Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sveikos,

o kad diskusijos uzvirusios. Atvirai tariant, juokinga buvo skaityt pasipiktinimus kai kuriu zmoniu, kad cia susirinkusieji nepuole po pirmo labas aiskinti kas ir kur. Lenkiu galva pries Sayonaros, Karbynes, Gaziulkos kantruma... Prisimenu, pati tiek maigiau savo fotika, ir instrukcija su savimi nesiojausi daugiau, nei fotika dabar. doh.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2008 08 26, 17:39)
nu keiciam tema cool.gif

Gaziulka, man labiausiai patiko paskutinioji. Kontrastlige nesergu, viskas atrodo labai gerai, na o bet taciau, ryskumo truksta... Trecioji - kadruociau kitaip. Ir antroj juodi remai man nepatinka...

QUOTE(wyshnia @ 2008 08 26, 19:37)
Noriu ikelti dvi nuotraukas ir klausti del spalvu g.gif (panasu, kad viena liga issigydzius, kita uzpuola doh.gif )

Wyshnia, na pirmoji man visapusiskai thumbup.gif Ir tas melynumas nekliuva. O va antrojoj, na nedrasu sakyt, bet man tonavimas visai ne prie sirdies. As pvz savo tokio portreto nelabai noreciau, nes... pabales merginos veidas ir patamseje paakiai, ji atrodo tokia nuvargusi, issekusi, susirupinusi...

QUOTE(californiagirl @ 2008 08 27, 00:42)
Pora kadru sutarsymui biggrin.gif

Californiagirl, antrojoj seses nuotraukytej labiau patinka poza. Pirmojoj atrodo, kad jai labai nepatogu. O tas atspalvis, gal kiek per daug intensyvus. Nors visumoj ziurisi tikrai neblogai.
Papildyta:

Sayonara, vinjetei daryt galima parsisiust action'a. Buvau kazkada atsisiuntusi, ale kad nenaudojau ir pratryniau. Vinjete galima ir su avytess pluginu padaryt, jei jau j/b.
Atsakyti
Sillwio kazkada idejo nuoroda kaip daryti vinjete paprasciausiu budu (as darau taip) jo posto nerandu, paaiskinsiu. Isrinki juoda spalva, atidarai paleteje teptuka (jis pas mane is desines 4 i apacia)(brush) padidini ji iki kokiu 900px ir vedzioji palei foto krastus. Atrodo teisingai paaiskinau smile.gif

Californija, patinka man tavo matymas rolleyes.gif Spalvos labai gerai parinktos, kadravimas liuks abiejose foto, ka ten sese rado lens.gif g.gif Tik kaip ir visoms veidas persviestas 4u.gif
Atsakyti
Ateinu ne su portretu, o atvirksciai blush2.gif

Po audros, namo...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 08 27, 11:42)

Sayonara, vinjetei daryt galima parsisiust action'a. Buvau kazkada atsisiuntusi, ale kad nenaudojau ir pratryniau. Vinjete galima ir su avytess pluginu padaryt, jei jau j/b.

gal galima pluginus ir action'us (ju nuorodas) i bloga sukelti g.gif cia daug snekate apie tokius gerus dalykus kaip BW pluginus, bet kur juos gauti nezinia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2008 08 27, 13:07)
gal galima pluginus ir action'us (ju nuorodas) i bloga sukelti g.gif  cia daug snekate apie tokius gerus dalykus kaip BW pluginus, bet kur juos gauti nezinia doh.gif

kas kabo internete, tas jau seniai sukelta cia.
o kas nekabo, tikrai nesiimsim platinti nelegaliu programu blush2.gif tiesiog tada rizikuotume savo galva, viesai laikydami tokius dalykus prieinamus visiems.
Atsakyti
wyshnia, aš turbūt ne patarėja spalvų klausimu, nes pati dažnai perlenkiu, bet man labai patiko tie atspalviai. Sintetiniai, bet gražu.

californiagirl, fainai labai. Ypač pirmoji. Geltonos gal ir nemažai, bet man ok. Tokie geltoni portretai.

