Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sayonara @ 2008 08 11, 15:33)
nu keistai kažkaip.. pvz., raudona tokia apynormalė, nors irgi rodosi per blanki, o va su žalia tai kažkas netvarkoj.. unsure.gif

o pas mane kompe raudona net iki skausmo pjauna akis smile.gif ir zalia silta visiskai be melynumo.... kol neikeliu i www... bet kuri saita. man jau tikrai negera nuo to spalvu nesuderinamumo ir nenuspejamumo. jauciu nuderinau kazka. bet tos problemos nuo pat pradziu pradejus dirbti Mac'u.
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2008 08 11, 14:27)
O dėl simetrijos pirmame kadre tarp siluetų ir šešėlių - kursuose mus mokė, kadrą geriau komponuoti taip, kad nebūtų simetrijos tarp objekto ir jo atspindžio. Būtent dėl balanso, kaip ir minėjo Sayonara.

ačiū, tą ir norėjau sužinot bigsmile.gif

ir ačiū už komentarą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 08 11, 13:49)
super analogijos biggrin.gif

na ir pasiplėsiu šiek tiek. nelendu "geron vieton", bet jeigu būtų tiesiai, nebūtų linksmumos šiame kadre. aš kadangi liberalė horizontų tiesume esu, tai man tinka..smile.gif

Ir negalvoju niekada, kad lendi - prašom nesiteisinti biggrin.gif Ačiū už komentarą 4u.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 08 11, 14:23)
del kreivu horizontu, kaip pasake viena drauge, jei gyvenimas nestabilus arba megsti nestabilias busenas ir netiketas progas, tai ir  kreivus horizontus pateisini  lotuliukas.gif kiek tame tiesos nezinau, bet as savuosius tiesinu 99 proc is 100  doh.gif ir kiekviena karta pagalvojus palikt netiesinta, po keliu minuciu griztu ir pataisau  lotuliukas.gif
bet kadras idomus, tai jau tikrai smile.gif netiketas

Bučiuoklė biggrin.gif Labai taiklus pavadinimas. Dėl pavadinimo patiko, dėl spalvų - nelabai. Šaltoka. Pas mane rodo panašiai taip, kaip Sayonara apibūdino.

Sansara, aš kreivus horizontus irgi tiesinu jei norėjau tiesios nuotraukos, o fotkinant nepataikiau, bet istrižas kadravimas - tai jau visai kas kita.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 11 rugpjūčio 2008 - 15:30
QUOTE(Anasko @ 2008 08 10, 11:58)

Mano kadrai is atostogu blush2.gif visi seimos albumui, bet jei bus kokios pastabos labai lauksiu, kol neatspausdinau ant poperiaus, ir kol galima pataisyti 4u.gif

Oi pagaliau perskaičiau viską karsta.gif blink.gif o nuotraukų kokių fainų prisižiūrėjau bigsmile.gif

Oi kad mano tokios nuotraukos šeimos albumui būtų wub.gif norėčiau. Na kelias gal ir aš įmesiu vakare jūsų teismui ką papyškinau per atostogas tourist5.gif blush2.gif . Dar visų nuotraukūų neperžiūrėjau bet tikiuosi nors ką turėsiu parodyti ax.gif
Atsakyti
Californija, man tavo foto kaip ir Sansarai, pirma tokia liuks, ziureciau ir ziureciau, o antra asmenine, bet vis tiek gera ir kokybiska.

Lindra, sveika prisijungusi 4u.gif Foto tikrai patrauklios, kazkokiu nauju patarimu nesugalvosiu g.gif biggrin.gif O zinant kad su muilyne, tai sakyciau liuks foto.

Sayonara, man irgi tavo pirmoji foto! Nezinau kas joje paslepta, bet ji baisai patraukli, ziureciau ir ziureciau. Labai daug pasakoja ji.

