Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika pagal amžių

tai kaip su tais naktiniais kremais.galima galvoti,kad 24 met merginos oda tureti pati apsisaugoti, kaip cia kazkas minejo ir kad nereikia apkruti odos taip anksti,bet kita vertus rezultatai kalba patys uz save.vakare patepus veida kremu,ryte oda atrodo skaisti,svelni kaip persikas.mano mamai 48.avon kremus gal tik pries kelis metelius pradejo naudoti.bet atrodo sauniai.ir gyvenimas jos buvo nelengvas,daznai streso pilnas,bet jai pavyko islikti graziai.gal net ne visada tie kremai lemia esminius dalykus.galbut tai genai.(nors mano mama sako,kad reik daryt kozna diena pratimus veidui ir buti geru zmogum,nepykti,o sypsotis)
Atsakyti
Vat apie priedus tai nelabai išmanau doh.gif Pačiai labai būtų įdomu sužinoti, nes pirksiu ,,rimtesnį" kremą. Visą laiką planavau, kad kai sueis 25 metai tai jau ir pirksiu, bet...Jau 5 metai tai ir liko tik planuose. biggrin.gif
lydema tai nesupratau kokį lengvą kremuką nuo 14 metų pradėjo naudoti blink.gif Negi nuo raukšlių? unsure.gif gal šiaip tik kokį g.gif
Atsakyti
Aš ir daznai susimastau koki kremuka pirkti, is kur žinoti nuo kokių metų koks tinka. Man patinka Avon kataloge kai parašyta nuo keliu metu naudot. Galetu ir visi gamintojai ant dežuciu pora skaičiuku darašyt ir tikrai mažiau blaškytumėmes parduotuvėse.
O kas liecie jauna oda kuri tepama kremu nuo raukšlių, idomu kuo ja teps sulaukia 40 metu.
Visai nesenai nusipirkau NIVEA krema nuo pirmuju rauksliu, bet ir taip tepdama abejoju ar teisingai pasirinkau g.gif
Atsakyti
QUOTE(nairobi @ 2005 06 02, 09:01)
Aš asmeniškai manau, kad tik pas biezbožnus žmones jaunystėj( atrodo jaunimas skaitosi iki 29m.) atsiranda raukšlės- gal rūkot ar neišsimiegat- tada tai taip, bet laiku susiėmus padėtis dar gali pagerėti, o tai prisimenu univere panos(kaikurios, aišku) rūkyt lėgdavo kiekvieną pertrauką, o kaip dar namie, bare, per sesiją kai stresas ir tt.- nesuprantu apie ką jos galvojo? schmoll.gif

Nairobi,aš nerūkau ir niekada nerūkiau,išgeriu tik šiaip su proga taurę vyno
dėl išsimiegojimo-aišku kai mažas vaikas nelabai čia gaunas,nors dabar gal ir daugiau išsimiegu g.gif
į soliariumą vaikščiojau pastoviai 3-4 metus,nes esu baltaodė,dabar jau nuo žiemos nė karto nebuau-tiesiog saugiau labiau odą ir tiek
bet dėl tų raukšlių tikrai neišsigalvoju-ne tik pas save jas matau,bet ir pas savo draugę,kuri gyvena sveikesnį gyvenimą nei aš..
Atsakyti
QUOTE(panama @ 2005 06 02, 09:22)
tai kaip su tais naktiniais kremais.galima galvoti,kad 24 met merginos oda tureti pati apsisaugoti, kaip cia kazkas minejo ir kad nereikia apkruti odos taip anksti,bet kita vertus rezultatai kalba patys uz save.vakare patepus veida kremu,ryte oda atrodo skaisti,svelni kaip persikas.mano mamai 48.avon kremus gal tik pries kelis metelius pradejo naudoti.bet atrodo sauniai.ir gyvenimas jos buvo nelengvas,daznai streso pilnas,bet jai pavyko islikti graziai.gal net ne visada tie kremai lemia esminius dalykus.galbut tai genai.(nors mano mama sako,kad reik daryt kozna diena pratimus veidui ir buti geru zmogum,nepykti,o sypsotis)

o kas per pratimukai veidui?
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nairobi @ 2005 06 02, 10:01)
Aš asmeniškai manau, kad tik pas biezbožnus žmones jaunystėj( atrodo jaunimas skaitosi iki 29m.) atsiranda raukšlės- gal rūkot ar neišsimiegat- tada tai taip, bet laiku susiėmus padėtis dar gali pagerėti, o tai prisimenu univere panos(kaikurios, aišku) rūkyt lėgdavo kiekvieną pertrauką, o kaip dar namie, bare, per sesiją kai stresas ir tt.- nesuprantu apie ką jos galvojo? schmoll.gif

Kuo toliau tuo įdomiau darosi unsure.gif
Jaunimas iki 29 metų? blink.gif blink.gif blink.gif Dar nebuvau girdėjusi tokios ribos.

Aš asmeniškai, per savo gyvenimą nesu cigaretės burnoj turėjus. Tačiau...bendras šių laikų oro užterštumas yra didelis ir jis vis didėja. Nors pati ir nerūkau ir mano aplinkos žmonės visi nerūkantys, bet cigarečių dūmų dozė visitiek kliūna. Užtektinai yra tokių, kurie rūko viešose vietose. Nekalbu apie barus ar diskotekas. Autobusų stotelėse, namų laiptinėse, eidami priešais ir t.t. O pasyvus rūkymas kenkia nemažiau schmoll.gif
Miego trūkumas- šių laikų gyvenimo tempo problema.
Be to, tai jog nuo 25 metų reikia rūpintis raukšlių prevensija - dermatologų rekomendacija, o ne mano sugalvota. Aišku, toj pačioj medicinoj yra daug prieštaringų nuomonių ir būna sunku atsirinkti kuria tikėti, o kuria ne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrijaana @ 2005 06 02, 11:12)
Kuo toliau tuo įdomiau darosi  unsure.gif
Jaunimas iki 29 metų? blink.gif  blink.gif  blink.gif Dar nebuvau girdėjusi tokios ribos.

Aš asmeniškai, per savo gyvenimą nesu cigaretės burnoj turėjus. Tačiau...bendras šių laikų oro užterštumas yra didelis ir jis vis didėja. Nors pati ir nerūkau ir mano aplinkos žmonės visi nerūkantys, bet cigarečių dūmų dozė visitiek kliūna. Užtektinai yra tokių, kurie rūko viešose vietose. Nekalbu apie barus ar diskotekas. Autobusų stotelėse, namų laiptinėse, eidami priešais ir t.t. O pasyvus rūkymas kenkia nemažiau  schmoll.gif
Miego trūkumas- šių laikų gyvenimo tempo problema.
Be to, tai jog nuo 25 metų reikia rūpintis raukšlių prevensija - dermatologų rekomendacija, o ne mano sugalvota. Aišku, toj pačioj medicinoj yra daug prieštaringų nuomonių ir  būna sunku atsirinkti kuria tikėti, o kuria ne  doh.gif

Taij šitoj vietoj padeda vitaminai - antioksidantai.
Ir kremai tikrai ne super viksmingi naikinantys raukšles....
Taigi, tik prevencijai. O ne gydymui smile.gif
Taigi, kokie priedai tinka prevencijai> NE NAIKINIMUI !!!!
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 06 02, 11:18)
Taij šitoj vietoj padeda vitaminai - antioksidantai.
Ir kremai tikrai ne super viksmingi naikinantys raukšles....
Taigi, tik prevencijai.  O ne gydymui smile.gif
Taigi, kokie priedai tinka prevencijai> NE NAIKINIMUI !!!!

Būtent biggrin.gif TĄ PATĮ ir aš jau keliuse postuose kartoju biggrin.gif
Be to, pas mane raukšlių NESIMATO. Aš nedrįstu teigti, kad jų nėra, nes tikriausiai pas visus žmones yra raukšlelės, kurios laikui bėgant pamažu gilėja. Bet būtent šitą gilėjimą ir norėčiau sustabdyti, arba bent sulėtinti smile.gif
Ir dar- sintetinių vitaminų organizmas pasisavina labai mažą dalį. Ir kaip visais atvejais, taip ir šiuo geriausius rezultatus turi duoti kompleksiškai naudojamos priemonės. 4u.gif
Atsakyti
Manau, kad kiekviena moteris turi savo kritini amziu, kai jos oda ima reikalauti didesnes prieziuros. Kai man buvo 25 nemaciau jokiu problemu, o kai arti bus 30 - jau pastebejau, kad apie akis vaj vaj vaj randasi sparciai rauksleles... Aisku, nepuolu pirkti labai intensyviu kremu, bet nuo paprasto drekinancio perejau prie drekinancio brandziai odai.
Anksciau mums mamos sakydavo: neplauk galvos daznai, nes greiciau riebaluosis. Issiplauni galva sekmadieni ir vaikstai svari iki treciadienio, o paskui vis blogyn iki sekmadienio. O dabar plaunam daznai ir taip negalvojam, ar ne? Sako: netepk kremais, oda pripras... Idomu, prie ko? Drekinantys ir maitinantys kremai - tai vanduo ir aliejai. Argi galima oda islepinti?
Atsakyti
Pritariu Reklamistei drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrijaana @ 2005 06 01, 22:34)
Vat apie priedus tai nelabai išmanau  doh.gif  Pačiai labai būtų įdomu sužinoti, nes pirksiu ,,rimtesnį" kremą. Visą laiką planavau, kad kai sueis 25 metai tai jau ir pirksiu, bet...Jau 5 metai tai ir liko tik planuose. biggrin.gif
lydema tai nesupratau kokį lengvą kremuką nuo 14 metų pradėjo naudoti  blink.gif Negi nuo raukšlių?  unsure.gif  gal šiaip tik kokį  g.gif

biggrin.gif prajuokinai
seip tikrai ne nuo rauksliu o paprasta krema kuris tinkamas ir vaikams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lydema @ 2005 06 02, 14:33)
biggrin.gif prajuokinai
seip tikrai ne nuo rauksliu o paprasta krema kuris tinkamas ir vaikams  mirksiukas.gif

Va taip ir gaunasi, kai nesusikalbam g.gif , kad 14-metės kremus nuo raukšlių naudoja mirksiukas.gif

Atsakyti