o kad diskusijos uzvirusios. Atvirai tariant, juokinga buvo skaityt pasipiktinimus kai kuriu zmoniu, kad cia susirinkusieji nepuole po pirmo labas aiskinti kas ir kur. Lenkiu galva pries Sayonaros, Karbynes, Gaziulkos kantruma... Prisimenu, pati tiek maigiau savo fotika, ir instrukcija su savimi nesiojausi daugiau, nei fotika dabar.
QUOTE(Gaziulka @ 2008 08 26, 17:39)
nu keiciam tema
Gaziulka, man labiausiai patiko paskutinioji. Kontrastlige nesergu, viskas atrodo labai gerai, na o bet taciau, ryskumo truksta... Trecioji - kadruociau kitaip. Ir antroj juodi remai man nepatinka...
QUOTE(wyshnia @ 2008 08 26, 19:37)
Noriu ikelti dvi nuotraukas ir klausti del spalvu (panasu, kad viena liga issigydzius, kita uzpuola )
Wyshnia, na pirmoji man visapusiskai Ir tas melynumas nekliuva. O va antrojoj, na nedrasu sakyt, bet man tonavimas visai ne prie sirdies. As pvz savo tokio portreto nelabai noreciau, nes... pabales merginos veidas ir patamseje paakiai, ji atrodo tokia nuvargusi, issekusi, susirupinusi...
QUOTE(californiagirl @ 2008 08 27, 00:42)
Pora kadru sutarsymui
Californiagirl, antrojoj seses nuotraukytej labiau patinka poza. Pirmojoj atrodo, kad jai labai nepatogu. O tas atspalvis, gal kiek per daug intensyvus. Nors visumoj ziurisi tikrai neblogai.
Papildyta:
Sayonara, vinjetei daryt galima parsisiust action'a. Buvau kazkada atsisiuntusi, ale kad nenaudojau ir pratryniau. Vinjete galima ir su avytess pluginu padaryt, jei jau j/b.