buvau kūdros myte savaitgalį. apgailėtina, bet parsivežiau tik kelis kadrus. ir tie net su mytu visiškai nesusiję
Sansara, čia mano sesers mergytė, o ne mano vaikis seniai jį berodžiau, tai ir pamiršai kaip atrodo Bet labai ačiū už komentarus, tu esi superinė vaikų nuotraukų komentatorė
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 08 10, 21:07)
Sansara, čia mano sesers mergytė, o ne mano vaikis
taigi gyvą neseniai mačiau, ir net ne kartą bet panašumo yra su taviškiu tikrai nemažai. ir žvilgsnis panašus
bitemaja, tikiuos bent pasitusinai normaliai ir linksmai. jei net kada fotografuot nebuvo. si foto superine, kiekvienas plaukelis taip parodytas, kad negali nesisypsoti ziurint i sia foto
Bitemaja Pagyros ir nuo mano vyro sako - o čia liux fotkė
Sansara, nieko tokio buvo čia neseniai - važiuoja vežimuke abudu susigrūdę, sesers dukrytė ir mano vaikis, o greta aš, sesė ir mano vyras, tai kažkas pamatė ir sako, kad laisvai gali būt abu nuo to pačio tėvo visai panašūs Na man tai panašumas nebent tamsios didelės akys abiejų
Puriena - gražus kadras, tikrai labai. Gal kaip ir Anasko, kontrasto vos didesnio irgi norėčiau.
Sansara, nieko tokio buvo čia neseniai - važiuoja vežimuke abudu susigrūdę, sesers dukrytė ir mano vaikis, o greta aš, sesė ir mano vyras, tai kažkas pamatė ir sako, kad laisvai gali būt abu nuo to pačio tėvo visai panašūs Na man tai panašumas nebent tamsios didelės akys abiejų
Puriena - gražus kadras, tikrai labai. Gal kaip ir Anasko, kontrasto vos didesnio irgi norėčiau.
QUOTE(Anasko @ 2008 08 10, 20:57)
Puriena, as lygiai toki pat rakursa padariau, tik su ramune bet pas mane katastrofiskai erdves nera, pas tave su ja viskas gerai.
Parodyk
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 08 10, 21:27)
Ačiū Nieko nekoregavau apart poros šiukšlių. Dėl kontrasto, tai gali būti, nes vakarinė šviesa yra minkšta. Bet aš asmeniškai su PS patikrinu kontrasto trūkumą tokiu būdu : padarau Auto contrast funkciją ir jei nuotrauka nepasikeičia, tai manau, kad su kontrastu viskas o.k. Nežinau, ar čia protingas būdas, bet kažkaip lyg pasiteisina Ši nuotrauka irgi perėjo auto kontrasto testą
Bite, su nuotaika kadras Va čia ir pasireiškia plačiakampio gėris Apatinė lūpa tokia kukli
Anasko, labai geros nuotraukos is pajurio. Nuo pirmos kaifuoju - pati turejau galvoj toki vaizda, bet neparsiveziau va. O tas crossas tai nu na vkus i cvet - ten kur juros daug tai jis man visai nieko, o va paskutinej pvz foto tas melsvumas/zalsvumas kazkaip nelabai tinka.
Puriena, Aj, nezinau, as turbut nelabai objektyvi tavo foto atzvilgiu, nes nu man jos dazniausiai artimos tokios - jauciu silpnybe tavo stiliui, siokai tokiai netvarkai kadre (turbut kruopsciai suplanuotai), ir tam zanrui - kzk tarp portreto ir reportazo, ir istorijai, kurios tavo foto paprastai pasakoja, nuotaikai.
Pupeliukai, antroji Pirma - tvarkinga, rakursas nieko. Bet kzk i tavo nuotrauku visuma atsizvelgiant, sios ne tavo karjeros virsune. o dar kai prisimenu kai tu juostinius spalvotus dedavai - va ten tai man buvo
o apie kursus - as girdejau, o ir skaiciau kzk VDA puslapyje (dabar sios info nera, patikrinau, bet gal pries naujuosius mokslo metus atsiras ), kad VDA Trimakas organizuoja fotokursus - atseit ir planuojantiems stoti, ir siaip norintiems pasitobulint. Tuo metu mane visai sudomino
Puriena, Aj, nezinau, as turbut nelabai objektyvi tavo foto atzvilgiu, nes nu man jos dazniausiai artimos tokios - jauciu silpnybe tavo stiliui, siokai tokiai netvarkai kadre (turbut kruopsciai suplanuotai), ir tam zanrui - kzk tarp portreto ir reportazo, ir istorijai, kurios tavo foto paprastai pasakoja, nuotaikai.
Pupeliukai, antroji Pirma - tvarkinga, rakursas nieko. Bet kzk i tavo nuotrauku visuma atsizvelgiant, sios ne tavo karjeros virsune. o dar kai prisimenu kai tu juostinius spalvotus dedavai - va ten tai man buvo
o apie kursus - as girdejau, o ir skaiciau kzk VDA puslapyje (dabar sios info nera, patikrinau, bet gal pries naujuosius mokslo metus atsiras ), kad VDA Trimakas organizuoja fotokursus - atseit ir planuojantiems stoti, ir siaip norintiems pasitobulint. Tuo metu mane visai sudomino
Dekui dar karta uz komentarus mano portretukui
Pupeliuk, bet mazoji kokia panasi i tavo suneli Antroje foto, tai maciau kad ten mergyte, bet pirmoje tikrai galvojau kad tavo sunutis. Nerealu Pirmasis portretukas labai patiko, antras irgi nieko, jokiu budu nera kad nepatiktu, bet paprastesnis
Bitele, na sauniai tas arklys Kokia ten kritika, super
Purienos dukrytes foto uzkabino Man mergytes su suknytem ir dar pievoj- yra viskas Spalvos svelnios, man tinka
Anasko, man truksta erdves...butu irgi labai geras kadras
Is pajurio nuotraukos saunios bet pirmoji geriausia, ant sienos tokia
Mano pora juostinuku....(zinau, kad i seimos albuma). Pasidalinu, nes man tie juostiniai kadrai be galo mieli.
