Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika pagal amžių

o kam reikalingas sampunas su SPF? g.gif juk jis skirtas plaukus isplauti, visa sampuna isplauni, nieko nelieka ant plauku, SPF cia tik reklaminis triukas
Atsakyti
Del sampuno su apsauga tai tikrai nesamone,yra priemones po plovimo tai jos gal ir apsaugo,bet sampunas,nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lala @ 2005 06 06, 19:15)
Del sampuno su apsauga tai tikrai nesamone,yra priemones po plovimo tai jos gal ir apsaugo,bet sampunas,nezinau  g.gif

Mano purškiamas balzamas apsaugo.... O šampūnas g.gif aš įtariu, kad toks šampūnas tik labiau apsunkina.
O jūs man paaiškinkit kas per žvėris yra šampūnas, skirtas vyresnėms moterims g.gif
Atsakyti
Aš irgi mačiau vaistinėje šampūna skirtą brandiems plaukams...Net nežinau ką galvot, kažkaip absurdiškai skamba.
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2005 06 07, 08:55)
Aš irgi mačiau vaistinėje šampūna skirtą brandiems plaukams...Net nežinau ką galvot, kažkaip absurdiškai skamba.

Na gal tas plaukas ir skiriasi kiek :gm
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2005 06 07, 08:55)

Visiškai pritariu smile.gif

O dar tikriausiai ir kainuoja „brandžiai" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrijaana @ 2005 06 07, 10:22)
Visiškai pritariu  smile.gif

O dar tikriausiai ir kainuoja „brandžiai"  g.gif

Kainuoja panašiai berods.... g.gif įtariu, kad koks nors sunkinantis plaukus, kaip tie visi superdrėkinantys....
man kirpėja sakė nepirkt visokių neaiškių... ir balzamą naudot reikia tik toms, kurių labai sausi plaukai. O kaip mano besiriebaluojantiems geriau tik šampūnas ir purškiamas kondicionierius arba serumas galiukams.... Kągi, klausau ir tikrai patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 06 07, 10:30)
man kirpėja sakė nepirkt visokių neaiškių... ir balzamą naudot reikia tik toms, kurių labai sausi plaukai. O kaip mano besiriebaluojantiems geriau tik šampūnas ir purškiamas kondicionierius arba serumas galiukams.... Kągi, klausau ir tikrai patenkinta biggrin.gif

Teisi ta tavo kirpėja...Nu bet šampūnas brandiems plaukams g.gif schmoll.gif Ko tik neprigalvojama. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrijaana @ 2005 06 07, 09:38)
Teisi ta tavo kirpėja...Nu bet šampūnas brandiems plaukams  g.gif  schmoll.gif Ko tik neprigalvojama.  doh.gif

teisingai.. gerai pagalvojus, tai tikra nesamone, bet uztat labai gera reklama prastumti savo preke. Juk tokiu moterishkiu, kurios pergyvena del amziaus ir net shampuna pirks brandiems plaukams atsiras tikrai daugiau nei manot. O firmos tuo ir zaidzia, juk zino, kad moteriai amzius - skaudi tema (daugumai, neshneku apie visas).
Atsakyti
o nuo kada, nuo kokio amziaus "reikia" paakiu krema pradeti naudoti? ir ar reikia rolleyes.gif ?
Atsakyti
QUOTE(morgana @ 2005 06 07, 12:07)
o nuo kada, nuo kokio amziaus "reikia" paakiu krema pradeti naudoti? ir ar reikia rolleyes.gif ?

Aš naudoju nuo 23 metų visai tik drėkinantį ir nuimantį juodus ratilus paakiuose.
o su visokiais Q10 taij nuo kokių 35 gal g.gif
Atsakyti
drauge atsiunte Clinique paakiu krema, siaip man 25, tai gal sakau jau reiktu pradeti tepliotis biggrin.gif ?
Atsakyti