turiu labai 2 prieštaringas nuomones, ir negaliu apsistoti ties kažkuria viena.
Visų pirma man atrodo, jog anksti pradėjus lepinti odą, ji pripras ir nebegalės savęs apsidrėkinti (ot pasakymas  doh.gif ), tačiau odai pagalba  iš šalies lyg ir neturėtų pakenti, o padėti..
kokių jūs nuomonių turite?  mirksiukas.gif

man atrodo, abiejuose teiginiuose yra tiesos 4u.gif pvz. negalima jaunos odos tepti kremu, kurie skirti brandziai odai. apskritai, praleidziant daug laiko gamtoje, sveikai gyvenant ir gaunant dregmes "is vidaus", galbut tu priemoniu ir nereiketu. taciau musu salygom tenka "padeti" odai ir ja palepinti, zinoma saikingai smile.gif tokia mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2010 03 29, 17:12)
Kokia įdomi tema  drinks_cheers.gif 
Visų pirma man atrodo, jog anksti pradėjus lepinti odą, ji pripras ir nebegalės savęs apsidrėkinti (ot pasakymas  doh.gif ), tačiau odai pagalba  iš šalies lyg ir neturėtų pakenti, o padėti..
kokių jūs nuomonių turite?  mirksiukas.gif

Labai idomi, aktuali ir svarbi temele!!!

manyciau, kad yra ivairaus stiprumo tu priesrauksliniu kremuku, tai jaunesnes turetu naudoti su paprastesniais priesrauksliniais ingredientais, o vyresnes - su stipriausiais. Nors is esmes, net ir paprasta drekinanti kremuka galima laikyti kremu nuo rauksliu, nes nuo dehidratacijos ir prasideda visos bedos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 02 balandžio 2011 - 15:07