Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

buvau kūdros myte savaitgalį. apgailėtina, bet parsivežiau tik kelis kadrus. ir tie net su mytu visiškai nesusiję doh.gif

user posted image

Atsakyti
Sansara, čia mano sesers mergytė, o ne mano vaikis biggrin.gif seniai jį berodžiau, tai ir pamiršai kaip atrodo biggrin.gif Bet labai ačiū už komentarus, tu esi superinė vaikų nuotraukų komentatorė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 08 10, 21:07)
Sansara, čia mano sesers mergytė, o ne mano vaikis biggrin.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif taigi gyvą neseniai mačiau, ir net ne kartą doh.gif bet panašumo yra su taviškiu tikrai nemažai. ir žvilgsnis panašus doh.gif

bitemaja, tikiuos bent pasitusinai normaliai ir linksmai. jei net kada fotografuot nebuvo. si foto superine, kiekvienas plaukelis taip parodytas, kad negali nesisypsoti ziurint i sia foto thumbup.gif
Atsakyti
Dar karta aciu uz komentarus 4u.gif

Puriena, as lygiai toki pat rakursa padariau, tik su ramune biggrin.gif bet pas mane katastrofiskai erdves nera, pas tave su ja viskas gerai. Man norisi vos vos kontrasto padidinti jei imanoma. O siaip man patiko.

Bite Maja lotuliukas.gif rakursas liuks ir roza toze lotuliukas.gif
Atsakyti
Bitemaja thumbup.gif Pagyros ir nuo mano vyro smile.gif sako - o čia liux fotkė biggrin.gif

Sansara, nieko tokio irnesakyk.gif buvo čia neseniai - važiuoja vežimuke abudu susigrūdę, sesers dukrytė ir mano vaikis, o greta aš, sesė ir mano vyras, tai kažkas pamatė ir sako, kad laisvai gali būt abu nuo to pačio tėvo lotuliukas.gif visai panašūs lotuliukas.gif Na man tai panašumas nebent tamsios didelės akys abiejų rolleyes.gif

Puriena - gražus kadras, tikrai labai. Gal kaip ir Anasko, kontrasto vos didesnio irgi norėčiau.
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 08 10, 20:57)
Puriena, as lygiai toki pat rakursa padariau, tik su ramune biggrin.gif  bet pas mane katastrofiskai erdves nera, pas tave su ja viskas gerai.

Parodyk bigsmile.gif
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 08 10, 21:27)
Puriena - gražus kadras, tikrai labai. Gal kaip ir Anasko, kontrasto vos didesnio irgi norėčiau.

Ačiū 4u.gif Nieko nekoregavau apart poros šiukšlių. Dėl kontrasto, tai gali būti, nes vakarinė šviesa yra minkšta. Bet aš asmeniškai su PS patikrinu kontrasto trūkumą tokiu būdu : padarau Auto contrast funkciją ir jei nuotrauka nepasikeičia, tai manau, kad su kontrastu viskas o.k. Nežinau, ar čia protingas būdas, bet kažkaip lyg pasiteisina g.gif smile.gif Ši nuotrauka irgi perėjo auto kontrasto testą smile.gif

Bite, su nuotaika kadras biggrin.gif Va čia ir pasireiškia plačiakampio gėris thumbup.gif Apatinė lūpa tokia kukli lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 10 rugpjūčio 2008 - 21:44
Puriena, va mano beerdvis kadras biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Anasko, labai geros nuotraukos is pajurio. Nuo pirmos kaifuoju - pati turejau galvoj toki vaizda, bet neparsiveziau va. O tas crossas tai nu na vkus i cvet - ten kur juros daug tai jis man visai nieko, o va paskutinej pvz foto tas melsvumas/zalsvumas kazkaip nelabai tinka.

Puriena, thumbup.gif Aj, nezinau, as turbut nelabai objektyvi tavo foto atzvilgiu, nes nu man jos dazniausiai artimos tokios - jauciu silpnybe tavo stiliui, siokai tokiai netvarkai kadre (turbut kruopsciai suplanuotai), ir tam zanrui - kzk tarp portreto ir reportazo, ir istorijai, kurios tavo foto paprastai pasakoja, nuotaikai.

