Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika pagal amžių

QUOTE(nairobi @ 2005 06 01, 15:36)
Man tai brutalu, kai jaunimas taip parinasi dėl visokių įmantrių kremų su kofermentais , enzimais ar dar kuom.
Manyčiau kremą nuo raukšlių galima būtų naudoti kažkur nuo 50m., serumus nuo 70- jai norit but hip senutėm ir prieš kitas babuškas pasipuokuoti tuo geru.Gal vaizdas ir dramatizuotas, bet niekaip nepatikėsių, jog 25 m. moters oda gali turėt senatvės požymių..  wacko.gif

Nu jei nesirūpinsi tai atsiras ant 30-mečio kaip dovanėlė. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2005 06 01, 16:55)
Nu jei nesirūpinsi tai atsiras ant 30-mečio kaip dovanėlė.  tongue.gif

Tai rūpintis reikia, bet neperlenkt lazdos su spec stangrinančiais ir t.t. kremais...
Jaunoms ir reikia, kad spuogus naikuntų arba drėkintų. Stangrint dar nėra reikalo.... Tuo labiau raukšlių naikint...
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 06 01, 16:29)
Tai rūpintis reikia, bet neperlenkt lazdos su spec stangrinančiais ir t.t. kremais...
Jaunoms ir reikia, kad spuogus naikuntų arba drėkintų. Stangrint dar nėra reikalo.... Tuo labiau raukšlių naikint...

O jei 25-30 čia jaunos ar jau nelabai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2005 06 01, 17:32)
O jei 25-30 čia jaunos ar jau nelabai?  g.gif

Manau pakankamai jaunos, kads serumus nuo raukšlių naudot....
Pakaktų tik stangrinančio lengvai kremuko....
Atsakyti

QUOTE(bum @ 2005 06 01, 16:32)
O jei 25-30 čia jaunos ar jau nelabai?  g.gif

Pats zydejimas moters thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
o as pradejau lengva kremuka naudot nuo 14 m nes jau labai trauke oda-net serpetojo blink.gif panaudojus gal jau menesi serpetojimas isnyko tongue.gif
o seip manau kad reikia rupintis savo oda visalaik ir naudot atitinkamus kremus kai pati jauti kad reikia.. ax.gif
Atsakyti
Na man tik 18 anticeliulitinio kremo tikrai nereikia tfu tfu tfu,taciau naudoju priemones nuo spuogu gal nuo kokiu 14 metu nzn...turiu garnier serijos produktus zele veidui ir krema na lyg ir viskas butu na neskaitant depiliaciniu priemoniu...na dar visokias priemones kunui turiu,johnson firmos aleju naudoju nes labai fainas,galvoj udar gal reikia nusipirkti kazka,kad oda ant veidelio ne tokia raudona butu kauke gal kokia kosmetine ar ka na dar nesugalvojau schmoll.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nairobi @ 2005 06 01, 16:36)
Man tai brutalu, kai jaunimas taip parinasi dėl visokių įmantrių kremų su kofermentais , enzimais ar dar kuom.
Manyčiau kremą nuo raukšlių galima būtų naudoti kažkur nuo 50m., serumus nuo 70- jai norit but hip senutėm ir prieš kitas babuškas pasipuokuoti tuo geru.Gal vaizdas ir dramatizuotas, bet niekaip nepatikėsių, jog 25 m. moters oda gali turėt senatvės požymių..  wacko.gif

Čia tai bent interesna nuomonė blink.gif

50-metės veidas , jeigu ji iki tol nesirūpino savo oda, jau bus išvagotas raukšlių. Kremai nėra tokie stebūklingi, kad patepei ir dingsta raukšiės schmoll.gif Jie didžiausią efektą duoda naudojami kol nėra raukšlių, tada užkerta kelią jų atsiradimui. Būtent todėl 25 m. moteriai rekomenduojama pradėt rūpintis, kad tos raukšlės neatsirastų. Čia gi nėra taip, kad vakare nueini miegot be raukšlių, o ryte atsikėlusi pamatai raukšlę. Raukšlės formuojasi pamažu, mes gi nepastebim jų pradinių užuomazgų, pamatom tik tada, kai ji jau būna akivaizdi ir sunkiai arba visiškai nepašalinama. g.gif
Niekas ir nesako, kad 25 m. moters oda turi senatvės požymių, tačiau teoriškai nuo šio amžiaus ji pradeda pamažu senti. O požymiai atsiranda vienom anksčiau, kitom vėliau, priklausomai nuo daugelio faktorių: paveldėjimo, aplinkos užterštumo, saulės ir soliariumų poveikio, gryno oro ar uždarų nevėdinamų patalpų įtakos, stresų, medikamentų ir t. t. Galima vardinti be galo, tačiau vienas iš šių faktorių yra ir rūpinimasis savo oda. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrijaana @ 2005 06 02, 09:16)
Čia tai bent interesna nuomonė  blink.gif

50-metės veidas , jeigu ji iki tol nesirūpino savo oda, jau bus išvagotas raukšlių. Kremai nėra tokie stebūklingi, kad patepei ir dingsta raukšiės  schmoll.gif  Jie didžiausią efektą duoda naudojami kol nėra raukšlių, tada užkerta kelią jų atsiradimui. Būtent todėl 25 m. moteriai rekomenduojama pradėt rūpintis, kad tos raukšlės neatsirastų. Čia gi nėra taip, kad vakare nueini miegot be raukšlių, o ryte atsikėlusi pamatai raukšlę. Raukšlės formuojasi pamažu, mes gi nepastebim jų pradinių užuomazgų, pamatom tik tada, kai ji jau būna akivaizdi ir sunkiai arba visiškai nepašalinama. g.gif
Niekas ir nesako, kad 25 m. moters oda turi senatvės požymių, tačiau teoriškai nuo šio amžiaus ji pradeda pamažu senti. O požymiai atsiranda vienom anksčiau, kitom vėliau, priklausomai nuo daugelio faktorių: paveldėjimo, aplinkos užterštumo, saulės ir soliariumų poveikio, gryno oro ar uždarų nevėdinamų patalpų įtakos, stresų, medikamentų ir t. t. Galima vardinti be galo, tačiau vienas iš šių faktorių yra ir rūpinimasis savo oda.  ax.gif

Na, aš noriu sužinoti, su kokiais priedais reikia naudoti kada tuos kremus ir kitas priemones?
Aišku, jei 14 mergina pradės naudot kremus, kurie lygina raukšles - gausis nesamonė... Jai greičiausiai reikia lengvo drėkinančio kremuko arba spuogelius naikinančio.....
Taigi, paplepėkim, kokie priedai ką daro ir maždaug kokiam amžiui skirti. Nebūkim reklamos aukomis, kad reikia lyginti raukšles, kai jos vos įžiūrimos paakiuose (čia gal tik pakankamai gerai sugrėkinti paakių odelę reikia g.gif
Atsakyti
Na ką aš gali paskayti-man 25 metai,bet aš jau ir ant savo odos,ir ant savo draugių tikrai pastebiu pirmuosius senėjimo požymius:atsiranda raukšlelė tarpuaky,šypsantis skuosrų oda jau išsivagoja ir pan..
Tiesa,kremų nuo raukšlių nevartoju,tik drėkinantį,bet pradėjau galvoti,akd reiktų gal kokių masažiukų veido pasidaryt,užsidėt kokią kaukę retkarčiais stangrinančią,maitinančią,nes nenoriu laukti kol būsiu susiraukšlėjus visai,tik aišku nereikia perlenkti lazdos
bet tos kurios aiškina,kad 25 dar nieko nesimato-tai yra labai jau nesavikritiškos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(anna @ 2005 06 02, 09:48)
Na ką aš gali paskayti-man 25 metai,bet aš jau ir ant savo odos,ir ant savo draugių tikrai pastebiu pirmuosius senėjimo požymius:atsiranda raukšlelė tarpuaky,šypsantis skuosrų oda jau išsivagoja ir pan..
Tiesa,kremų nuo raukšlių nevartoju,tik drėkinantį,bet pradėjau galvoti,akd reiktų gal kokių masažiukų veido pasidaryt,užsidėt kokią kaukę retkarčiais stangrinančią,maitinančią,nes nenoriu laukti kol būsiu susiraukšlėjus visai,tik aišku nereikia perlenkti lazdos
bet tos kurios aiškina,kad 25 dar nieko nesimato-tai yra labai jau nesavikritiškos  schmoll.gif

Na, man irgi tuoj 25 metukai.
PAakiuose matosi viena kita raušlytė, kurią patepus paakių kremuku drėkinančiu dingsta...
O daugiau... Numetus 10 kg svorio - paglebo odelė, taigi, manau, kad kokių stangrinančių kaukyčių reikia. O apie kremus nuo raukšlių dar negalvoju... palauksiu kol jos pradės rodytis po truputį...
Mano 18 metų pusseserė nusipirko kremą su Q10 ir pareiškė, kad nenori būt raukšlėta.... Kai realiai jos oda tik saussa...
Atsakyti
Aš asmeniškai manau, kad tik pas biezbožnus žmones jaunystėj( atrodo jaunimas skaitosi iki 29m.) atsiranda raukšlės- gal rūkot ar neišsimiegat- tada tai taip, bet laiku susiėmus padėtis dar gali pagerėti, o tai prisimenu univere panos(kaikurios, aišku) rūkyt lėgdavo kiekvieną pertrauką, o kaip dar namie, bare, per sesiją kai stresas ir tt.- nesuprantu apie ką jos galvojo? schmoll.gif
Atsakyti