Puriena, as zaviuosi ir nesuprantu, nu kaip galima pamatyti tokius dalykus gyvenime ir realizuoti ant poperiaus

Sansara, man atrodo Kudroje as matau skaidresnes spalvas g.gif ir ten liuks ziurisi, japoniskam styliuje, o cia kazkokia murzina spalva g.gif

Dar norejau paburbeti rolleyes.gif kodel visos(si)aptingejo iki paskutinio laipsnio ir nustojo dalyvauti ND unsure.gif Pagal save zinau kad vis lauki geresnes temos, bet kita tema buna dar sudetingesne ar neidomi, ir taip vis lauki ir lauki. Man asmeniskai jau nustojo fantazija veikti kai mazai dalyviu, ir nera azarto laimeti unsure.gif Be ND mes tapsim greit i kita skyreli panasus.

Paburbejau profilaktiskai tongue.gif o dabar noreciau paklausti, gal kas turi FS CS2 ar CS1 sulauzyta blush2.gif atsiunciau sau tryal versija, tai ten tiek gerio uzmaciau blush2.gif Jei kam negaila, pasidalinkit, a flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 11 rugpjūčio 2008 - 15:39
Anasko, priimu spyri geron vieton ir einu galvot apie natiurmorta blush2.gif tiesa pasakius aptingau ir vis galvoju "ai, dar vis tiek savaitei atides, spesiu" doh.gif saunuole, kad judini mus del to 4u.gif
Atsakyti
Anasko, teisingai Tu dėl ND, bet.. pažiūrėjau į porą jau įdėtų nature morte ir noras atšoko dalyvaut. aš taip dar nefotografuoju ir šiame amžiuje, tikėtina, nefotografuosiu biggrin.gif
Atsakyti
del ND - rasiau gal du - tris postu - nieko. Manau, kad cia tiesiog veikia vasaros-atostogu sindromas - sunku rast laiko... Kad jau visai mazai laiko liko, o yra bent keli tikrai stiprus darbai - gal dar savaitei pratesiam? (zinau, jau ana savaite reikejo balsuot) Va Sayonara is atostogu grizo, Anasko atsigavo - gal daugiau ka galim isspausti?
Sayonara, nereikia lia-lia, tu labai daug gali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2008 08 11, 19:13)
Sayonara, nereikia lia-lia, tu labai daug gali smile.gif

na dėkui dėkui už pasitikėjimą, bet esu negera "studentė". galiu, jei noriu ir jei man įdomu. jei neįdomu - šakės. sėsk, du..biggrin.gif ta prasme, darbštumo manyje nėėėėė smile.gif
Atsakyti
Sayona, nu turi gi kazkas naujokam rodyt pavyzdi... As vat isvis nieko tokio ND fotografuot neprisiverciu - nu neidomu. Zinau, kad daugiau ismokciau darant konkrecias uzduotis ale va...
Atsakyti
ačiū taip pat Anasko ir kt. už komentarus, ir kaip jau ir beveik už pripažinimą biggrin.gif

tad dar porą nuotraukų jūsų teismui

user posted image

user posted image

(čia jau ne su muilinuke, su trupučiuką geresniu ax.gif )

Atsakyti
Lindra blink.gif thumbup.gif 4u.gif PIRMOJI!! thumbup.gif Tai jums ir pavyzdys, kad technika yra niekis , jei neturi matymo. Pirmoji nuotrauka tai ne tik ideali kompozicija, įdomus rakursas, bet ir menine (idėjine) prasme ji įtraukia, akys tiesiog sustingsta ties tuo užmigusiu kareivuku. Tai yra puiki Spaudos fotografija, kuri laisvai galėtų puikuotis spaudos fotografijos albume thumbup.gif (na techninius dalykėlius galima būtų patvarkyti, bet čia tokia smulkmė, kad neverta net šnekėt apie tai)..

Apie antrąja deja pasakyti negaliu nieko. Na ji neįdomi nei siužetu, nei atlikimu 4u.gif plius labai užkliūva išdegęs dangus (kas beje pirmojoje irgi yra - padegę debesys, tačiau pirmojoje tai dingsta superiniame siužete).
Atsakyti