Pupeliuk, bet mazoji kokia panasi i tavo suneli Antroje foto, tai maciau kad ten mergyte, bet pirmoje tikrai galvojau kad tavo sunutis. Nerealu Pirmasis portretukas labai patiko, antras irgi nieko, jokiu budu nera kad nepatiktu, bet paprastesnis
Bitele, na sauniai tas arklys Kokia ten kritika, super
Purienos dukrytes foto uzkabino Man mergytes su suknytem ir dar pievoj- yra viskas Spalvos svelnios, man tinka
Anasko, man truksta erdves...butu irgi labai geras kadras
Is pajurio nuotraukos saunios bet pirmoji geriausia, ant sienos tokia
Mano pora juostinuku....(zinau, kad i seimos albuma). Pasidalinu, nes man tie juostiniai kadrai be galo mieli.
na, pailsėjau nuo poilsio ech, žinot, kaip ta gamta išvargina vis tik dabar galiu jau ir pakomentuot kažką.
nelabai matau, ką taisyt. smagūs, šilti atostogų kadrai tiesa, tavo katinas nerealus. net nežinau, kuri labiau patinka ar šita, ar kūdrinė nuotrauka
patiko abi. tik antroj fokusas kažkur ne ten lyg tais
spalvos mielos, bet kažkaip nežinau. gal norėčiau, kad ji būtų atsisukusi
žinokit, buvo nerealu senokai jau taip gerai leidau laiką gamtoj.
mmm kokios spalvos gražios čia kokia juosta?
dėkui už komentarus mano arkliui
QUOTE(Anasko @ 2008 08 10, 10:58)
Mano kadrai is atostogu visi seimos albumui, bet jei bus kokios pastabos labai lauksiu, kol neatspausdinau ant poperiaus, ir kol galima pataisyti
nelabai matau, ką taisyt. smagūs, šilti atostogų kadrai tiesa, tavo katinas nerealus. net nežinau, kuri labiau patinka ar šita, ar kūdrinė nuotrauka
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 08 10, 12:18)
Dar įdėsiu vieną nuotraukytę komentaram (vėliau išimsiu).. Panaudojau į j/b vertimo actioną su vos vos tonavimu. O buvau sau pažadėjusi nenaudoti tų blogių Bet man gražu Nors ir originalios spalvos šitos nuotraukos gražios, bet kad jau pažaidžiau, tai dedu tokią..
patiko abi. tik antroj fokusas kažkur ne ten lyg tais
QUOTE(Puriena6 @ 2008 08 10, 13:01)
Įdedu ir aš šviežią darbelį. Fotografavau prie vakarinės saulės. Siužetas gal ir sentimentalus, ar nenaujas, bet vistik... kritikai
spalvos mielos, bet kažkaip nežinau. gal norėčiau, kad ji būtų atsisukusi
QUOTE(Sansara @ 2008 08 10, 21:14)
bitemaja, tikiuos bent pasitusinai normaliai ir linksmai. jei net kada fotografuot nebuvo. si foto superine, kiekvienas plaukelis taip parodytas, kad negali nesisypsoti ziurint i sia foto
žinokit, buvo nerealu senokai jau taip gerai leidau laiką gamtoj.
QUOTE(californiagirl @ 2008 08 11, 00:50)
mmm kokios spalvos gražios čia kokia juosta?
dėkui už komentarus mano arkliui
Laba diena,
noriu, bet nedrįstu ir vėl jungtis į jūsų gretas
noriu mokytis, bet vis pritingiu kadrų pagaudyt
fotikas muilinukė, bet vistiek norėjau parodyt, ir, jei bus, komentarų išgirst
"Susitikimas"
dar viena
noriu, bet nedrįstu ir vėl jungtis į jūsų gretas
noriu mokytis, bet vis pritingiu kadrų pagaudyt
fotikas muilinukė, bet vistiek norėjau parodyt, ir, jei bus, komentarų išgirst
"Susitikimas"
dar viena
Sveika prisijungusi, Lindra Kaip pradžiai tai tikrai neblogi kadrai - pirmoji taisyklinga simetrinė kompozicija, gražus dangus ir tie du žmogučiai ant tilto labai suteikia prasmės kadrui, man patinka Na aišku kiek pakoregavus kadrą programiškai - paryškinus spalvas, šiek tiek pakoregavus šviesumą/tamsumą, būtų dar nuostabiau, bet tikrai neblogai Ir antrasis gana mielas kadras, norėtųsi veiduko ne šešėlyje, bet kompozicija tikrai pagirtina, gal vos nukirpčiau kairėje ir apačioje erdvės, nes dešinė kadro pusė kiek sunkesnė, bet tai lengvai pataisoma. Tikrai pagyrimai tau