Pupeliukai, antroji schmoll.gif Pirma - tvarkinga, rakursas nieko. Bet kzk i tavo nuotrauku visuma atsizvelgiant, sios ne tavo karjeros virsune. o dar kai prisimenu kai tu juostinius spalvotus dedavai - va ten tai man buvo rolleyes.gif

o apie kursus - as girdejau, o ir skaiciau kzk VDA puslapyje (dabar sios info nera, patikrinau, bet gal pries naujuosius mokslo metus atsiras g.gif ), kad VDA Trimakas organizuoja fotokursus - atseit ir planuojantiems stoti, ir siaip norintiems pasitobulint. Tuo metu mane visai sudomino
Atsakyti
Dekui dar karta uz komentarus mano portretukui 4u.gif

Pupeliuk, bet mazoji kokia panasi i tavo suneli blink.gif Antroje foto, tai maciau kad ten mergyte, bet pirmoje tikrai galvojau kad tavo sunutis. Nerealu biggrin.gif Pirmasis portretukas labai patiko, antras irgi nieko, jokiu budu nera kad nepatiktu, bet paprastesnis smile.gif

Bitele, na sauniai tas arklys thumbup.gif Kokia ten kritika, super biggrin.gif

Purienos dukrytes foto uzkabino wub.gif Man mergytes su suknytem ir dar pievoj- yra viskas biggrin.gif Spalvos svelnios, man tinka mirksiukas.gif

Anasko, man truksta erdves...butu irgi labai geras kadras ax.gif
Is pajurio nuotraukos saunios thumbup.gif bet pirmoji geriausia, ant sienos tokia mirksiukas.gif

Mano pora juostinuku....(zinau, kad i seimos albuma). Pasidalinu, nes man tie juostiniai kadrai be galo mieli.

user posted image

user posted image
Atsakyti
na, pailsėjau nuo poilsio biggrin.gif ech, žinot, kaip ta gamta išvargina vis tik biggrin.gif dabar galiu jau ir pakomentuot kažką.
QUOTE(Anasko @ 2008 08 10, 10:58)
Mano kadrai is atostogu blush2.gif visi seimos albumui, bet jei bus kokios pastabos labai lauksiu, kol neatspausdinau ant poperiaus, ir kol galima pataisyti 4u.gif

nelabai matau, ką taisyt. smagūs, šilti atostogų kadrai 4u.gif tiesa, tavo katinas nerealus. net nežinau, kuri labiau patinka ar šita, ar kūdrinė nuotrauka thumbup.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2008 08 10, 12:18)
Dar įdėsiu vieną nuotraukytę komentaram (vėliau išimsiu).. Panaudojau į j/b vertimo actioną su vos vos tonavimu. O buvau sau pažadėjusi nenaudoti tų blogių unsure.gif Bet man gražu doh.gif  rolleyes.gif Nors ir originalios spalvos šitos nuotraukos gražios, bet kad jau pažaidžiau, tai dedu tokią..

patiko abi. tik antroj fokusas kažkur ne ten lyg tais g.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2008 08 10, 13:01)
Įdedu ir aš šviežią darbelį. Fotografavau prie vakarinės saulės. Siužetas gal ir sentimentalus, ar nenaujas, bet vistik... kritikai  4u.gif

spalvos mielos, bet kažkaip nežinau. gal norėčiau, kad ji būtų atsisukusi g.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 08 10, 21:14)
bitemaja, tikiuos bent pasitusinai normaliai ir linksmai. jei net kada fotografuot nebuvo. si foto superine, kiekvienas plaukelis taip parodytas, kad negali nesisypsoti ziurint i sia foto  thumbup.gif

žinokit, buvo nerealu thumbup.gif senokai jau taip gerai leidau laiką gamtoj.

QUOTE(californiagirl @ 2008 08 11, 00:50)
Mano pora juostinuku....(zinau, kad i seimos albuma). Pasidalinu, nes man tie juostiniai kadrai be galo mieli.

mmm kokios spalvos gražios thumbup.gif čia kokia juosta?

dėkui už komentarus mano arkliui 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,
noriu, bet nedrįstu ir vėl jungtis į jūsų gretas blush2.gif
noriu mokytis, bet vis pritingiu kadrų pagaudyt blush2.gif

fotikas muilinukė, bet vistiek norėjau parodyt, ir, jei bus, komentarų išgirst smile.gif
"Susitikimas"
user posted image

dar viena rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lindra: 11 rugpjūčio 2008 - 08:21
Sveika prisijungusi, Lindra 4u.gif Kaip pradžiai tai tikrai neblogi kadrai - pirmoji taisyklinga simetrinė kompozicija, gražus dangus ir tie du žmogučiai ant tilto labai suteikia prasmės kadrui, man patinka 4u.gif Na aišku kiek pakoregavus kadrą programiškai - paryškinus spalvas, šiek tiek pakoregavus šviesumą/tamsumą, būtų dar nuostabiau, bet tikrai neblogai thumbup.gif Ir antrasis gana mielas kadras, norėtųsi veiduko ne šešėlyje, bet kompozicija tikrai pagirtina, gal vos nukirpčiau kairėje ir apačioje erdvės, nes dešinė kadro pusė kiek sunkesnė, bet tai lengvai pataisoma. Tikrai pagyrimai tau 4u.gif
Atsakyti