Opa!!!! bigsmile.gif
Apšvietimas thumbup.gif Bala.... su karvės dupcės atspindžiu... Mėlynas kvadratinis kažkas... tarsi karvių tikslas kaip Biliūno laimės žibury biggrin.gif .... Akys laksto po kadrą, viską fiksuoja ir visas tas bardakėlis labai fainai susigroja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 08 27, 12:55)
Ateinu ne su portretu, o atvirksciai  blush2.gif

Po audros, namo...

fain. tik aš būčiau atsitūpus gal ir ta bala šiek tiek dėmesį vagia.
prisiminiau, yra kažkokio filmo, o gal reklamos scena, kur žmonės eina į vieną tikslą kaip užhipnotizuoti. na tai tos karvės taip pat man atrodo biggrin.gif ar ten avys? lyg ir per mažos kaip karvės unsure.gif nu vieną karvę tai tikrai matau, bet daugiau....

šiandien D90 pristatytas thumbup.gif jau buvau susigundžius pirkt D80. kažin Lietuvoj, kada galima tikėtis pasirodant g.gif
http://www.nikon.lt/...7/overview.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 27 rugpjūčio 2008 - 12:35
Sveiki visi. Aš vėl užsikasęs darbais, tai tik kartais permetu akim temą. Gal truputį daugiau laiko dabar bus.

QUOTE(wyshnia @ 2008 08 26, 18:37)
Noriu ikelti dvi nuotraukas ir klausti del spalvu g.gif (panasu, kad viena liga issigydzius, kita uzpuola doh.gif )

Man labai patinka. Puikiai išryškinai būtent tas spalvas, kurias reikėjo paryškinti. Portretai - nors prie žaizdos dėk. Rimtai. Labai gerai.

QUOTE(californiagirl @ 2008 08 26, 23:42)
Ejom su sesium pasivaikscioti po laukus, fotosesijai nepasiruose buvom, bet mano fotikas visad su manim, tai imeciau sese i zoles truputi biggrin.gif
Pora kadru sutarsymui biggrin.gif

Puiki vakarinė saulė, geras gylis, šilti atspalviai ir nuotaikos, tačiau veidas abejose nuotraukose kiek peršviestas.

QUOTE(Opa @ 2008 08 27, 11:55)
Ateinu ne su portretu, o atvirksciai  blush2.gif

Nežinau kaip LCD, bet namie CRT rodo baisias dangaus taisymo liekanas.

QUOTE(bite maja @ 2008 08 27, 12:34)
šiandien D90 pristatytas  thumbup.gif jau buvau susigundžius pirkt D80. kažin Lietuvoj, kada galima tikėtis pasirodant  g.gif

Jo, aš jau senai jo laukiau, o dabar nežinau ar d90 ar vistik d300. Kainos skirtumas 30 procentų. D300 privalumus kažkada jau rašiau. D90 turi D300 matricą ir LCD ekraną bei keletą įdomių funkcijų. Viena iš jų - video. Kita vertus D300 objektyvų koregavimo funkcija ir 51 taško autofokuso sistema žiauriai vilioja.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 08 27, 13:49)
Jo, aš jau senai jo laukiau, o dabar nežinau ar d90 ar vistik d300. Kainos skirtumas 30 procentų. D300 privalumus kažkada jau rašiau. D90 turi D300 matricą ir LCD ekraną bei keletą įdomių funkcijų. Viena iš jų - video. Kita vertus D300 objektyvų koregavimo funkcija ir 51 taško autofokuso sistema žiauriai vilioja.

aš taip savanaudiškai pasakysiu. pirk D90. turėsiu į ką kreiptis pagalbos hihihi.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 08 27, 12:57)
aš taip savanaudiškai pasakysiu. pirk D90. turėsiu į ką kreiptis pagalbos  hihihi.gif  blush2.gif

Reik palaukt pilno review ir nuotrauku pavyzdziu smile.gif Visvien dar koki menesi lentynose greiciausiai nebus.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti