o kam reikalingas sampunas su SPF?
juk jis skirtas plaukus isplauti, visa sampuna isplauni, nieko nelieka ant plauku, SPF cia tik reklaminis triukas

Del sampuno su apsauga tai tikrai nesamone,yra priemones po plovimo tai jos gal ir apsaugo,bet sampunas,nezinau

QUOTE(Lala @ 2005 06 06, 19:15)
Del sampuno su apsauga tai tikrai nesamone,yra priemones po plovimo tai jos gal ir apsaugo,bet sampunas,nezinau 

Mano purškiamas balzamas apsaugo.... O šampūnas

O jūs man paaiškinkit kas per žvėris yra šampūnas, skirtas vyresnėms moterims

QUOTE(Ašara @ 2005 06 07, 08:55)
Aš irgi mačiau vaistinėje šampūna skirtą brandiems plaukams...Net nežinau ką galvot, kažkaip absurdiškai skamba.
Na gal tas plaukas ir skiriasi kiek :gm
QUOTE(Ašara @ 2005 06 07, 08:55)
Aš irgi mačiau vaistinėje šampūna skirtą brandiems plaukams...Net nežinau ką galvot, kažkaip absurdiškai skamba.
Visiškai pritariu

O dar tikriausiai ir kainuoja brandžiai"

QUOTE(Adrijaana @ 2005 06 07, 10:22)
Kainuoja panašiai berods....

man kirpėja sakė nepirkt visokių neaiškių... ir balzamą naudot reikia tik toms, kurių labai sausi plaukai. O kaip mano besiriebaluojantiems geriau tik šampūnas ir purškiamas kondicionierius arba serumas galiukams.... Kągi, klausau ir tikrai patenkinta

QUOTE(jadzka @ 2005 06 07, 10:30)
man kirpėja sakė nepirkt visokių neaiškių... ir balzamą naudot reikia tik toms, kurių labai sausi plaukai. O kaip mano besiriebaluojantiems geriau tik šampūnas ir purškiamas kondicionierius arba serumas galiukams.... Kągi, klausau ir tikrai patenkinta 

Teisi ta tavo kirpėja...Nu bet šampūnas brandiems plaukams

QUOTE(Adrijaana @ 2005 06 07, 09:38)
teisingai.. gerai pagalvojus, tai tikra nesamone, bet uztat labai gera reklama prastumti savo preke. Juk tokiu moterishkiu, kurios pergyvena del amziaus ir net shampuna pirks brandiems plaukams atsiras tikrai daugiau nei manot. O firmos tuo ir zaidzia, juk zino, kad moteriai amzius - skaudi tema (daugumai, neshneku apie visas).
o nuo kada, nuo kokio amziaus "reikia" paakiu krema pradeti naudoti? ir ar reikia
?

QUOTE(morgana @ 2005 06 07, 12:07)
o nuo kada, nuo kokio amziaus "reikia" paakiu krema pradeti naudoti? ir ar reikia
?

Aš naudoju nuo 23 metų visai tik drėkinantį ir nuimantį juodus ratilus paakiuose.
o su visokiais Q10 taij nuo kokių 35 gal

drauge atsiunte Clinique paakiu krema, siaip man 25, tai gal sakau jau reiktu pradeti tepliotis
?